Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Újdonság

SportDOG NoBark SBC-8-E ugatásgátló nyakörv

A SportDOG NoBark SBC-8 ugatásgátló nyakörv az összes kutyafajta részére ajánlott 3,6 kg felett. A nyakörv PerfectBark ™ technológiát használ, mely úgynevezett duál érzékelés (rezgések és mikrofon kombinációja a hamis aktiválójelek kiszűrésére). A SportDOG NoBark SBC-8 ugatásgátló nyakörv 8 szintű elektrosztatikus impulzus korrekciót használ az ugatás megakadályozásához. DryTek ™ technológiával rendelkezik, melynek köszönhetően teljes mértékben vízálló és 7,5 méterig víz alá meríthető.

További információk ›

Raktáron 3 db
38 630 Ft 31 924 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P47984
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
SportDOG NoBark SBC-8-E ugatásgátló nyakörv
SportDOG NoBark SBC…
38 630 Ft

Termék leírása

A SportDOG NoBark SBC-8 ugatásgátló nyakörv az összes kutyafajta részére ajánlott 3,6 kg felett. A nyakörv PerfectBark ™ technológiát használ, mely úgynevezett duál érzékelés (rezgések és mikrofon kombinációja a hamis aktiválójelek kiszűrésére). Ez az exkluzív technológia biztosítja, hogy a nyakörv kizárólag abban az esetben aktiválódik és indít korrekciót, ha hangszálak rezgését és ugató vagy üvöltő hangot érzékel. A SportDOG NoBark SBC-8 ugatásgátló nyakörv 8 szintű elektrosztatikus impulzus korrekciót használ az ugatás megakadályozásához. DryTek ™ technológiával rendelkezik, melynek köszönhetően teljes mértékben vízálló és 7,5 méterig víz alá meríthető.

Amennyiben a kutya ugat, nyakörv a leggyengébb impulzussal figyelmezteti a kutyát. Amennyiben 30 másodpercen belül ismét ugat, az impulzus egy szinttel erősödik. Az impulzusok ereje minden ugatásnál fokozatosan növekedik.

Silent Partner ™ technológia – Ez egy kettős érzékelés, amely kombinálja a hangszálak rezgéseit és a beépített mikrofont, mellyel kiküszöböli a környező zajokat vagy más kutya ugatását. Ez az exkluzív technológia garantálja, hogy a nyakörv csak abban az esetben aktiválódik, ha érzékeli a kutya hangszálainak rezgését és az ugatás / üvöltés hangját.

 

Ugatás érzékelése

A SportDOG NoBark SBC-8 PerfectBark ™ technológiát használ, mely úgynevezett duál érzékelés (rezgések és mikrofon kombinációja a hamis aktiválójelek kiszűrésére). Ez az exkluzív technológia biztosítja, hogy a nyakörv kizárólag abban az esetben aktiválódik és indít korrekciót, ha hangszálak rezgését és ugató vagy üvöltő hangot érzékel.

 

Korrekció típusa

A SportDOG NoBark SBC-8 ugatásgátló nyakörv 8 szintű elektrosztatikus impulzus korrekciót használ az ugatás megakadályozásához. Egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet.

 


A készülék beállítása

Amennyiben a kutya ugat, nyakörv a leggyengébb impulzussal figyelmezteti a kutyát. Amennyiben 30 másodpercen belül ismét ugat, az impulzus egy szinttel erősödik.

 

Energiaellátás

A SportDOG NoBark SBC-8 ugatásgátló nyakörv tápegysége 4LR44 típusú 6V elem. Élettartama megközelítőleg 7 - 9 nap. Leginkább a használat számától függ. 2 db Energizer 4LR44 megvásárolható webüzletünkben.

 

Vízállóság

A SportDOG NoBark SBC-8 DryTek ™ technológiával rendelkezik, melynek köszönhetően teljes mértékben vízálló és 7,5 méterig víz alá meríthető. Alkalmas otthoni és kültéri használatra.

 

Kutyafajta

A SportDOG NoBark SBC-8 ugatásgátló nyakörv 3,6 kg feletti kutyák részére lett megtervezve. A nyakörv méretei miatt 8 kg feletti, temperamentumosabb kutyáknak ajánljuk.

 

A nyakörv hossza

A SportDOG NoBark SBC-8 nyakörve tartós és kiváló minőségű műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza 12,7 és 55,9 cm között állítható.

 


Súly és méretek

A SportDOG NoBark SBC-8 ergonomikusan kialakított vevőkészülékkel rendelkezik. Méretei: szélessége 6,4 cm, magassága 5,9 cm, mélysége 3,1 cm és a súlya mindössze 31 gramm.

 

 

A termék előnyei:

 • Üvöltéshez is alkalmas
 • 8 impulzus szint korrekció
 • DryTek ™ technológia - akár 7,5 méter mélységig is meríthető
 • PerfectBark™ kettős érzékelés
 • Az akkumulátor állapotjelzője
 • Ergonomikus nyakörv

 

A termék hátrányai:

 • Nincs

 

A csomag tartalma:

 • SportDOG SBC-8-E ugatásgátló nyakörv
 • Állítható nyakörv
 • 4LR44 elem
 • Elektródák
 • Tesztdióda

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Ugatásgátló nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajták szerint Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Korrekció típusa szerint Elektromos Vízálló tulajdonság szerint Víz alá meríthető Márka szerint SportDog Nyakörvek üvöltés ellen

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Funkció Impulzus
Ugatás felismerés hang + hangszálak rezgése
méret Kistestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Vízálló védelem Vízbe meríthető
Tápellátás Elem
Nyakörv hossza 12.7 - 55.9 cm
Vevőkészülék élettartama 7 - 9 dní
Elem a vevőkészülékben 6V 4LR44
Impulzus szint 8 úrovní
Vevőkészülék súlya 31 g
Vevőkészülék méretei 6,4 x 5,9 x 3,1 cm

Ugatásgátló nyakörvek

Miben segít az ugatásgátló nyakörv?

 • Csökkenti a kutyák nem kívánt ugatását, üvöltését és vonyítását a lakásban vagy a kertben, az Ön távollétében.
 • A kutya nem megfelelő viselkedésének kiküszöbölése - ugatás emberekre, autókra, kerékpárokra, állatokra és különféle tárgyakra.
 • Megszünteti a szomszéd kutyájának ugatását vagy üvöltését.
 • Segít megértetni a kutyával az ugatás alkalmatlanságát.
 • A zavaró ugatás miatt nem kell feleslegesen bezárnia négylábú kedvenceit.
 • Megszünteti az ugatás miatt keletkezett vitákat a szomszéddal
 • Leszoktatja a kutyát a nem kívánt ugatásról, kortól és mérettől függően.

Kapcsolódó termékek