SportDog NoBark SBC-8-E ugatásgátló nyakörv

Újdonság

A SportDog NoBark SBC-8 ugatásgátló nyakörv az összes kutyafajta részére ajánlott 3,6 kg felett. A nyakörv PerfectBark ™ technológiát használ, mely úgynevezett duál érzékelés (rezgések és mikrofon kombinációja a hamis aktiválójelek kiszűrésére). A SportDog NoBark SBC-8 ugatásgátló nyakörv 8 szintű elektrosztatikus impulzus korrekciót használ az ugatás megakadályozásához. DryTek ™ technológiával rendelkezik, melynek köszönhetően teljes mértékben vízálló és 7,5 méterig víz alá meríthető.

40 295 Ft 33 299 Ft ÁFA nélkül
Úton 1 db
Mikor kapom meg a terméket?
kiszállítás 3 - 10 nap
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

SportDog NoBark SBC-8-E ugatásgátló nyakörv

A SportDog NoBark SBC-8 ugatásgátló nyakörv az összes kutyafajta részére ajánlott 3,6 kg felett. A nyakörv PerfectBark ™ technológiát használ, mely úgynevezett duál érzékelés (rezgések és mikrofon kombinációja a hamis aktiválójelek kiszűrésére). Ez az exkluzív technológia biztosítja, hogy a nyakörv kizárólag abban az esetben aktiválódik és indít korrekciót, ha hangszálak rezgését és ugató vagy üvöltő hangot érzékel. A SportDog NoBark SBC-8 ugatásgátló nyakörv 8 szintű elektrosztatikus impulzus korrekciót használ az ugatás megakadályozásához. DryTek ™ technológiával rendelkezik, melynek köszönhetően teljes mértékben vízálló és 7,5 méterig víz alá meríthető.

Amennyiben a kutya ugat, nyakörv a leggyengébb impulzussal figyelmezteti a kutyát. Amennyiben 30 másodpercen belül ismét ugat, az impulzus egy szinttel erősödik. Az impulzusok ereje minden ugatásnál fokozatosan növekedik.

Silent Partner ™ technológia – Ez egy kettős érzékelés, amely kombinálja a hangszálak rezgéseit és a beépített mikrofont, mellyel kiküszöböli a környező zajokat vagy más kutya ugatását. Ez az exkluzív technológia garantálja, hogy a nyakörv csak abban az esetben aktiválódik, ha érzékeli a kutya hangszálainak rezgését és az ugatás / üvöltés hangját.

 

Ugatás érzékelése

A SportDog NoBark SBC-8 PerfectBark ™ technológiát használ, mely úgynevezett duál érzékelés (rezgések és mikrofon kombinációja a hamis aktiválójelek kiszűrésére). Ez az exkluzív technológia biztosítja, hogy a nyakörv kizárólag abban az esetben aktiválódik és indít korrekciót, ha hangszálak rezgését és ugató vagy üvöltő hangot érzékel.

 

Korrekció típusa

A SportDog NoBark SBC-8 ugatásgátló nyakörv 8 szintű elektrosztatikus impulzus korrekciót használ az ugatás megakadályozásához. Egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet.

 


A készülék beállítása

Amennyiben a kutya ugat, nyakörv a leggyengébb impulzussal figyelmezteti a kutyát. Amennyiben 30 másodpercen belül ismét ugat, az impulzus egy szinttel erősödik.

 

Energiaellátás

A SportDog NoBark SBC-8 ugatásgátló nyakörv tápegysége 4LR44 típusú 6V elem. Élettartama megközelítőleg 7 - 9 nap. Leginkább a használat számától függ. 2 db Energizer 4LR44 megvásárolható webüzletünkben.

 

Vízállóság

A SportDog NoBark SBC-8 DryTek ™ technológiával rendelkezik, melynek köszönhetően teljes mértékben vízálló és 7,5 méterig víz alá meríthető. Alkalmas otthoni és kültéri használatra.

 

Kutyafajta

A SportDog NoBark SBC-8 ugatásgátló nyakörv 3,6 kg feletti kutyák részére lett megtervezve. A nyakörv méretei miatt 8 kg feletti, temperamentumosabb kutyáknak ajánljuk.

 

A nyakörv hossza

A SportDog NoBark SBC-8 nyakörve tartós és kiváló minőségű műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza 12,7 és 55,9 cm között állítható.

 


Súly és méretek

A SportDog NoBark SBC-8 ergonomikusan kialakított vevőkészülékkel rendelkezik. Méretei: szélessége 6,4 cm, magassága 5,9 cm, mélysége 3,1 cm és a súlya mindössze 31 gramm.

 

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Üvöltéshez is alkalmas
 • 8 impulzus szint korrekció
 • DryTek ™ technológia - akár 7,5 méter mélységig is meríthető
 • PerfectBark™ kettős érzékelés
 • Az akkumulátor állapotjelzője
 • Ergonomikus nyakörv

Miben segít az ugatásgátló nyakörv?

 • Csökkenti a kutyák nem kívánt ugatását, üvöltését és vonyítását a lakásban vagy a kertben, az Ön távollétében.
 • A kutya nem megfelelő viselkedésének kiküszöbölése - ugatás emberekre, autókra, kerékpárokra, állatokra és különféle tárgyakra.
 • Megszünteti a szomszéd kutyájának ugatását vagy üvöltését.
 • Segít megértetni a kutyával az ugatás alkalmatlanságát.
 • A zavaró ugatás miatt nem kell feleslegesen bezárnia négylábú kedvenceit.
 • Megszünteti az ugatás miatt keletkezett vitákat a szomszéddal
 • Leszoktatja a kutyát a nem kívánt ugatásról, kortól és mérettől függően.

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Súlya 31
Impulzus ereje 8
Nyakörv hossza 12.7 - 55.9 cm
Baterie 4LR44
Korrekció típusa impulzus
Vízállóság víz alá meríthető
Tápellátás elemre
Ugatás felismerése hangszálak rezgése + hang
Tápegység élettartama 5 - 10 nap

A csomag tartalma

 • SportDOG SBC-8-E ugatásgátló nyakörv
 • Állítható nyakörv
 • 4LR44 elem
 • Elektródák
 • Tesztdióda

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.