Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Reedog V2

A Reedog V2 ugatásgátló nyakörv egy modern eszköz, amellyel megszabadulhat kutyája nem kívánt ugatásától. A nyakörv hangjelzést, valamint rövid és hosszú vibrációt használ az ugatás korrigálása érdekében – az ugatás érzékenysége öt fokozatban állítható be. Töltés USB kábellel, cseppálló anyaggal és kis intelligens színes kijelzővel lett felszerelve. A megbízható és biztonságos nyakörv az összes kutyafajta számára alkalmas 5 kg-tól.

 

 

További információk ›

Raktáron > 10 db
23 305 Ft 19 259 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P53795
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Reedog V2 ugatásgátló nyakörv 4. generációjú intelligens ugatás-azonosító chippel rendelkezik, amely pontosabban érzékeli a kutyaugatást meghatározott frekvencián és decibelen, és csak a kutya egyedi ugatására reagál. Ennek köszönhetően megakadályozza a külső tényezők okozta interferenciát! A nyakörv hang üzemmódot és vibrációs módot kínál. Kutyái természetétől és viselkedésétől függően tetszés szerint válthat 0-5 érzékenységi szint között, hogy megakadályozza a kutya ugatását. Ugatásgátló nyakörv nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik, mely 2-3 óra alatt teljesen feltölthető - akár 7-15 napos üzemidő. Az intelligens alvó üzemmód minden körülmények között megvédi kedvencét. Alacsony energiaszint esetén a nyakörv LED-jelzője villogni kezd. A nyakörv cseppálló kialakítású.

 

 

A nyakörv beállítása 

A Reedog V2 nyakörv 2 féle korrekciót használ: hangjelzés és rezgés. A rezgés 6 fokozatban állítható rövid és hosszú rezgésre. Az érzékenységi szint 5 fokozatban állítható, az 5-ös szint a legérzékenyebb. Nyomja meg egyszer a bekapcsológombot az érzékenységi szint módosításához.

1. Hang + 2x alacsony szintű rezgés
2. Hang + 2x közepes szintű rezgés
3. Hang + 2x magas szintű rezgés
4. Hang + 3x alacsony szintű rezgés
5. Hang + 3x közepes szintű rezgés
6. Hang + 3x magas szintű rezgés

 

Energiaellátás

A Reedog V2 akkumulátora újratölthető. Az akkumulátor megközelítőleg 15 napig bírja egyszeri feltöltéssel. Mindenekelőtt attól függ, hogy milyen gyakran aktiválódik a nyakörv.

 

Vízállóság 

A Reedog V2 teljes mértékben cseppálló és IPX6 védettségi fokozattal rendelkezik. Alkalmas otthoni, valamint kültéri használatra. Nem okoz gondot enyhe eső vagy havazás, azonban a készülék vízbe nem meríthető.

 

Kutyafajta

Kis, közepes és nagyobb kutyafajták esetében is gond nélkül használható, mivel a korrekciók ereje állítható (5-50 kg).

 

 

A nyakörv hossza

A csomag része egy erős, 2 cm széles nylon nyakörv is, amely állítható és kényelmes. Állítható pánt 20-65 cm-es nyakkörfogathoz. Az egység könnyen felhelyezhető akár saját nyakörvre.

 


Súly és méretek

A nyakörv vevőkészüléke ergonomikusan lett kialakítva. Szélessége 3,5 cm, magassága 6,2 cm, mélysége 2,5 cm és a súlya 86 gramm.

 

 

A termék előnyei:

 • Hangfunkció, gyenge + erős rezgés
 • Kis kijelző
 • Akkumulátor állapotjelző
 • Kültéri és beltéri használatra
 • Műanyag érintkezési pontok
 • Állítható nylon fényvisszaverő nyakörv
 • Digitális kijelző
 • Automatikus védelem
 • Ugatás érzékenység állítás
 • Kettős töltő

 

A termék hátrányai:

 • Nincs

 

A csomag tartalma:

 • Ugatásgátló készülék
 • Nylon nyakörv
 • USB töltőkábel
 • Használati útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Ugatásgátló nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajták szerint Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Korrekció típusa szerint Vibrációs Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Vízálló Márka szerint Reedog

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Funkció Rezgés, Hangjelzés
Ugatás felismerés hang
Érzékenység beállítása igen
méret Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak, Kistestű kutyáknak
Kijelző igen
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás USB töltés
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Vevőkészülék élettartama 10 - 15 nap
Rezgés szint 6 szintek
Vevőkészülék súlya 86 g
Vevőkészülék méretei 3,5 x 6,2 x 2,5 cm

Útmutató letöltése

Kapcsolódó termékek