Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Patpet ugatásgátló nyakörv B78

Az ugatásgátló nyakörvek új innovációja a vibrációt és a gyenge elektrosztatikus impulzust kombinálja. Ez így egy nagyon funkcionális eszköz kutyatársa túlzott ugatásának kezelésére. A Patpet B78 megbízható, hatékony, kényelmes viselet nagy és kis fajták számára. A nyakörv teljesen állítható a kutya nyakának 20 és 55 cm-es kerülete között, és 7 kg-os fajtákhoz, tacskóktól a nagytestű labradorokig alkalmas.

További információk ›

Raktáron > 10 db
29 435 Ft 24 322 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P54543
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Az ugatásgátló nyakörvek új innovációja a vibrációt és a gyenge elektrosztatikus impulzust kombinálja. Ez így egy nagyon funkcionális eszköz kutyatársa túlzott ugatásának kezelésére. A Patpet B78 megbízható, hatékony, kényelmes viselet nagy és kis fajták számára. A nyakörv teljesen állítható a kutya nyakának 20 és 55 cm-es kerülete között, és 7 kg-os fajtákhoz, tacskóktól a nagytestű labradorokig alkalmas.

 

Ugatás érzékelés

A Patpet B78 a hangszálak rezgése alapján érzékeli az ugatást. Ez a legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb érzékelési módszer, amely kiküszöböli a másik kutya ugatásán alapuló kioldást.

 

A korrekció típusa

A készülék vibráció és enyhe elektrosztatikus impulzusok kombinációját használja korrekcióként, így nagyon hatékony és biztonságos módja a korrekciónak, amelyre a kutya azonnal reagál. Mindkettő könnyen beállítható bármelyik kutyához.

 


A gallér beállítása

A Patpet B78 lehetővé teszi a rezgésszint és az elektroimpulzus szintjének beállítását a nyakörv testén található, könnyen kezelhető ötfokozatú iránytűvel. Ezáltal a nyakörv nagyszerű nagy és kis kutyák számára egyaránt.

 

Akkumulátorok és töltés

A nyakörv USB-kábel segítségével, mindössze két óra alatt feltölthető. Így azonnal teljesen feltöltve van, és nem kell hosszú órákat várnia, mielőtt használni tudná.

 

 

Vízszigetelés

A Patpet B78 fröccsenésgátló nyakörv vízálló, kutyája rövid időre könnyű esőben is kimehet vele. Töltéskor és a töltőnyílást lezáró fedél nyitva tartásakor azonban nem ázhat el.

   

 

Fajta 

A Patpet B78 ugatásgátló nyakörv 7 kg-tól minden fajta számára használható. Labradorok, bikák és tacskók számára is alkalmas. A TPU nyakörv hossza ollóval könnyen levágható 20 és 55 cm közötti nyakkörfogatra.

 

 

Gallér hossza

A TPU-nyakörv hossza ollóval könnyen levágható a 20 és 55 cm közötti nyakkörfogatra.

 


Súly és méretek

A nyakörv nagyon könnyű és ergonomikusan kialakított vevőegységgel rendelkezik. Szélessége 5,5 cm, magassága 3 cm, mélysége 3 cm, súlya 53 gramm.

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Ugatásgátló nyakörvek Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak A legnagyobb kutyafajtáknak Elektromos Vibrációs Cseppálló Patpet

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Funkció Impulzus, Rezgés
Ugatás felismerés hangszálak rezgése
Szín Fekete
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás Hálózati adapter
Nyakörv hossza 20 - 55 cm
Vevőkészülék méretei 5x3x3 cm
Elektródák Rövid és hosszú elektródák

Útmutató letöltése

További információk

Előnyök

Alkalmas 7 kilogrammtól a legnagyobb kutyák számára is 
5 fokozatban állítható korrekció 
Könnyen állítható nyakörv, amely minden kutyára illik 
A készülék ergonómikus formája kényelmes és gondtalan illeszkedést biztosít 
Vízálló 
Mindössze 2 óra alatt feltöltődik 


Hátrányok

Nincs 


A csomag tartalma

Nyakörv 
Tesztlámpa 
2x elektródák 
USB kábel a töltéshez
Használati utasítás 
Vezető elektródasapka

Kapcsolódó termékek