Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Újdonság

Patpet ugatásgátló nyakörv B420

A Patpet B420 ugatásgátló nyakörvet a legkisebb fajták számára tervezték. A vevőkészülék tömege mindössze 35 gramm. Ráadásul többféle korrekciót használ, így nem fordulhat elő, hogy a kutya egyszerűen egyáltalán nem reagál. Egyszerűen állítsa be a kívánt korrekciós szintet és típust, vágja a nyakörvet a kutya nyakának kerületére, és máris használatra kész. A nyakörv 20 és 70 centiméter közötti nyakkörfogatú kutyák számára alkalmas. És alkalmas 5 és 50 kilogramm közötti kutyák, csivavák, yorkshirek és labradorok számára. A nyakörv vízálló, így még az enyhe esőnek is ellenáll.

További információk ›

Raktáron > 10 db
27 875 Ft 23 035 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P54544
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Patpet B420 ugatásgátló nyakörvet a legkisebb fajták számára tervezték. A vevőkészülék tömege mindössze 35 gramm. Ráadásul többféle korrekciót használ, így nem fordulhat elő, hogy a kutya egyszerűen egyáltalán nem reagál. Egyszerűen állítsa be a kívánt korrekciós szintet és típust, vágja a nyakörvet a kutya nyakának kerületére, és máris használatra kész. A nyakörv 20 és 70 centiméter közötti nyakkörfogatú kutyák számára alkalmas. És alkalmas 5 és 50 kilogramm közötti kutyák, csivavák, yorkshirek és labradorok számára. A nyakörv vízálló, így még az enyhe esőnek is ellenáll.

Ugatásérzékelés

A Patpet B420 a nyakörvbe épített speciális mikrofon segítségével érzékeli az ugató vagy vonyító kutyákat. Nem javasoljuk a nyakörv használatát, ha több kutyát tartanak együtt. A nyakörv közvetlen közelében lévő másik kutya ugatása hatással lehet a nyakörvre és helytelenül rögzítheti azt.

 

A korrekció típusa

A nyakörv különböző változatokban teszi lehetővé a korrekciót: hang, rezgés, impulzus, hang+impulzus vagy hang+rezgés. Ha a kutya ugat, a korrekció azonnal a kiválasztott korrekció formájában érkezik.

 

A gallér beállítása

Patpet 420 nyakörvvel beállíthatja az elektrosztatikus impulzusok és rezgések erősségét az S - kis kutyákhoz vagy az L - nagytestű fajtákhoz beállítással.

 

Akkumulátorok és töltés

Patpet B420 nyakörv beépített akkumulátorral működik. A nyakörv akkumulátorának töltésenkénti élettartamát befolyásolja, hogy milyen gyakran használják a nyakörvet és milyen szinten van beállítva. Általában az egy töltésre jutó élettartam több nap. A töltöttségi állapotról a nyakörv kijelzőjén lévő kijelző tájékoztatja Önt.

 

Vízszigetelés

A gallér vízálló. Még az enyhe esőnek is ellenáll. A kutya azonban nem ugorhat vele a vízbe.

 

 

Fajta

A Patpet ugatásgátló nyakörv a legkisebb fajták, tacskók, yorkik vagy csivavák igényeinek megfelelően készült. De nagyobb fajtákhoz is használható. Alkalmas 5 és 50 kg közötti kutyák számára.

 

 

Gallér hossza

A Patpet B420 erős és kiváló minőségű nyakörvvel rendelkezik, amely nejlonból készült. A nyakörv könnyen viselhető és jól tart a kutya nyakán. A nyakörv hossza 20 és 70 cm között állítható.

 


Súly és méretek

A Patpet B420 egy nagyon kicsi, könnyű és ergonomikus formájú gallérral rendelkezik, amely 4,9 cm széles, 3,1 cm magas, 2,3 cm mély és mindössze 35 gramm súlyú. A kis méretnek köszönhetően a kutyák nagyon könnyen viselik és megszokják.

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Ugatásgátló nyakörvek A legkisebb testű kutyáknak Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Elektromos Vibrációs Hangjelzéses Vízálló Patpet

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés
Ugatás felismerés hang
Szín Fekete
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás Hálózati adapter
Nyakörv hossza 20 - 70 cm
Vevőkészülék élettartama 7 - 10 nap
Vevőkészülék súlya 35 g
Vevőkészülék méretei 4,9 x 3,1 x 2,3 cm
Elektródák Rövid és hosszú elektródák

Útmutató letöltése

További információk

Előnyök

A legkisebb kutyák számára is kifejlesztve 
Többféle korrekciót kombinál, amelyek közül könnyen lehet választani 
Többféle érzékenységi és korrekciós erősséget kínál 
Könnyen, néhány óra alatt feltölthető 
A vevőegység súlya mindössze 35 gramm
Világos és fényes kijelző 


Hátrányok

Nem vízálló 


A csomag tartalma

1x Patpet pattintásgátló eszköz
4x rövid és hosszú elektródák
4x elektródasapka 
1x Nylon nyakörv 
1x tesztlámpa 
1x töltőkábel 
1x Kézikönyv

Kapcsolódó termékek