Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Reedog TC-005

A Reedog TC-005 egy hasznos eszköz a túlzott ugatás és üvöltés csökkentésére, közepes és nagytestű kutyák számára 10 kg felett. A nyakörv a beépített mikrofonon keresztül érzékeli az ugatást, növekvő hang-, rezgés- és impulzusfunkciókkal, valamint 5 fokozatban állítható érzékenységgel rendelkezik. A nyakörv újratölthető, hosszú akkumulátor-élettartammal rendelkezik és teljesen vízálló.

További információk ›

Úton 193 db
15 420 Ft 12 740 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P53090
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Reedog TC-005 speciális kinológus csoport által kifejlesztett, innovatív ugatásgátló nyakörv. A beépített mikrofon segítségével felismeri a kutya ugatását vagy üvöltését. A nyakörv 5 fokozatban állítható érzékenységgel és 3 edzési móddal rendelkezik - hang, vibráció és elektrosztatikus impulzus, amely hatékonyan meggátolja az ugatást. Megfelel az összes kutyafajta számára 10 kg felett. Ha a kutya folyamatosan ugat, a nyakörv működésbe lép és a korrekció 30 másodpercenként fokozatosan növekszik. Egy teljes ciklus után a nyakörv 1 perces szünetet tart, hogy megvédje az állatot, majd újraindul. A nyakörv IP67 vízálló anyaggal rendelkezik, amely lehetővé teszi a készülék biztonságos használatát a szabadban is, bármilyen időjárási körülmények között. A nyakörv akkumulátora USB-kábellel újratölthető, élettartama normál használat mellett akár 12 nap.

 


A nyakörv beállítása

A nyakörv 3 képzési móddal rendelkezik - hang, rezgés és elektrosztatikus impulzus, amelyek felváltva növekszenek a kutya fokozatos ugatásával. A Reedog TC-005 5 fokozatú ugatás érzékenység is rendelkezik, ezért üvöltözés korrekcióra is alkalmas. A csomagban található zöld anti-impulzus rögzítések használatával megakadályozható az elektrosztatikus impulzus korrekció.

1. Rezgés + hang
2. Gyenge rezgés + gyenge impulzus + hang
3. Erős rezgés + hang
4. Erős rezgés + közepes impulzus + hang
5. Erős rezgés + erős impulzus + hang

 

Energiaellátás

A Reedog TC-005 akkumulátora újratölthető. Az akkumulátor kapacitása 300 mAh, megközelítőleg 12 napig bírja egyszeri feltöltéssel. Mindenekelőtt attól függ, hogy milyen gyakran aktiválódik a nyakörv.

 

Vízállóság 

A Reedog TC-005 egy teljesen vízálló és 1 méteres mélységig (max. 30 percig) meríthető vevővel rendelkezik, IP67 jelzéssel. Ezért beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Használhatja esőben, hóban is, a kutya vízbe ugorhat a készülékkel.

 

Kutyafajta

Az univerzális nyakörv az összes fajtájú és méretű kutya számára alkalmas. Korrekciós lehetőséget biztosít a legtöbb kutya temperamentumához 10-től 50 kg-ig.

 

 

A nyakörv hossza

A csomag része egy erős nylon nyakörv is, amely állítható és kényelmes. Állítható pánt 25-62 cm-es nyakkörfogathoz. Használható saját nyakörv is.

 


Súly és méretek

A nyakörv vevőkészüléke ergonomikusan lett kialakítva. Szélessége 3,8 cm, magassága 7,2 cm, mélysége 3,7 cm és a súlya 86 gramm.

 

 

A termék előnyei:

 • A kutyaugatás vagy üvöltés csökkentésére
 • Beépített mikrofon segítségével érzékeli az ugatást
 • Hang, vibráció és impulzus funkciók
 • A nyakörv egyszerű vezérlése
 • Teljesen vízálló anyag
 • Hosszú akkumulátor-élettartam
 • Ugatás érzékenység 5 fokozatban

 

A termék hátrányai:

 • Nem alkalmas a legkisebb fajták számára

 

A csomag tartalma:

 • Ugatásgátló nyakörv TC-005
 • Rövid és hosszú elektródák
 • Zöld impulzusgátló tartozékok
 • Gumi rögzítések
 • USB töltőkábel
 • Tesztlámpa
 • Használati utasítás

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Ugatásgátló nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajták szerint Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak A legnagyobb kutyafajtáknak Korrekció típusa szerint Elektromos Vibrációs Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Vízálló Márka szerint Reedog

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés
Ugatás felismerés hang
Érzékenység beállítása igen
méret Temperamentumos kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Vízálló védelem Vízbe meríthető
Tápellátás USB töltés
Nyakörv hossza 25 - 62 cm
Vevőkészülék élettartama 10 - 12 nap
Vevőkészülék tápellátása USB töltés
Hangjelzés szint 5 szintek
Rezgés szint 5 szintek
Impulzus szint 3 szintek
Vevőkészülék súlya 86 g
Vevőkészülék méretei 3,8 x 7,2 x 3,7 cm
Elektródák Rövid és hosszú elektródák

Útmutató letöltése

Kapcsolódó termékek