SUPRA Tracker
SUPRA TrackerTracker SUPRA

Tracker SUPRA nyomkövető kutyanyakörv

A megújult Tracker GPS Supra nyomkövető nyakörv vadonatúj GSM antennarendszerrel lett felszerelve. A lekerekített forma és az új szoftver képes számolni a kutya ugatásának gyakoriságát. A nyakörv 2G + 3G hálózati lefedettséget, valamint GPS és GLONASS műholdat használ a nyomkövetéshez.

334 255 Ft 276 243 Ft ÁFA nélkül
10 nap
Mikor kapom meg a terméket?
ve středu 02. 02. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Tracker SUPRA nyomkövető kutyanyakörv

A megújult Tracker GPS Supra nyomkövető nyakörv vadonatúj GSM antennarendszerrel lett felszerelve. A lekerekített forma és az új szoftver képes számolni a kutya ugatásának gyakoriságát. A nyakörv 2G + 3G hálózati lefedettséget, valamint GPS és GLONASS műholdat használ a nyomkövetéshez. Éppúgy mint a G1000 nyomkövető nyakörv esetében.

 

 

 

Az új antennarendszernek köszönhetően a GPS SUPRA nyomkövető nyakörv mobilhálózati lefedettsége kiváló. Az optimális működés érdekében az antenna a kutya nyakától kifelé mutat. A korábbi modellekkel szemben a GPS SUPRA 2,5-ször jobb hálózati lefedettséget ért el, laboratóriumi vizsgálatok alapján (Radiated Performance Test, NRPHP +-30°).

 

Mi szükséges a Tracker rendszer működéséhez?

  • A kutyák száma szerint egy vagy több nyakörv.
  • Bármilyen SIM kártya adatforgalommal (pl. Tracker SIM)
  • Mobilalkalmazás Tracker for Android vagy Tracker for iOS
  • Mobiltelefon (okostelefon)

Egy mobiltelefonhoz egyszerre több készülék is csatlakoztatható (Tracker alkalmazás használatával a készülékek száma korlátlan).Hogyan működik a rendszer?

A kutya pozícióját minden nyakörv, saját ID azonosítóval Finnországba küldi a központi szerverre. Ezt követően a központi szerver automatikusan továbbküldi a kutya pontos helyzetét mobiltelefonjára (mobil adatforgalom szükséges). Mivel a nyakörvek esetében az adatforgalom minimális (0,5 MB naponta, valós idejű megfigyeléssel), így a készülék használatával kapcsolatos költségek minimálisak.

Kompatibilis alkalmazások: Tracker for Androind, Tracker Web App

Tracker alkalmazás bemutatása:

 

Miben segít a GPS nyakörv?

  • A kutya elvesztése vagy megszökése esetén segít hatékonyan, aktívan és időben cselekedni.
  • Garantálja a kutya pontos helymeghatározását és követését vadászatok, mentési tevékenységek vagy séták során.
  • Felbecsülhetetlen eszköz a kutya biztonságának bebiztosításához.
  • Könnyen és egyszerűen megakadályozhatja házi kedvencének elvesztését
  • Távolról, bárhonnan információt nyújt a kutya mozgásáról.
  • A kutya helyzeteinek elmentése és visszanézése megmutatja a problémás szakaszokat és zónákat a kertben vagy a telken. 

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék súlya 236 g

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.