Aetertek AT-919A ugatásgátló nyakörv

Kedvezmény

Az Aetertek AT-919A kizárólag ugató hangra aktiválódik. Ezért ideális üvöltés ellen is. Hangjelzés, rezgés és impulzus korrekciókkal lett ellátva. Az intelligens technológiának köszönhetően a készülék nem aktiválódik a környező zajokra. 

Eredeti ár 36 425 Ft 28 475 Ft 23 530 Ft ÁFA nélkül
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Aetertek AT-919A ugatásgátló nyakörv

Az Aetertek AT-919A kizárólag ugató hangra aktiválódik. Ezért ideális üvöltés ellen is. Hangjelzés, rezgés és impulzus korrekciókkal lett ellátva. Az intelligens technológiának köszönhetően a készülék nem aktiválódik a környező zajokra. Az Aetertek AT-919A hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus korrekciókkal használható. Amint a kutya ugatni kezd, a nyakörv hangjelzéssel figyelmezteti az ugatásra. Ha a kutya tovább ugatna, rezgés vagy folyamatosan növekvő impulzus korrekció figyelmezteti. Amint a kutya abba hagyja az ugatást a készülék alapértelmezett üzemmódba kapcsol és későbbi ugatás esetén a teljes rendszer elölről indul. A készüléke újratölthető és cserélhető lítium-ion akkumulátorral lett ellátva, melynek kapacitása 450mAh. Az Aetertek AT-219A vízálló és 1 méteres víz-mélységig meríthető. Ideális közepes és nagyobb testű kutyafajták számára. A nyakörvet ajánljuk az összes kutya számára 20 és 90 kg között.

 

 

Az ugatás érzékelése

Az Aetertek AT-919A ugató hangra aktiválódik. Ez annyit jelent, hogy más, a nyakörvet nem viselő, kutya ugatására is aktiválódik a készülék. A beépített mikrofon segítségével felismeri az ugatást vagy üvöltést. Amint a kutya ugatni vagy üvölteni kezd, a nyakörv aktiválódik.

A működés (korrekció) típusa 

Az Aetertek AT-919A hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus korrekciókkal használható. Amint a kutya ugatni kezd, a nyakörv hangjelzéssel figyelmezteti az ugatásra. Ha a kutya tovább ugatna, rezgés vagy folyamatosan növekvő impulzus korrekció figyelmezteti.

 

Energiaellátás

Az Aetertek AT-919A vevőkészüléke újratölthető és cserélhető lítium-ion akkumulátorral lett ellátva, melynek kapacitása 450mAh. Aktív használat mellett, kb. 5 napig bírja. Fontos szerepet játszik, hogy milyen gyakran használja. Az újra töltés ideje 2 óra.

 

Vízállóság 

Az Aetertek AT-219A vízálló és 1 méteres víz-mélységig meríthető. Alkalmas otthoni, valamint kültéri használatra. Nem okoz gondot eső vagy havazás sem és úszásra sem alkalmas.

 

Kutyafajta

Az Aetertek AT-219A vevőkészüléke nagyobb méretű. Ideális közepes és nagyobb testű kutyafajták számára. A nyakörvet ajánljuk az összes kutya számára 20 és 90 kg között.

 

A nyakörv hossza

Az Aetertek AT-219A nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 65 cm között állítható.


Súly és méretek

Az Aetertek AT-919A ergonomikusan kialakított nyakörvvel rendelkezik. Szélessége 7,5 cm, magassága 3 cm, mélysége 3,5 cm és a súlya 73,5 gramm.

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • teljesen vízálló és újratölthető
 • hangjelzés, rezgés, impulzus
 • mágnese kapcsolás
 • alkalmas üvöltés ellen is
 • hosszabb figyelmeztetés, mire érkezik az impulzus
 • nagyobb méretek és súly
 • ugatás felismerése hang alapján

Miben segít a nyakörv

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Méretek (sz/ma/mé) 7,5 x 3 x 3,5 cm
Súlya 73,5 g
Érzékenység beállítása nem
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Baterie 450 mAh
Korrekció típusa impulzus + rezgés + hangjelzés
Vízállóság vízhatlan
Tápellátás újratölthető
Ugatás felismerése hang segítségével
Tápegység élettartama 3 - 5 nap

A csomag tartalma

 • Ugatásgátló egység
 • Elektródák
 • Mágneses kulcs
 • Állítható nyakörv
 • Akkumulátor
 • Töltő
 • Tesztdióda

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.