Szénszűrő Current itatóhoz, 4 db

Szénszűrő Current itatóhoz, 4 db

A Drinkwell® tartalék szűrő tisztán és frissen tartják háziállatának ivóvizét. Mindegyik szűrő kettős sűrűségű poliészter komponenst tartalmaz, mely felfogja a szőrszálakat és a morzsákat, miközben a szűrő szén része eltávolítja a kellemetlen ízeket és szagokat a vízből, így még finomabbá teszi azt.

2 180 Ft 1 800 Ft ÁFA nélkül
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Szénszűrő Current itatóhoz, 4 db

A Drinkwell® tartalék szűrő tisztán és frissen tartják háziállatának ivóvizét. Mindegyik szűrő kettős sűrűségű poliészter komponenst tartalmaz, mely felfogja a szőrszálakat és a morzsákat, miközben a szűrő szén része eltávolítja a kellemetlen ízeket és szagokat a vízből, így még finomabbá teszi azt. A szűrők meghosszabbítják a szökőkút és a szivattyú élettartamát. A víz maximális frissessége érdekében javasoljuk 2-4 hetente cserélni a szűrőt.


ilustracia tien

 

Legfőbb tulajdonságok

 • 4 csomagolás
 • Kompatibilis az alábbi Drinkwell® itatókkal: PetSafe Current, összes méret

A csomag tartalma

 • 4 csomag szénszűrők

Miben segítenek az adagolók?

A víz- és tápadagolók intelligens eszközök, melyek elősegítik a háziállatok egészséges étkezési szokásainak betartását. Támogatják a progresszív technológiákat, egyszerű távvezérléssel okostelefonon keresztül.

 

                                

 

 • Rendszeres és folyamatos hozzáférést biztosít az eledelhez
 • Megbízható táplálkozási tervet biztosít háziállatának napokig és távolról is
 • Folyamatos és részletes információt küld a tápanyag mennyiségéről és elosztásáról. Kényelmesen, bárhonnan, közvetlenül okostelefonjára
 • Áttekintést nyer a korábbi szokásokról és könnyedén, megfelelőbb üzemmódra állíthatja, testre szabva kedvencének
 • Lehetővé teszi az egyes adagok automatikus beállítását és pontos kimérését
 • Segít a túlsúllyal kapcsolatos problémák hatékony megoldásában, mely egyéb súlyos egészségügyi szövődményekkel járhat
 • Fontos vízellátást biztosít háziállatának
 • Esztétikus etetési szolgáltatás és kényelmes hozzáférés házi kedvence számáraKiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.