Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Újdonság Újdonság

PETKIT Ever Travel Bag

A Petkit márka új termékkel lépett a piacra, mely örömet okoz szinte az összes kutya és macskagazdinak. Az új utazótáska beépített világító rendszerrel, frisslevegő cirkuláló rendszerrel, 3 fokozatban állítható hőszenzorral, sötétbarna panoráma ablakkal és ergonomikusan kialakított hordozható rendszerrel lett felszerelve. A táska viselése rendkívül kényelmes.

 

 

 

 

További információk ›

Raktáron 4 db
41 765 Ft 34 515 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P47418
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Leírás és paraméterek
PETKIT Ever Travel Bag
PETKIT Ever Travel…
41 765 Ft

Termék leírása

A Petkit márka új termékkel lépett a piacra, mely örömet okoz szinte az összes kutya és macskagazdinak. Az új utazótáska beépített világító rendszerrel, frisslevegő cirkuláló rendszerrel, 3 fokozatban állítható hőszenzorral, sötétbarna panoráma ablakkal és ergonomikusan kialakított hordozható rendszerrel lett felszerelve. A táska viselése rendkívül kényelmes. Ideális a kistestű állatok számára, 8 kg-ig.

Friss levegő cirkuláció

Az intelligens frisslevegő-rendszer egy beépített hőmérséklet-érzékelővel lett ellátva, ahol a légsebesség automatikusan vagy manuálisan, három fokozatban állítható be, a táska oldalán lévő tekerőgomb segítségével. A Petkit Ever utazótáska 30 másodpercenként szellőztet és friss levegőt juttat a táskába.

Megvilágító rendszer 

A Petkit Ever utazótáska beépített világítási rendszerrel rendelkezik, melynek köszönhetően sötétben is ellenőrizheti négylábú barátját. A világítás bekapcsolásához egyszerűen nyomja meg a táska oldalán elhelyezett vezérlőkerék gombját.

A hátizsák belsejében lévő világítás csak akkor működik, ha a tápegység csatlakoztatva van a táskához!

Hordozórendszer

A Petkit utazótáska hátsó tartólemeze ergonomikusan lett kialakítva, melynek köszönhetően viselése rendkívül kényelmes. Beépített hálóval és vastag béléssel rendelkezik. A vállpánt gyöngygyapottal lett ellátva, amely tökéletesen alkalmazkodik az emberi test hátához, csökkentve így a vállakra nehezedő nyomást. A hátizsák földre helyezését követően, a speciálisan kialakított fém talpbetét megakadályozza a táska eldőlését. A hátizsák alsó része méretes és elegendő mozgáshelyet biztosít házi kedvencének.

Panorámás ablak  

Az utazótáska több mint 50% -át egy panorámás ablak borítja, mely sötét anyaggal lett bevonva. Így házi kedvence garantáltan élvezni fogja a kilátást, csökkentve a külső hatásokat.

Tápegység

A frisslevegő-rendszer és a világítóberendezés külső akkumulátor (power bank) segítségével működtethető, melyet a táska belső zsebében kell elhelyezni és USB-n keresztül csatlakoztatni a táskához.

Méretei: 330 x 300 x 450 mm , A táska súlya: 1,4 kg

 

 

A termék előnyei:

  • Friss levegő cirkuláció
  • Világítási rendszer
  • Panorámás ablak
  • Ergonomikusan kialakított hordozórendszer
  • A levegő sebessége három fokozatban
  • Méretes alsó tér
  • Divatos megjelenésű utazótáska

 

A termék hátrányai:

  • A tápegység nem a csomag tartalma

 

A csomag tartalma:

  •  Petkit Ever Travel bag

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Táplálék és felszerelés Utazás Kutyatáska

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Szín Zöld, Fehér
méret Legkisebb kutyáknak, Kistestű kutyáknak, Macskáknak

Kapcsolódó termékek