Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Petkit hátizsák - kényelmes utazás kutyáknak és macskáknak

A kutyával való utazás nemcsak öröm, hanem kihívás is lehet. Hogyan tedd szőrös barátod számára az utazást a lehető legkellemesebbé és legkényelmesebbé? A válasz a Petkit hátizsák, amely a kutya maximális kényelmét és biztonságát szem előtt tartva lett megtervezve.

A Petkit márka új termékkel lépett a piacra, mely örömet okoz szinte az összes kutya és macskagazdinak. Az új utazótáska beépített világító rendszerrel, frisslevegő cirkuláló rendszerrel, 3 fokozatban állítható hőszenzorral, sötétbarna panoráma ablakkal és ergonomikusan kialakított hordozható rendszerrel lett felszerelve. A táska viselése rendkívül kényelmes. Ideális a kistestű állatok számára, 8 kg-ig.

 

 

Ergonomikus kialakítás a kényelmes viseletért

A Petkit hátizsákot az ergonómia és a kényelem szem előtt tartásával tervezték, mind a tulajdonos, mind a kutya számára. A különleges kialakításnak köszönhetően könnyedén a háton hordható a kutyus, ami nem csak kényelmes, hanem lehetővé teszi, hogy a kutyák közelebb érezzék magukat a gazdihoz, amely biztonságérzetet ad az utazás során. A hátizsák párnázott pántokkal rendelkezik, amelyek csökkentik a vállára nehezedő nyomást és lehetővé teszik a hosszú sétákat, fájdalom nélkül.

Szellőzőrendszer

A hátizsák több szellőzőnyílással, ventilátorral és fejlett szellőzőrendszerrel lett felszerelve, nem kell attól tartania, hogy kedvence friss levegőhiányban szenvedne. Az automatikus szabályozáshoz precíz hőmérséklet-érzékelővel is rendelkezik. Így kedvence kényelemben pihenhet és soha nem lesz melege! A légáramlás sebességét manuálisan is beállíthatja. A szellőzőrendszer használatához egy további power bank (nem tartozék) szükséges.

Megvilágítás 

A Petkit utazótáska beépített világítási rendszerrel rendelkezik, melynek köszönhetően sötétben is ellenőrizheti négylábú barátját. A világítás bekapcsolásához egyszerűen nyomja meg a táska oldalán elhelyezett vezérlőkerék gombját. A hátizsák belsejében lévő világítás csak akkor működik, ha a tápegység csatlakoztatva van a táskához!

Panorámás ablak

Az utazótáska több mint 50% -át egy panorámás ablak borítja, mely sötét anyaggal lett bevonva. Így házi kedvence garantáltan élvezni fogja a kilátást, csökkentve a külső hatásokat.

Praktikus részletek

A hátizsák kivehető párnázattal rendelkezik, amely stabilitást és hihetetlen kényelmet biztosít kedvencének. Az oldalzsebek lehetővé teszik az apró tárgyak tárolását - például kedvence finomságait. A hátizsák széles alja több helyet biztosít és szabad mozgást tesz lehetővé. Az ergonomikus lengéscsillapító hátlapnak és az ultrakönnyű anyagból készült vállpántnak köszönhetően a kisállat és a hátizsák súlya egyenletesen oszlik el a háton és minimálisra csökkenti a fáradtságot. Az üreges hálószerkezet biztosítja a hátpárna szellőzését, hőelvezetését és izzadságállóságát.

Stílusos design

Nem csak kutyája kényelméről szeretne gondoskodni, hanem a megjelenéséről is? A Petkit hátizsák többféle stílusos kivitelben és színben kapható, így kiválaszthatja a legjobbat Önnek és kutyájának. Négylábú kedvence kényelmesen fog utazni és emellett jól is fog kinézni.

A Petkit hátizsák nagyszerű kiegészítő minden kutyatulajdonos számára, aki kényelmessé, biztonságossá és szórakoztatóvá szeretné tenni az utazást kutyája számára. Ezzel a hátizsákkal együtt fedezheti fel a világot szőrös barátjával anélkül, hogy aggódna kényelméért és biztonságáért.


Kapcsolódó termékek

Utazó hátizsák házi kedvenceknek Petkit 2
Változatok (4)
fehér katona minta rózsaszín Zelená

Utazó hátizsák házi kedvenceknek Petkit 2

PETKIT Ever Travel Bag
Változatok (3)
fehér kék zöld

PETKIT Ever Travel Bag