SureFeed Pet Bowl lezárható etető kutyáknak és macskáknak

A SureFeed egy egyedülálló, önzáró etetőtál kutyáknak és macskáknak. A mozgásérzékelő azonnal észleli, a kutya közeledését a tálhoz. A fedél alatt a tápanyag tökéletesen védett a szennyeződéstől és a baktériumoktól. A tálat különösen nagyra értékelik a kutyagazdik, akik előtérbe helyezik a háziállatok higiéniáját és egészségét.

44 465 Ft 36 747 Ft ÁFA nélkül
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

SureFeed Pet Bowl lezárható etető kutyáknak és macskáknak

A SureFlap brit cég egy egyedülálló, lezárható kutya és macska etetőtállal érkezik a piacra, így nem kell aggódnia, hogy házi kedvence táplálékába bogarak vagy bármilyen szennyeződés kerülne. Négylábú barátja bármikor hozzáférhet az állandóan friss és tiszta tápanyaghoz. A biztonságosan lezárt etetőtálban hosszan tartó friss és finom eledelt biztosíthat házi kedvencének.

 

 

 

Legfőbb előnyök és funkciók

 • Mozgásérzékelő segítségével működik. Felismeri az állat jelenlétét, és automatikusan megnyitja az etetőtálat.
 • Képzési program - nem kell aggódnia, hogy házi kedvence nem tanulja meg a tál használatát. A képzési program segítségével fokozatosan megszokja és használata kényelmes lesz az Ön, valamint négylábú barátja számára is.
 • 4 elemet tartalmaz, melyeket elegendő félévente cserélni.
 • Szilárd anyagból készült - nagyon jó minőségű és tartós.
 • A tálban az élelmiszer nem szárad ki - tartósan friss marad és a szagok is zárva maradnak. 
 • Egyedi design - a tál nagyon modern, és csodálatos otthoni kiegészítőként is szolgál. Az egyes etetőtálak számos színváltozatban állnak rendelkezésre.

 

Hogyan működik a SureFeed tál?

A tál 4 db elemre működik, melyek élettartama akár 6 hónap. Az etetőtál egy mozgásérzékelővel lett ellátva. A mozgásérzékelő felismeri a macska vagy a kutya jelenlétét és automatikusan megnyitja a zárófedelet. Miután az állat távolodik, a fedél ismét lezáródik. A készülék automatikusan működik, azonban szükség esetén, egy speciális gomb megnyomásával, manuálisan is vezérelhető. Nem kell aggódnia, hogy házi kedvence nem tanulja meg a tál használatát. A képzési program segítségével fokozatosan megszokja és használata kényelmes lesz az Ön, valamint négylábú barátja számára is.

Modern design

Kiváló minőségű termék, mely a modern designnak köszönhetően tökéletesen beilleszkedik lakása vagy otthona környezetébe. A csomag egy szürke tálat tartalmaz, de más színváltozatban is kapható. Amennyiben több háziállattal rendelkezne, könnyedén megkülönböztethető, hogy kihez tartozik a tál. Választhat Single és Split etetőtálak közül. 

 

 

Miben segítenek az adagolók?

A víz- és tápadagolók intelligens eszközök, melyek elősegítik a háziállatok egészséges étkezési szokásainak betartását. Támogatják a progresszív technológiákat, egyszerű távvezérléssel okostelefonon keresztül.

 

                                

 

 • Rendszeres és folyamatos hozzáférést biztosít az eledelhez
 • Megbízható táplálkozási tervet biztosít háziállatának napokig és távolról is
 • Folyamatos és részletes információt küld a tápanyag mennyiségéről és elosztásáról. Kényelmesen, bárhonnan, közvetlenül okostelefonjára
 • Áttekintést nyer a korábbi szokásokról és könnyedén, megfelelőbb üzemmódra állíthatja, testre szabva kedvencének
 • Lehetővé teszi az egyes adagok automatikus beállítását és pontos kimérését
 • Segít a túlsúllyal kapcsolatos problémák hatékony megoldásában, mely egyéb súlyos egészségügyi szövődményekkel járhat
 • Fontos vízellátást biztosít háziállatának
 • Esztétikus etetési szolgáltatás és kényelmes hozzáférés házi kedvence számára

Miben segítenek a smart termékek?

 • A smart kutya termékek hatékony segédeszközök, amelyek szórakoztatják négylábú kedvencét akkor is, ha Ön éppen dolgozik. Az új intelligens termékeknek köszönhetően a kapcsolat kedvenceivel sokkal könnyebb lesz.
 • Játékot és szórakozást kínálnak házi kedvenceinek, áttekintést nyer tevékenységükről és étrendjükről, felügyelheti mozgásukat. Audiovizuális érintkezést akár távolról is.
 • Nyomon követheti, képezheti, lokalizálhatja, beszélhet vele és meghallgathatja, mit csinál. Online nézhet, távolról játszhat, vagy csak rögzítheti tevékenységét vagy alvását.

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Pro kočky
Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.