Petwant PF-103 automata tápadagoló kamerával

A Petwant egy egyedülálló automata kamerás tápadagolót fejlesztett ki, melynek köszönhetően házi kedvence nem marad eledel nélkül, az Ön távollétében sem. A kamera segítségével beszélhet házi kedvencéhez, képeket és videofelvételt készíthet. A tápadagoló alkalmazás segítségével távolról irányítható. Az alkalmazás tárolja az etetéssel kapcsolatos információkat is.


Egyéb változatok:
64 675 Ft 53 450 Ft ÁFA nélkül
4 hét
Mikor kapom meg a terméket?
ve středu 29. 01. Önnél
+ - db
átvétel a boltban vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Petwant PF-103 automata tápadagoló kamerával

A Petwant egy egyedülálló automata kamerás tápadagolót fejlesztett ki, melynek köszönhetően házi kedvence nem marad eledel nélkül, az Ön távollétében sem. A kamera segítségével beszélhet házi kedvencéhez, képeket és videofelvételt készíthet. A tápadagoló alkalmazás segítségével távolról irányítható. Az alkalmazás tárolja az etetéssel kapcsolatos információkat is.

 

 

Legfőbb funkciók:

 • Tápadagoló kamerával (képek és videók)
 • Vezérlés alkalmazás segítségével (okostelefon)
 • Az etetéssel kapcsolatos információk rögzítése
 • 4,3 l kapacitású tartály száraztápra
 • Kivehető tartály és tál
 • Webkamera 120°
 • Biztonsági zár
 • Kétirányú mikrofon
 • Az alkalmazás ingyenesen letölthető! (cseh nyelven)
 • Akár 10 adag beállítása
 • Akkumulátor - tartalék tápegységként

 

 

 

Smart tápadagoló - forradalmi gondozási technológia otthonába!

Hihetetlen! Elegendő kézbe venni okostelefonját és gondoskodhat házi kedvencéről. Nem számít, hogy Ön pillanatnyilag hol tartózkodik. Figyelheti, beszélhet a kutyához és egy gombnyomással gondoskodhat arról, hogy négylábú barátja ne maradjon éhen. Mindez az új intelligens Petwant tápadagolónak köszönhetően, beépített kamerával.

 

 

Szomorú, mert pl. munka közben hiányzik kutyusa? Kétirányú mikrofonnal és webkamerával is rendelkezik, így beszélhet négylábú barátjához, figyelheti és hallhatja reakcióját. Fényképeket és videókat is készíthet.A Petwant készülék segítségével mindez elkerülhető. A 120°-os látószögű kamera segítségével nem csupán ellenőrizheti házi kedvence tevékenységét. A felejthetetlen és csodás pillanatokról képeket vagy videofelvételt is készíthet. A készülék rögzíti az etetés időpontjait, mely még alaposabbá teszi a gondozást. A grafikon pontosan kimutatja az étkezés gyakoriságát és az elfogyasztott táplálék mennyiségét. Minden eltérés vagy változás azonnal rögzítésre kerül, így könnyedén összehasonlíthatja az adatokat.

 

Egyszerű kezelés és az adagoló nem igényes karbantartása!

Elegendő feltölteni a tartály száraztáppal és beállítani az adagolás időpontját minden adagra. Az üzemmód manuálisan vagy a mobilalkalmazás segítségével állítható be. Az automatikus beállítás segítségével, amint a kutya megközelíti az infravörös érzékelőt, az adagoló kiadagolja a táplálékot.

Az egyszerűbb kezelhetőség érdekében a granulátumtartály és az extra tálca kivehető, így könnyen tisztítható. A fedél biztonsági zárral lett ellátva, mely gombnyomásra nyílik. Az áttetsző fedél a táplálék tárolása mellett védelemként is szolgál a kis telhetetlenek ellen, akik hozzáférhetnek a granulátumhoz és a kellőnél akár nagyobb mennyiséget is elfogyaszthatnak.

 

 

Egy egyszerű kezelőpanelnek köszönhetően a tápadagoló jól vezérelhető. A készülék csak néhány jól áttekinthető gombbal lett ellátva.

Ellenőrizze házi kedvence étrendjét!

A tápadagoló egyre népszerűbb a kutyagazdik körében, nemcsak a könnyű kezelhetőség és az időtakarékosság, hanem az állatok étkezési szokásainak teljes körű ellenőrzése miatt is. Amennyiben házi kedvencének valamilyen diétát kellene betartania, a tápadagoló egyszerűen gondoskodik arról, hogy mindig olyan mennyiségű eledelt kapjon, amilyet az egészségi állapota megkövetel. A biztonsági zárnak köszönhetően nem történhet meg, hogy a kutyus nagyobb adaghoz jusson.

Minden egyes adag esetében beállítja az időt és házi kedvence megkapja a beállított mennyiségű táplálékot. Az adag mennyisége 10 és 100 g között állítható be.

A tápadagoló ABS műanyagból készült, melynek karbantartása nem igényes, nem tartalmaz semmilyen káros Bisfenol A anyagot és nem károsítja a kutya egészségét. A gyártó mindenre gondolt.

 

Design és megjelenés

Az egyszerű designos, fekete-fehér színű kialakítás biztosítja, hogy a készülék remekül illeszkedik lakása környezetéhez. Az egyszerűség a könnyű kezelhetőség és áttekinthető ellenőrzés védjegye, melyet a hektikus hétköznapokon minden felhasználó értékelni fog. Kivehető a granulátum tartály és a tál, melynek köszönhetően könnyedén tisztítható.

 
Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.