Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Intelligens technológia a Petwant-tól! Új termék, mely nálunk kapható!

A Reedog jelenleg kizárólagos forgalmazója az intelligens Petwant termékeknek Csehországban. Milyen újdonságokat talál a piacon?

A jövő visszhangjaként, az intelligens Petwant technológia megkönnyíti házi kedvence etetését. Közvetlenül távolról, az automatikus működtetés biztosítja kutyája vagy macskája egész napos táplálékát, az Ön távollétében is. A készülék kezelése nagyon egyszerű és egyúttal rendkívül előnyös négylábú kedvence számára is.

Webüzletünkben 3 típusú Petwant automata etető és tápadagoló közül választhat, melyekről említenénk néhány fontos tudnivalót. Az egyes modellek közötti különbség a felhasznált technológia lehetőségeiben rejlik.

 

 

 

Petwant PF-105 intelligens tápadagoló a legkisebb házi kedvenceknek

 

A Petwant PF-105 rendkívül elegáns automata tápadagoló, mely használatával egyszerre akár 5 adagnyi tápanyagot készíthet el kedvencének, függetlenül attól, hogy száraz vagy nedves, meleg vagy hideg eledelt készít el.

 

Manuálisan, 4 gomb segítségével állíthatja be a tápadagolót és mindezt a megvilágított kijelzőn ellenőrizheti. A készülék mechanikusan működik. A tápanyaggal töltött rekeszeket, a fedélen kialakított nyílás alá forgatja. A tápadagoló a beállított időpontban aktiválódik. Alakjának és alacsony méretének köszönhetően ideális kisebb házi kedvencek számára is.

 

 

 

 

A lezárható fedél felbecsülhetetlen értékű a tápanyag tárolásához a higiénia szempontjából. A biztonsági zár gondoskodik arról, hogy a kutya vagy a macska ne férjen hozzá a tápanyaghoz, így pontosan tudni fogja, mikor és mennyit evett kedvence.

 

A tápadagoló egyes részei kivehetők, melynek köszönhetően karbantartása egyszerű. Kellemes pasztell árnyalatok - kék, rózsaszín és fehér színek közül választhat. A készülék elemekre működő tartalék tápegységgel rendelkezik, így áramkimaradás esetén sem hagyja cserben négylábú barátját!

 

 

 

 

Hívja enni házi kedvencét saját hangjával...(Petwant PF-102)

 

A Petwant PF-102 automata tápadagoló lehetővé teszi 10 másodperces hangfelvétel rögzítését. A feljátszott hangfelvételt használhatja az etetés pillanatában, melyet a készülék automatikus lejátszik.

 

Az automata tápadagoló manuálisan, gombok segítségével állítható be és mindez a megvilágított kijelzőn ellenőrizhető. A belső tápanyagtartály száraz-táp részére lett kialakítva, melynek kapacitása 4,3 liter. Akár 4 adag kiadagolási ideje állítható be, biztosítva így házi kedvence egész napos ellátását. A tápanyagtál kivehető.

 

 

 

 

 

A Petwant automata tápadagolók legfőbb jellemzője a biztonsági zár és a tartalék tápegység.

 

 

 

A Petwan PF-103 intelligens tápadagolót távolról is vezérelheti, okostelefonja segítségével

 

A Petwant PF-103 intelligens tápadagoló a legigényesebb követelményeket is teljesíti. Duál mikrofonnal és beépített webkamerával lett felszerelve, melynek köszönhetően azonnal ellenőrizheti házi kedvencét és távolról kommunikálhat vele, bárhonnan és bármikor. Okostelefonja segítségével, alkalmazáson keresztül vezérelhető.

 

Nem csak a kettejük közötti kapcsolat pótolhatatlan, amikor hallhatja, beszélhet és figyelheti házi kedvencét, hanem az is, hogy mindezt képeken vagy videofelvételen rögzítheti. Az alkalmazás a videofelvételeken kívül házi kedvence étkezési szokásait is tárolja.

 

 

 

 

 

A PF-103 automata tápadagoló, elődje, a PF-102 modell másolata, azonban kissé fejlettebb technológiával lett ellátva. A biztonsági zár és a tartalék tápegység gondoskodnak a készülék biztonságos működéséről.

 

 

 

Említésre méltó a készülékek kinézete is, melyeket a klasszikus, diszkrét és praktikus design jellemzi. Kiválóan alkalmazkodik környezetéhez, ideális otthona bármely szobájába és garantáltan elégedett lesz a készülékkel. Nem csak Ön,hanem házi kedvence is!


Kapcsolódó termékek