Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Petkit Fresh Element Mini automata etető - tápadagoló

A Petkit Fresh Element Mini automata tápadagoló luxusos designt és innovatív szabadalmaztatott technológiát kínál. Elődjével, a Petkit Fresh Element tápadagolóval szemben, kifinomultabb tápadagoló rendszerrel lett ellátva, melynek köszönhetően pontosabb és rugalmasabb étkezési tervet készíthet házi kedvencének. ez azt jelenti, hogy négylábú kedvence mindig pontosan a megadott időben fog enni és pontos adagot fog kapni. A mini kialakításnak köszönhetően a készüléket szinte bárhol elhelyezheti otthonában és nem foglal el sok helyet.

További információk ›

4 hét
79 625 Ft 65 804 Ft Ár áfa nélkül

Érdeklődés az elérhetőségről

db
Termékkód: P42195
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Petkit Fresh Element Mini automata etető - tápadagoló
Petkit Fresh…
79 625 Ft

Termék leírása

A Petkit Fresh Element Mini automata tápadagoló luxusos designt és innovatív szabadalmaztatott technológiát kínál. Elődjével, a Petkit Fresh Element tápadagolóval szemben, kifinomultabb tápadagoló rendszerrel lett ellátva, melynek köszönhetően pontosabb és rugalmasabb étkezési tervet készíthet házi kedvencének. ez azt jelenti, hogy négylábú kedvence mindig pontosan a megadott időben fog enni és pontos adagot fog kapni. A mini kialakításnak köszönhetően a készüléket szinte bárhol elhelyezheti otthonában és nem foglal el sok helyet. Szeretné egyszerűen megetetni házi kedvencét, akár távolról is? Az automata tápadagoló segítségével házi kedvence egészségesebben táplálkozhat, az Ön távollétében is. Az intelligens Fresh Element Mini tápadagoló gondoskodik a megfelelő étkezési terv beállításáról. Biztosítja a friss tápanyagot és a tartály állapotáról értesíti Önt. A Fresh Element Mini kezelése nagyon egyszerű, manuálisan vagy alkalmazás segítségével automatikusan. Az automata tápadagoló ügyel négylábú kedvence diétájának betartására.

 

 

 

Legfőbb funkciók:

 • Távvezérlés - Alkalmazás segítségével a készülék nagyon egyszerűen kezelhető. Az alkalmazás kompatibilis Android és iOS eszközökkel.
 • Folyamatosan friss eledel - Petkit ügyel arra, hogy a tápanyag frissen maradjon. Az adagoló kétfázisos rendszerrel rendelkezik nedvesség és szennyeződés elleni védelme érdekében.
 • Automata adagolás - Egyszerűen beállítja az adagok nagyságát, az adagok számát és az egyes adagolások közötti időintervallumot.
 • Étkezési rend - Az alkalmazáson keresztül megadja a kutya fajtáját, életkorát és súlyát és a Petkit automatikusan, algoritmus használatával kiszámolja a szükséges és optimális kalóriamennyiséget. Akár napi 10 étkezésre is programozható a készülék, 1-20 adag az összes etetési időben. Az összes adag megközelítőleg 5 g (a granulátum mérete mínusz 5-12 mm).
 • Szabadalmaztatott technológia - A belső mechanizmusnak és a szilikonos motornak köszönhetően a tápanyag nem tapad össze és nem nedvesedik. A készülék könnyedén kiadagolja a beállított mennyiséget. 
 • Biztonsági érzékelő - Az automata kisajtó érzékelővel lett ellátva. Bezáródás közben, ha az infravörös szenzor az adott területen bármilyen objektumot érzékelne, azonnal leáll.
 • Cserélhető tál - Az automata adagoló tála kivehető és rozsdamentes acélból készült.
 • A tápanyag mennyisége ellenőrzés alatt - A súlyérzékelő informálja a tápanyag mennyiségéről a tartályban, melyet az alkalmazásban jelenít meg. Amennyiben az eledel elfogy, az alkalmazás figyelmezteti.
 • Áramkimaradás esetén aktiválódik a tartalék tápegység (4 x AA típusú elem, nem a csomag tartalma)

A tartály akár 2,8l tápanyagra

A belső tartály akár 2,8l tápanyag befogadására képes. A szilikon szita és a szárító védi az eledelt a szennyeződéstől és a nedvességtől. A Fresh Element megakadályozza a tápanyag minőségének romlását, nem ragad össze a granulátum, melynek köszönhetően nem akad el adagolás közben. A tároló doboz peremén és a külső ajtónál lévő szilikon szegély szorosan lezárja az egyes nyílásokat. A megbízható lezárásnak köszönhetően a tápanyag nem szennyeződik be és védelmet biztosít baktériumokkal szemben is.

 

 

Egyszerű, egészséges és biztonságos etetés

Az automata kisajtó csak az etetéskor nyílik ki. Amint kiadagolja a készülék a beállított adagot, az ajtócska azonnal automatikusan bezár. Az automata kisajtó érzékelővel lett ellátva. Bezáródás közben, ha az infravörös szenzor az adott területen bármilyen objektumot érzékelne, azonnal leáll. Nem kell félnie, hogy a kutyus orra vagy tappancsa beszorulna.

 

 

 

Az étkezési terv ellenőrzés alatt

Az alkalmazáson keresztül megadja a kutya fajtáját, életkorát és súlyát és a Petkit automatikusan, algoritmus használatával kiszámolja a szükséges és optimális kalóriamennyiséget. Az alkalmazás letölthető Android és iOS készülékekre.

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

SmartPet Smart tápadagoló Táplálék és felszerelés Etetőtálak, itatókutak Automata etetők

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Szín Fehér
méret Legkisebb kutyáknak, Macskáknak, Kistestű kutyáknak
Tápellátás Hálózati adapter + Tartalék tápegység
Dimenzió 31,5 x 31,9 x 17
Tápellátás Hálózati adapter + Tartalék tápegység
Kapacita krmiva 2,8 l
Kapacita krmiva 2,8 l

Útmutató letöltése

Víz- és tápadagolók

Miben segítenek az adagolók?

A víz- és tápadagolók intelligens eszközök, melyek elősegítik a háziállatok egészséges étkezési szokásainak betartását. Támogatják a progresszív technológiákat, egyszerű távvezérléssel okostelefonon keresztül.

 

                                

 

 • Rendszeres és folyamatos hozzáférést biztosít az eledelhez
 • Megbízható táplálkozási tervet biztosít háziállatának napokig és távolról is
 • Folyamatos és részletes információt küld a tápanyag mennyiségéről és elosztásáról. Kényelmesen, bárhonnan, közvetlenül okostelefonjára
 • Áttekintést nyer a korábbi szokásokról és könnyedén, megfelelőbb üzemmódra állíthatja, testre szabva kedvencének
 • Lehetővé teszi az egyes adagok automatikus beállítását és pontos kimérését
 • Segít a túlsúllyal kapcsolatos problémák hatékony megoldásában, mely egyéb súlyos egészségügyi szövődményekkel járhat
 • Fontos vízellátást biztosít háziállatának
 • Esztétikus etetési szolgáltatás és kényelmes hozzáférés házi kedvence számára

Smart termékek

Miben segítenek a smart termékek?

 • A smart kutya termékek hatékony segédeszközök, amelyek szórakoztatják négylábú kedvencét akkor is, ha Ön éppen dolgozik. Az új intelligens termékeknek köszönhetően a kapcsolat kedvenceivel sokkal könnyebb lesz.
 • Játékot és szórakozást kínálnak házi kedvenceinek, áttekintést nyer tevékenységükről és étrendjükről, felügyelheti mozgásukat. Audiovizuális érintkezést akár távolról is.
 • Nyomon követheti, képezheti, lokalizálhatja, beszélhet vele és meghallgathatja, mit csinál. Online nézhet, távolról játszhat, vagy csak rögzítheti tevékenységét vagy alvását.

 

Kapcsolódó termékek