Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Petkit Mate Wifi kamera kutyáknak és macskáknak

PetKit Mate professzionális smart kamera kutyáknak. Az intelligens kamerának, valamint az egyszerű és kifinomult alkalmazásnak köszönhetően bármikor és bárhonnan ellenőrizheti kutyája tevékenységét.

További információk ›

4 hét
109 290 Ft 90 320 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P5647
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Leírás és paraméterek
Petkit Mate Wifi kamera kutyáknak és macskáknak
Petkit Mate Wifi…
109 290 Ft

Termék leírása

A PetKit Mate számos funkcióval (lézer, mikrofon) ellátott professzionális smart kamera kutyáknak. Az intelligens kamerának, valamint az egyszerű és kifinomult alkalmazásnak köszönhetően bármikor és bárhonnan ellenőrizheti kutyája tevékenységét. 

 

Legfőbb funkciók

 • P-Care M1 Wifi kamera kutyáknak és macskáknak - intelligens kamera, melynek segítségével szemmel tarthatja házi kedvencét az Ön távollétében is.
 • Real Time Video - ennek a funkciónak köszönhetően valós idejű képet kap a kutyus aktuális tevékenységéről.
 • Képek készítése - a funkció segítségével megörökítheti házi kedvence csodás és felejthetetlen pillanatait és mindezt videóra is rögzítheti, valamint megoszthatja ismerőseivel.  
 • Chat - A mikrofon és a hangszóró biztosítják a problémamentes kommunikációt négylábú barátjával. Például ha munkahelyén bekapcsolja a mikrofont, valós időben hallhatja a kutyát és a kutya is hallja Önt.
 • Szórakozás - A távolról vezérelhető lézersugár segítségével, távollétében is játszhat a kutyával vagy macskával, bármikor és bárhonnan.
 • 340°, 720p HD, 110° szélesvásznú - A kamera speciális rotációs alappal lett ellátva, hogy láthassa a szoba összes sarkát.
 • IR éjjellátás - A kamera éjszakai felvételek készítésére is képes.
 • WiFi kapcsolat - Vezeték nélküli kapcsolat, mely lehetővé teszi, hogy bárhol csatlakozhasson.
 • Alkalmas iPhone 4s és újabb valamint Android 4.3 és újabb készülékekhez, kompatibilis Bluetooth 4.0 -val rendelkező készülékekkel.
 • Alkalmazás letöltése - Okostelefonján keresztül leszkennel heti a QR kódot (APP store vagy Google Play).

 

Videó és képek - Felvétel, mentés és megosztás!

Könnyedén készíthet csodálatos fényképeket vagy videót, melyeket bármikor megoszthat barátaival! 360 ° -os nézet, 720p HD, 110 ° széles látószög. Megtekintheti mi zajlik az egész helységben.

 

Mikrofon - Üdvözölje házi kedvencét!

A kettős mikrofon és a hangszóró biztosítja a zavartalan kommunikációt.
Ha az irodában tartózkodik, kapcsolja be a mikrofont a telefonján, és házi kedvence a Mate-n keresztül hallja Önt és Ön is hallja őt. Minden online és valós időben. Ha a kutya rosszalkodna, figyelmeztetheti. Automatikus tápadagolóval kombinálva megetetheti a kutyáját vagy macskáját.

 

Lézer - Távolról is játszhat!

Kipróbálta már házi kedvencével a lézersugaras játékot? Jól szórakozott négylábú barátja? Most kipróbálhatja! A Mate-nek és a távvezérlésnek köszönhetően távolról is irányíthatja a lézert. A kedvence nem fog többé unatkozni az Ön távollétében sem.

 

 

 

Újdonság: Design Petkit MAte Wood

 

 

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

SmartPet Smart kamerák

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

méret Kistestű kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak

Útmutató letöltése

Smart termékek

Miben segítenek a smart termékek?

 • A smart kutya termékek hatékony segédeszközök, amelyek szórakoztatják négylábú kedvencét akkor is, ha Ön éppen dolgozik. Az új intelligens termékeknek köszönhetően a kapcsolat kedvenceivel sokkal könnyebb lesz.
 • Játékot és szórakozást kínálnak házi kedvenceinek, áttekintést nyer tevékenységükről és étrendjükről, felügyelheti mozgásukat. Audiovizuális érintkezést akár távolról is.
 • Nyomon követheti, képezheti, lokalizálhatja, beszélhet vele és meghallgathatja, mit csinál. Online nézhet, távolról játszhat, vagy csak rögzítheti tevékenységét vagy alvását.

 

Kamerák kutyáknak

Miben segít a kamera?

 • A kamerák nagyszerű lehetőséget kínálnak, hogyan rögzítsük házi kedvenceink mindennapi tevékenységeit. Megörökíthetjük a közös utazásokat, együtt töltött pillanatokat, csodás emlékeket.
 • Az IP kamerákkal távollétében is figyelemmel kísérheti a kutyák és macskák viselkedését otthoni környezetben.
 • Kapcsolatba lép háziállataival és nem lesz kölcsönös hiányérzete.
 • Azonnal válaszolhat négylábú kedvence helytelen vagy helyes viselkedésére és aktívan bekapcsolódhat magányos hétköznapjaiba.
 • Beszéljen, játsszon vagy gyakoroljon kedvencével. Jutalmazza kedvencét bárhonnan, bármikor!

 

Kapcsolódó termékek