Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Kedvezmény -25%

Motorola Scout 85 smart kamera kutyáknak és macskáknak

A Motorola Scout 85 egy beltéri Wi-Fi HD kamera, mellyel gyakorlatilag bárhonnan ellenőrizheti és figyelheti házi kedvencét. A Wi-Fi kapcsolattal rendelkező Scout kamera biztonságos Cloud szolgáltatással működik (úgynevezett Hubble). A fényképezőgép telepítése csak néhány percet vesz igénybe a "plug and play" funkciónak és az egyszerű Hubble telepítésnek köszönhetően.

További információk ›

10 nap
62 425 Ft Eredeti
46 780 Ft 38 659 Ft Ár áfa nélkül
Kedvezmény -25%
Megtakarítás 15 645 Ft
Termékkód: P7213
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Leírás és paraméterek
Motorola Scout 85 smart kamera kutyáknak és macskáknak
Motorola Scout 85…
46 780 Ft

Termék leírása

A Motorola Scout 85 egy beltéri Wi-Fi HD kamera, mellyel gyakorlatilag bárhonnan ellenőrizheti és figyelheti házi kedvencét. A Wi-Fi kapcsolattal rendelkező Scout kamera biztonságos Cloud szolgáltatással működik (úgynevezett Hubble). A fényképezőgép telepítése csak néhány percet vesz igénybe a "plug and play" funkciónak és az egyszerű Hubble telepítésnek köszönhetően. A Scout 85 kamera és az ingyenes Hubble alkalmazás segítségével nem csupán figyelheti kutyáját vagy macskáját okostelefonon, tableten vagy számítógépen keresztül, hanem felfedheti házi kedvencei titokzatos életét is. A kamera Pan, Tilt és Digital Zoom, kétirányú kommunikáció és infravörös éjjellátó funkcióval rendelkezik. A Hubble alkalmazás segítségével ingyenesen játszhat fel videót okostelefonjára, tabletre vagy számítógépére. A kamera továbbá mozgásérzékelő funkcióval lett ellátva, mely azonnali figyelmeztetést küld.

 

 

Legfőbb előnyök és funkciók:

 • Elegáns design. A Motorola Scout 85 beilleszkedik környezetébe és elhelyezheti akár a nappaliban is.
 • Kölcsönös kommunikáció. A beépített mikrofon segítségével kommunikálhat kutyájával vagy macskájával. Dicsérheti vagy büntetheti őket. Mielőtt hazaérne, győződjön meg arról, hogy minden rendben van otthonában.
 • Mozgásérzékelés. A kamera segítségével folyamatos megfigyelés alatt tarthatja házi kedvencét. A készülék mozgásérzékelővel rendelkezik, ezért ha valami szokatlan dolog történne otthonában, a készülék azonnal figyelmezteti Önt. Mindez megnyugtatja Önt és házi kedvence biztonságát is növeli.
 • Képminőség és széles látószög. A Motorola Scout 85 kamera valóban kifinomult és fejlett technológiát alkalmaz. Ezért élvezheti a kiváló minőségű képfelbontást - 1280 × 720 px.
 • Kompatibilis iOS és Android rendszerrel. A Motorola Scout 85 kamera kompatibilis a mobiltelefonok leggyakrabban használt rendszerével.
 • Digitális zoom a maximális közelítéshez. Nagyon egyszerű - tekintse meg közelről, hogy mi zajlik otthonában. A Motorola Scout 85 kamera segítségével még jobban ráközelíthet házi kedvencére távollétében.
 • Éjjellátó funkció. A kamera éjjellátó funkcióval és hőmérővel lett ellátva, melynek köszönhetően éjszaka és sötétben is pontosan tudni fogja, mivel foglalkozik a négylábú barátja.

 

 

Videó és képek - online

Könnyedén készíthet csodálatos fényképeket vagy videót, melyeket bármikor megoszthat barátaival! Okostelefonján keresztül bármikor és bárhonnan megtekintheti mi zajlik az egész helységben. Mindezt online és valós időben.

 

Mikrofon - Üdvözölje házi kedvencét!

A kettős mikrofon és a hangszóró biztosítja a zavartalan kommunikációt.
Ha az irodában tartózkodik, kapcsolja be a mikrofont a telefonján, és házi kedvence hallja Önt és Ön is hallja őt. Ha a kutya rosszalkodna, figyelmeztetheti.

 

 

Mozgás- ás hőérzékelés

Attól fél, hogy házi kedvence megszökne otthonról? Vagy attól fél, hogy ha tűz ütne ki lakásában, veszélybe kerülne házi kedvence? A Motorola Scout 85 kamera olyan eszköz, amely szó szerint mindről gondoskodik. Hő- és mozgásérzékelővel lett felszerelve, így biztos lehet abban, hogy kutyáját vagy macskáját semmilyen veszély nem fenyegeti. Ugyanakkor teljes áttekintést kap arról, mi zajlik lakásában. A készülék figyelmezteti Önt a fontos eseményekről.

A termék a következő kategóriákba sorolt

SmartPet Smart kamerák

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

méret Kistestű kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak

Smart termékek

Miben segítenek a smart termékek?

 • A smart kutya termékek hatékony segédeszközök, amelyek szórakoztatják négylábú kedvencét akkor is, ha Ön éppen dolgozik. Az új intelligens termékeknek köszönhetően a kapcsolat kedvenceivel sokkal könnyebb lesz.
 • Játékot és szórakozást kínálnak házi kedvenceinek, áttekintést nyer tevékenységükről és étrendjükről, felügyelheti mozgásukat. Audiovizuális érintkezést akár távolról is.
 • Nyomon követheti, képezheti, lokalizálhatja, beszélhet vele és meghallgathatja, mit csinál. Online nézhet, távolról játszhat, vagy csak rögzítheti tevékenységét vagy alvását.

 

Kamerák kutyáknak

Miben segít a kamera?

 • A kamerák nagyszerű lehetőséget kínálnak, hogyan rögzítsük házi kedvenceink mindennapi tevékenységeit. Megörökíthetjük a közös utazásokat, együtt töltött pillanatokat, csodás emlékeket.
 • Az IP kamerákkal távollétében is figyelemmel kísérheti a kutyák és macskák viselkedését otthoni környezetben.
 • Kapcsolatba lép háziállataival és nem lesz kölcsönös hiányérzete.
 • Azonnal válaszolhat négylábú kedvence helytelen vagy helyes viselkedésére és aktívan bekapcsolódhat magányos hétköznapjaiba.
 • Beszéljen, játsszon vagy gyakoroljon kedvencével. Jutalmazza kedvencét bárhonnan, bármikor!

 

Kapcsolódó termékek