Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Scalibor parazitaellenes nyakörv kutyáknak 65

Scalibor parazitaellenes nyakörv kutyáknak kullancsok, szúnyogok és horogférgek ellen, 65 cm hosszú. Parazitaellenes nyakörv nagytestű kutyafajták számára. Kizárólag kutyák számára! A nyakörv hatékonysága 1 hét használat után. 

További információk ›

Nem elérhető
13 870 Ft 11 462 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P7195
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

Scalibor parazitaellenes nyakörv kutyáknak kullancsok, szúnyogok és horogférgek ellen, 65 cm hosszú. Parazitaellenes nyakörv nagytestű kutyafajták számára. Kizárólag kutyák számára! Ne használja 7 hetesnél fiatalabb kölyökkutyákon és olyan kutyákon, akiknek bőrelváltozása van vagy túlérzékenyek a piretroidokra. Mivel a nyakörv teljes hatása csak egy hét elteltével jelentkezik, a nyakörvet egy héttel azelőtt kell viselni, hogy a háziállatot kitennénk egy esetleges fertőzésnek. Ritkán előfordulhat, hogy a nyakörv viselése közben kullancsok tapadnak meg. Ezért kedvezőtlen körülmények között nem zárható ki teljesen a fertőző betegségek kullancsok vagy horogférgek általi átvitele. Használható szoptatás és vemhesség alatt. 

Használat: Vegye ki a nyakörvet a lezárt védőzacskóból. Rögzítse a nyakörvet az állat nyakára anélkül, hogy túlságosan meghúzná. A nyakörv és a kutya nyaka között legyen annyi hely, hogy két ujját hosszában be tudja dugni. Fűzze át a nyakörv végét a csaton, és vágja le a nyakörv felesleges hosszát 5 cm-rel a csat felett.

 

Cégünk rendelkezik az Állatorvosi Biopreparátumok és Gyógyszerek Állami Ellenőrzési Intézetének tanúsításával a fenntartott gyógyszerek értékesítésére. 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Táplálék és felszerelés Parazitaellenes készítmények Parazitaellenes nyakörvek Kutyáknak

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

méret Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak

Parazitaellenes készítmények

Hogyan válasszunk megfelelő parazitaellenes szereket

  • Megfelelő parazitaellenes készítmény kiválasztásakor figyelembe kell vennünk, hogy milyen környezetben él a kutya. A nyakörv leginkább a szabadban tartózkodó kutyáknak felel meg. A lakásban vagy házban tartott kisállatok esetében előnyösebb repellens szerek használata. Amennyiben cicát tart a lakásban javasolt állatorvoshoz fordulni, ugyanis egyes kutya parazitaellenes készítmények veszélyesek lehetnek a macskákra.
  • Tisztában van vele, hogy milyen paraziták ellen kíván harcolni? Egyes termékek hatékonyak az összes parazitával szemben, mások viszont konkrét fajjal birkóznak meg, mint például bolhák vagy kullancsok.
  • Fontos kritérium lehet, hogy mennyi időn belül nyilvánul meg a gyógyszer hatása és a teljes hatás időtartama. A spray vagy a pipetta azonnali védelmet nyújt, miközben a nyakörvek esetében legalább egy hetet kell várni, mielőtt a paraziták elpusztulnának. A hatékonyság időtartama is változó. A nyakörv több hónapig véd a paraziták ellen, míg a pipetták gyakran csak néhány hétig.
  • A megfelelő parazitaellenes készítményt a kutya természete és igényeinek megfelelően válassza. Ha kutyája imádja a vizet és gyakran fürdik, akkor a parazitaellenes nyakörv remek választás lesz. Ellenben nincs értelme olyan spray-be és cseppekbe fektetni, ahol a vízzel való érintkezés csökkenti a hatékonyságot. Néhány parazitaellenes szer nem ajánlott kölyökkutyáknak és 2 kg alatti kutyáknak.

Kapcsolódó termékek