Canifly PRO madárkilövő
CANIFLY s ovladačem CANICOM 1500 PROCANIFLY s ovladačem CANICOM 1500 PROCANIFLY s ovladačem CANICOM 1500 PRO

Canifly PRO madárkilövő

CANIFLY képző madárkilövő galamb vagy fürj méretű madarak röptetéséhez. A CANICOM 1500 PRO távvezérlővel akár 4 madárkilövő és akár 2 kiképző nyakörv is vezérelhető, maximálisan 1500 m távolságból. Komplett szett 1 kilövővel.

195 280 Ft 161 386 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 1 db
Mikor kapom meg a terméket?
ve čtvrtek 30. 06. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Canifly PRO madárkilövő

CANIFLY képző madárkilövő galamb vagy fürj méretű madarak röptetéséhez. A CANICOM 1500 PRO távvezérlővel akár 4 madárkilövő és akár 2 kiképző nyakörv is vezérelhető, maximálisan 1500 m távolságból. Komplett szett 1 kilövővel.

A madárkilövő egyszerűen vezérelhető és robusztus kialakítású, jól alkalmazkodnak rendeltetésükhöz. Elektronikájuk tökéletesen vízálló, ezért még az eső sem károsítja őket.

A madarat nemcsak felülről helyezheti be a rugók egyidejű megfeszítésével, hanem új és továbbfejlesztett módon egy speciális oldalsó ajtón keresztül is, a rugók megfeszítése és rögzítése után. A madár kényelmesebb behelyezése érdekében javasoljuk az oldalsó ajtó használatát. A készüléket maximálisan galamb vagy fürj méretű madarak számára tervezték.

A CANICOM 1500 PRO távvezérlő egy ötletes eszköz, amely a fent leírt funkciók mellett tökéletes elektronikus kiképző nyakörvként is szolgál, akár 1500 méteres hatótávolsággal, maximálisan 2 kutya számára. Egyetlen vezérlővel akár 4 madárkilövőt is vezérelhet és akár két kutyát is kiképezhet.

A vezérlő további funkciója egy vagy két hangjelzéses nyakörv (CANIBEEP RADIO PRO) párosítása és vezérlése a kutya aktivitásának és mozgásának figyelemmel kísérésére (nem kell a hanglokátoros nyakörvek eredeti távvezérlőjét használnia). A kutyakiképzőnek, így az összes szükséges funkció rendelkezésére áll, egyetlen távvezérlőn.

A következő kombinációk lehetségesek:

 • Kiképző nyakörv 1 vagy 2 kutyának + 1 - 4 madárkilövő
 • Kiképző nyakörv 1 vagy 2 kutyának + 1 vagy 2 hanglokátor
 • Kiképző nyakörv 1 vagy 2 kutyának + 1 vagy 2 madárkilövő + 1 hanglokátor

Az egyes kombinációkban mindig a vezérlő alján található 4 gombot kell használni, 1–4-es számokkal jelölve. Egy gomb szükséges egy CANIFLY madárkilövőhöz (azaz egy madár „kilövéséhez”), egy CANIBEEP RADIO PRO hanglokátorhoz egy pár gomb (egy a bekapcsoláshoz, egy a kikapcsolásához).

A készülék bármilyen kombinációban történő irányítása rendkívül egyszerű és praktikus.

 • Védelem: rövid ideig gyenge eső ellen
 • Méretei (sz x mé x ma): összenyomott rugók: 300 x 300 x 130 mm, felszabadított rugók: 300 x 300 x 240 mm
 • Súly: 2,38 kg (elemmel együtt)Műszaki paraméterek

Adókészülék súlya 130g
Adókészülék méretei 132 x 62 x 31 mm

A csomag tartalma

 • CANIFLY tréning madárkilövő
 • 1,5 V AA alkáli elem
 • CANICOM 1500 PRO távirányító
 • Lítium elem 15 V AA
 • Kézi heveder a távvezérlőre
 • Használati utasítás

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.