Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Canifly PRO madárkilövő

CANIFLY képző madárkilövő galamb vagy fürj méretű madarak röptetéséhez. A CANICOM 1500 PRO távvezérlővel akár 4 madárkilövő és akár 2 kiképző nyakörv is vezérelhető, maximálisan 1500 m távolságból. Komplett szett 1 kilövővel.

További információk ›

Raktáron 1 db
210 260 Ft 173 765 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P1813
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Canifly PRO madárkilövő
Canifly PRO…
210 260 Ft

Termék leírása

CANIFLY képző madárkilövő galamb vagy fürj méretű madarak röptetéséhez. A CANICOM 1500 PRO távvezérlővel akár 4 madárkilövő és akár 2 kiképző nyakörv is vezérelhető, maximálisan 1500 m távolságból. Komplett szett 1 kilövővel.

A madárkilövő egyszerűen vezérelhető és robusztus kialakítású, jól alkalmazkodnak rendeltetésükhöz. Elektronikájuk tökéletesen vízálló, ezért még az eső sem károsítja őket.

A madarat nemcsak felülről helyezheti be a rugók egyidejű megfeszítésével, hanem új és továbbfejlesztett módon egy speciális oldalsó ajtón keresztül is, a rugók megfeszítése és rögzítése után. A madár kényelmesebb behelyezése érdekében javasoljuk az oldalsó ajtó használatát. A készüléket maximálisan galamb vagy fürj méretű madarak számára tervezték.

A CANICOM 1500 PRO távvezérlő egy ötletes eszköz, amely a fent leírt funkciók mellett tökéletes elektronikus kiképző nyakörvként is szolgál, akár 1500 méteres hatótávolsággal, maximálisan 2 kutya számára. Egyetlen vezérlővel akár 4 madárkilövőt is vezérelhet és akár két kutyát is kiképezhet.

A vezérlő további funkciója egy vagy két hangjelzéses nyakörv (CANIBEEP RADIO PRO) párosítása és vezérlése a kutya aktivitásának és mozgásának figyelemmel kísérésére (nem kell a hanglokátoros nyakörvek eredeti távvezérlőjét használnia). A kutyakiképzőnek, így az összes szükséges funkció rendelkezésére áll, egyetlen távvezérlőn.

A következő kombinációk lehetségesek:

 • Kiképző nyakörv 1 vagy 2 kutyának + 1 - 4 madárkilövő
 • Kiképző nyakörv 1 vagy 2 kutyának + 1 vagy 2 hanglokátor
 • Kiképző nyakörv 1 vagy 2 kutyának + 1 vagy 2 madárkilövő + 1 hanglokátor

Az egyes kombinációkban mindig a vezérlő alján található 4 gombot kell használni, 1–4-es számokkal jelölve. Egy gomb szükséges egy CANIFLY madárkilövőhöz (azaz egy madár „kilövéséhez”), egy CANIBEEP RADIO PRO hanglokátorhoz egy pár gomb (egy a bekapcsoláshoz, egy a kikapcsolásához).

A készülék bármilyen kombinációban történő irányítása rendkívül egyszerű és praktikus.

 • Védelem: rövid ideig gyenge eső ellen
 • Méretei (sz x mé x ma): összenyomott rugók: 300 x 300 x 130 mm, felszabadított rugók: 300 x 300 x 240 mm
 • Súly: 2,38 kg (elemmel együtt)

 

A csomag tartalma:

 • CANIFLY tréning madárkilövő
 • 1,5 V AA alkáli elem
 • CANICOM 1500 PRO távirányító
 • Lítium elem 15 V AA
 • Kézi heveder a távvezérlőre
 • Használati utasítás

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Táplálék és felszerelés Kutyakiképzés és sport Madár kilövő

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Hatótávolság 1500m
Kilövők száma 1-4 vrhače
Dummy méretei holub, křepelka

Kapcsolódó termékek