Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Reedog Bone

Reedog Bone dentális gumicsont masszázspontokkal, kölyökkutyák és felnőtt kutyák számára. Pozitív hatást gyakorol a kutya fogaira.

 

 

További információk ›

Raktáron > 10 db
1 535 Ft 1 265 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P46815
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Reedog Bone dentális gumicsont masszázspontokkal, kölyökkutyák és felnőtt kutyák számára. Pozitív hatást gyakorol a kutya fogaira. A csont minőségi, az egészséget nem károsító anyagból készült.

Hossza: 12 cm

Anyaga: termoplasztikus gumi

A termék a következő kategóriákba sorolt

Játékok Kutyáknak Típus szerint Harapós Fogtisztító Anyag szerint Gumiból Márka szerint Reedog Alak szerint Csontok

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

méret Legkisebb kutyáknak, Kistestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak

Játékok kutyáknak

Milyen játékot vásároljunk négylábú kedvencünknek

  • Válasszon megfelelő játékot a kutya korának megfelelően. Puha anyagból készült játékkal örömet okozhat egy kiskutyának vagy egy idősebb kutyának. Erős állkapcsának köszönhetően egy felnőtt kutya, rágókötéllel vagy egy élvezetet rejtő interaktív játékkal garantáltan elégedett lesz.
  • Játék kiválasztásakor sokat segíthet a kutya fajtája. A kistestű kutyusok számára készült játékok igazodnak a kis állkapcsukhoz. A nagyobb kutyafajták esetén válasszon egy szilárd anyagból készült játékot, amely ellenáll az erős fogaknak.
  • Ügyeljen a játék anyagára is. Ha plüss játékot választ, győződjen meg róla, hogy valóban kutyáknak tervezték. A közönséges plüss játékokat, melyek gyerekeknek készültek, könnyedén szétharaphatja a kutya. A gumijátékok általában nagyon tartósak, ugyanakkor kíméletesek a kutya fogaihoz.
  • Ne hagyja a véletlenre a választást. Az összes kutya imádja a labdákat, rágóköteleket.

Kapcsolódó termékek