Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

UltraSweep Tralever ultrahangos kisállatriasztó autóra

Apróvadriasztó autóba, lakókocsiba és csónakba. A készülék ultrahangos frekvenciájú hangot bocsát ki, amely hatékonyan elriasztja a mókusokat, egereket, patkányokat, valamint macskákat, márnákat és más állatokat. Az Ultra Sweep Traveler ultrahangos riasztó teljesen karbantartásmentes, könnyen telepíthető, közvetlenül az autóból táplálható, és automatikus indítással rendelkezik, amikor az autó áll. A készülék LED-fényeket is tartalmaz, amelyek a ragadozó szemét utánozzák.

További információk ›

Raktáron 4 db
16 975 Ft 14 027 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P54559
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Az apróvadriasztó ideális segítő autójába, lakókocsijába vagy hajójába. Ha olyan területen él, ahol az egerek prémiumnak számítanak, akkor időről időre kellemetlen meglepetés érheti az autójában megrágott vezetékek formájában. Ezeket általában csövek borítják be szója alapú anyaggal, és így vonzó csemegévé válnak a rágcsálók számára. Még a menedéket kereső kóbor macskák is előszeretettel másznak be az autók motorjaiba. A Goodlife márka ezért fejlesztette ki az Ultra Sweep Traveler ultrahangos apróvadriasztót, amellyel időt és pénzt takaríthat meg.

Az ultrahangos készülék teljesen biztonságos a felhasználó, valamint a mókusok, egerek, patkányok és macskák számára. Az ultrahangnak köszönhetően nem lesz érintkezés a rágcsálókkal, nemhogy megölné őket. Az ultrahangos riasztó megbízhatóan elriasztja az állatokat, mielőtt azok belépnének az autóba. Kellemetlen hangot bocsát ki ultrahangos frekvencián, amelyet az ember nem hall, de az állat megijed tőle. Az ultrahangot a ragadozó szemét imitáló LED-fények is támogatják.

A készülék automatikus be- és kikapcsolással rendelkezik. Így automatikusan érzékeli a motor bekapcsolását és kikapcsolását, illetve bekapcsol, amikor a motor kikapcsol. Így nem kell aggódnia semmi miatt, a készülék teljesen karbantartásmentes. A tápellátás egy 12V-os autóakkumulátorról történik. A készülék vízálló, így a kisebb esőt és a megnövekedett páratartalmat is kibírja.

A telepítés mindössze 3 egyszerű lépést igényel. A mellékelt kábelek és műanyag rögzítők segítségével könnyedén felszerelheti és csatlakoztathatja autója elektronikájához. Az ajánlott beszerelési hely a motortér. Így az eszköz rejtve marad a szem elől.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Táplálék és felszerelés Riasztók

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Funkció Ultrahang
Szín Fekete
Vízálló védelem Cseppálló

További információk

Előnyök

 • A készülék teljesen karbantartásmentes
 • Könnyű telepítés 
 • A ragadozó szemét imitáló LED fények 
 • Töltés az autóból 
 • Vízálló 
 • Elbújik a motortérben 
 • Minimalista kialakítás

Hátrányok

 • Nem

A csomag tartalma

 • UltraSweep Traveler 
 • Műanyag rögzítő pántok a rögzítéshez 
 • Útmutató

Kapcsolódó termékek