GoodLife OnGuard macska és kutya riasztó

Az ONGUARD ™ elriasztja a nem kívánt kutyákat vagy megállítja saját kutyája nem kívánt viselkedését. A kézi riasztó ultrahangos jellel működik. Az ultrahangot az emberi fül nem hallja, viszont az állat számára rendkívül ingerlő. A készülék használatával elriaszthatja a közeledő kutyát például séta, futás vagy kerékpározás közben. Megállíthatja kutyáját a nem kívánt viselkedése során is, például bútorokra ugrálás, ugatás esetén.


Egyéb változatok:
Odpuzovač psů a koček GoodLife OnGuard BAZÁR - GoodLife OnGuard macska és kutya… Raktáron 1 db 38 930 Ft Odpuzovač psů a koček GoodLife OnGuard GoodLife OnGuard macska és kutya riasztó Raktáron > 10 db 43 815 Ft
43 815 Ft 36 208 Ft ÁFA nélkül
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

GoodLife OnGuard macska és kutya riasztó

ULTRAHANGOS KUTYA ÉS MACSKA RIASZTÓ

Az ONGUARD ™ elriasztja a nem kívánt kutyákat vagy megállítja saját kutyája nem kívánt viselkedését. A kézi riasztó ultrahangos jellel működik. Az ultrahangot az emberi fül nem hallja, viszont az állat számára rendkívül ingerlő. A készülék használatával elriaszthatja a közeledő kutyát például séta, futás vagy kerékpározás közben. Megállíthatja kutyáját a nem kívánt viselkedése során is, például bútorokra ugrálás, ugatás esetén.

RIASZTÁS ÉS KÉPZÉS

A gomb megnyomásával az ONGUARD ™ ultrahanggal riasztja el a kutyákat, 15 méteres hatótávolságon belül. Az ultrahangot az emberi fül nem hallja, viszont az állat számára rendkívül ingerlő.

A NEM KÍVÁNT VISELKEDÉS ELKERÜLÉSE

Az ultrahang segítségével az ONGUARD elriasztja a kutyát olyan nem kívánt viselkedéstől, mint például ugatás vagy bútorra ugrálás. Ez a technika segít leszoktatni rossz szokásairól, miközben teljesen biztonságos és emberséges.

KÉNYELMES ÉS ÉRINTÉSRE KELLEMES

Az ergonomikus fogantyú és a kellemes gumifelület teszi az ONGUARD ™ -ot könnyű segédeszközzé, mely nem lesz terhére, séta, futás vagy kerékpározás közben sem. A kulcstartó zsinórnak köszönhetően rögzítheti csuklójára vagy nyakába is akaszthatja.

SZEMÉLYES RIASZTÓ

Fenyegető veszély esetén, vészhelyzetek esetén indítson el egy lüktető vészjelzést - hangos riasztást. Pontosítja az Ön tartózkodási helyét és figyelmezteti a környezetét az Önt fenyegető veszélyre.

ZSEBLÁMPA

Nagy teljesítményű LED-es zseblámpával sötét parkolókat, utakat stb. is megvilágíthat.

 

 • Mi az ultrahang?

Az ultrahang frekvencia meghaladja az emberi fül hallási tartományát, ezért számunkra hallhatatlan. A kutya azonban hangosan és tisztán hallja az ultrahangos jelet. A kutya célpontjává válik ennek az átható és kellemetlen hangnak. Az ONGUARD ™ által kibocsátott ultrahangos jel teljesen humánus és hatékony.

 • Hatékony lesz-e az ONGUARD ™ a fal mögött vagy a kerítés másik oldalán lévő kutya esetében?

Nem. Az egység által kibocsátott ultrahang nem halad át a falon vagy más szilárd akadályon.

 • Megvéd az ONGUARD ™ kutyatámadás esetén?

Az egységet úgy tervezték, hogy megakadályozza a kutyákat a támadásoktól. Azonban nem garantálhatjuk, hogy visszatart egy túl agresszív kutyát is.

 • Fájdalmas a kutyának? 

Nem. Az Az ONGUARD ™ úgy lett megtervezve, hogy visszatartsa a kutyát, vagy képzés közben teljesítse az utasításokat, de fizikailag nem károsítja a kutyát.

 • Használhatom kölyökkutyák képzésére? 

6 hónapos korig nem javasoljuk a kölyökkutyák kiképzését. Még nem fejlődött ki teljesen a hallásuk.

 • Mi a célja az egység tetején található kék fénynek?

Az egység tetején található kék LED azt jelzi, hogy az egység aktiválódott és ultrahangos jelet sugároz.

 • Mekkora a készülék hatótávolsága?

A kutya akár 45 méteres távolságból is hallhatja az egység által kibocsátott ultrahangos jelet - képzés céljából. Riasztás céljából a készülék hatótávolsága 15 méter.

 

Paraméterek

 • méretek: hossz x szélesség x magasság: 19 x 6 x 5 cm
 • ultrahangos kimenet: 105 dB 1 m távolságban
 • hangkimenet: 100 dB 1 m távolságban
 • fényteljesítmény: 4800 LUX 30 cm távolságban
 • tápegység: 4 db AA elem - nem tartozék
 • súly: 110 gramm elemek nélkül, 210 gramm elemekkel
 • gumírozott felület

Miben segítenek a riasztók?

 • Megakadályozza a kutya nem kívánt viselkedését
 • Visszatartja az idegen kutyákat az Ön területétől és házától
 • Az integrált riasztó jelzi, hogy Ön veszélyben van
 • Más nemkívánatos állatokkal szemben is működik
 • Használható beltéri környezetben is
 • Bebiztosítja azt a területet, ahol nem szeretné, hogy kedvence mozogjon
 • Békésen, különféle balesetektől való félelem nélkül, bármikor elmehet otthonról

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Pro kočky
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.