Patpet T730 - Fekete

Újdonság Újdonság

A Patpet T730 egy elektronikus kiképző nyakörv állítható hang-, rezgés- és impulzusfunkciókkal. 600 m-es hatótávolságon belül egyszerre akár 2 kutyát is kiképezhet egyetlen adókészülék segítségével. Az adó LCD háttérvilágítású kijelzővel és külön funkciógombokkal lett ellátva. A nyakörv az összes kutyafajtához alkalmas 15 kg felett és gumi érintkezési pontokkal rendelkezik.

 

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

32 155 Ft 26 573 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 3 db
Mikor kapom meg a terméket?
v úterý 04. 04. Önnél
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Patpet T730 - Fekete

A Patpet T730 egy elektronikus kiképző nyakörv állítható hang-, rezgés- és impulzusfunkciókkal. Az összes korrekció "0"-ra állítható, melynek köszönhetően deaktiválja az adott korrekciót. 600 m-es hatótávolságon belül egyszerre akár 2 kutyát is kiképezhet egyetlen adókészülék segítségével. Az adó LCD háttérvilágítású kijelzővel és külön funkciógombokkal lett ellátva. A nyakörv az összes kutyafajta számára alkalmas 15 kg felett és gumi érintkezési pontokkal rendelkezik. Az újratölthető akkumulátor és a hibernált üzemmód akár 90 napos készenléti időt és 40 napos normál használatot biztosít a nyakörv esetében, míg a távirányító akár 120 napot is kibír egyetlen feltöltéssel. A vevőegység előnye a gumi érintkezési pontok, amelyeknek köszönhetően ideális az allergiás vagy érzékenyebb bőrfelülettel rendelkező kutyák számára is.

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T730 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. A hangjelzések 3 szinten, a rezgések ereje 8 szinten és az impulzusok ereje 16 szinten állítható.

 

Hatótávolság

A Patpet T730 kiképzőnyakörv hatótávolsága 600 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és haladó képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet T730 adókészüléke 250mAh kapacitású újratölthető és cserélhető Lithium-Ion akkumulátorral lett felszerelve, amely 2 óra alatt feltöltődik, készenléti módban akár 120 napig is bírja. A 280 mAh-s akkumulátorral rendelkező vevő akár 90 napos készenléti üzemmódot is kínál. Az adót és vevőt bármikor feltöltheti a csomagban található micro USB kábel segítségével.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet T730 nyakörv bővíthető akár 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között vagy képezheti egyszerre a 2 kutyát.

 

Kijelző

A Patpet T730 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció ereje, a választott kutya, energiaszint. 

 

Vízállóság

A Patpet T730 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A vevőkészülék IPX5 és az adókészülék IPX1 védettségi fokozattal rendelkezik.

 

A nyakörv hossza

A kiképzőnyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Szinte az összes méretű kutyafajta számára alkalmas. Nejlon anyagból készült, hossza 20 és 60 cm között állítható.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 5 cm, magassága 13 cm (antennával együtt), a mélysége 3 cm és a súlya 57 gramm. A vevőkészülék szélessége 4 cm, magassága 6,5 cm, a mélysége 3,8 cm és a súlya 89 gramm. 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Gumi érintkezési pontok
 • Készenléti mód akár 90 napig
 • Állítható korrekciók
 • Újratölthető akkumulátor
 • Legfeljebb 2 kutya kiképzéséhez
 • Külön funkciógombok
 • Háttérvilágítású LCD kijelző
 • Egyszerű telepítés és kezelés
 • Ergonomikus kialakítású adóegység
 • Nem meríthető vízbe

Miben segít a nyakörv

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Hatótávolság 600 m
Impulzus ereje 16
Rezgés ereje 8
Hengjelzés ereje 3
Nyakörv hossza 20 - 60 cm
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 6,5 x 3,8 x 4 cm
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 13 x 5 x 3 cm
Vevőkészülék súlya 79 g
Adókészülék súlya 58 g
Tápellátás újratölthető
Funkció - korrekció impulzus + rezgés + hangjelzés
Vízállóság vízálló
Kijelző LCD megvilágított
Kutyák száma 1 - 2 kutya

A csomag tartalma

 • Vevőkészülék
 • Adókészülék
 • Csuklózsinór
 • Tesztlámpa
 • USB töltőkábel
 • Szilikon hosszabbítók
 • Használati útmutató

Útmutatók

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.