Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Patpet T220

A Patpet T220 egy elektronikus kiképző nyakörv állítható hang-, rezgés- és impulzusfunkciókkal. 400 m-es hatótávolságon belül egyszerre akár 3 kutyát is kiképezhet egyetlen, ergonomikusan kialakított, LCD kijelzővel és gombokkal ellátott adókészülék segítségével. Az újratölthető készülék az összes méretű és fajtájú kutya számára alkalmas 15 kg felett.

További információk ›

Raktáron > 10 db
34 255 Ft 28 307 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P52073
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A biztonságos, hatékony és kíméletes Patpet T220 kiképző nyakörv állítható elektrosztatikus impulzust (1-16 szint), rezgést (1-8 szint) és hangjelzést kínál. Egyszerűen kiválaszthatja a legmegfelelőbb üzemmódot és funkciót kutyája nem megfelelő viselkedéséhez. Az ergonomikus kialakítású T220 adókészülék lehetővé teszi akár 3 kutya egyidejű kiképzését 400 m hatótávolságon belül. A könnyen elérhető gombok és az áttekinthető LCD kijelző lehetővé teszik a kényelmes vezérlést és hatékonyabb kutyakiképzést. A nyakörv cseppálló, enyhe esőben is használható, de vízbe nem meríthető. A mellékelt kettős USB-kábellel a vevő és az adó újratölthető.  

 

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T220 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, 8 szintű rezgés és 16 szintű elektrosztatikus impulzus korrekció. 

 

Hatótávolság

A Patpet T220 kiképzőnyakörv hatótávolsága 400 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és professzionális képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet T220 vevő- és adókészüléke újratölthető akkumulátorral lett ellátva. A csomagban található kettő USB kábel segítségével készülék 2-3 órán belül feltöltődik. Készenléti üzemmódban a vevőegység akkumulátora akár 30 napig, az adóegység akkumulátora 60 napig is bírja.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet T220 nyakörv bővíthető akár 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Patpet T220 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: kiválasztott funkció, korrekció ereje, a képzett kutya, energiaszint. 

 

Vízállóság

A Patpet T220 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző eszköz IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik. Az adó csak a legalapvetőbb víz elleni, IPX1 védettségi fokozattal rendelkezik.

 

A nyakörv hossza

Az állítható nejlon nyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. A nyakörv 20 - 65 cm nyakkerületig állítható.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 5 cm, magassága 15,5 cm, a mélysége 3 cm és a súlya 77 g. A vevőkészülék szélessége 3,5 cm, magassága 8 cm, a mélysége 3 cm és a súlya 60 g. 

 

 

A termék előnyei:

 • Háttérvilágítású LCD kijelző
 • Hang, vibráció és impulzus funkciók
 • Maximum 3 kutya számára alkalmas
 • Külön funkciógombok
 • Kettős töltés
 • Cseppálló anyag
 • 2 hosszúságú elektróda a csomagban

 

A termék hátrányai:

 • Nem meríthető

 

A csomag tartalma:

 • Vevő
 • Adó
 • Kettős USB kábel
 • Tesztlámpa
 • Rövid és hosszú elektródák
 • Rövid és hosszú gumi hosszabbítók
 • Kézikönyv

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajták szerint Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 300 - 600 méter Márka szerint Patpet Korrekció típusa szerint Elektromos Vibrációs Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Vízálló Kutyák száma szerint 1 kutya részére 2 kutya részére 3 kutya részére

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 1 - 3 kutya
Funkció Hangjelzés, Rezgés, Impulzus
Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés
Hatótávolság 400 m
Hatótávolság 400 m
Kutyák száma 1 - 3 kutya
méret Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Kijelző igen
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás USB töltés
Vízálló védelem Cseppálló
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Vevőkészülék élettartama 30 nap
Adókészülék élettartama 60 napok
Vevőkészülék tápellátása USB töltés
Adókészülék tápellátása USB töltés
Rezgés szint 8
Impulzus szint 16
Adókészülék súlya 77 g
Vevőkészülék súlya 60 g
Adókészülék méretei 5 x 15,5 x 3 cm
Vevőkészülék méretei 3,5 x 8 x 3 cm
Elektródák Rövid és hosszú elektródák

Kapcsolódó termékek