Patpet T220

Patpet T220

Újdonság Újdonság

A Patpet T220 egy elektronikus kiképző nyakörv állítható hang-, rezgés- és impulzusfunkciókkal. 400 m-es hatótávolságon belül egyszerre akár 3 kutyát is kiképezhet egyetlen, ergonomikusan kialakított, LCD kijelzővel és gombokkal ellátott adókészülék segítségével. Az újratölthető készülék az összes méretű és fajtájú kutya számára alkalmas 15 kg felett.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma


Egyéb változatok:
Adókészülék Patpet T220 Adókészülék Patpet T220 Raktáron 5 db 18 685 Ft Patpet T220 Patpet T220 Raktáron 5 db 34 380 Ft
34 380 Ft 28 413 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 5 db
Mikor kapom meg a terméket?
ve středu 07. 06. Önnél
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Patpet T220

A biztonságos, hatékony és kíméletes Patpet T220 kiképző nyakörv állítható elektrosztatikus impulzust (1-16 szint), rezgést (1-8 szint) és hangjelzést kínál. Egyszerűen kiválaszthatja a legmegfelelőbb üzemmódot és funkciót kutyája nem megfelelő viselkedéséhez. Az ergonomikus kialakítású T220 adókészülék lehetővé teszi akár 3 kutya egyidejű kiképzését 400 m hatótávolságon belül. A könnyen elérhető gombok és az áttekinthető LCD kijelző lehetővé teszik a kényelmes vezérlést és hatékonyabb kutyakiképzést. A nyakörv cseppálló, enyhe esőben is használható, de vízbe nem meríthető. A mellékelt kettős USB-kábellel a vevő és az adó újratölthető.  

 

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T220 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, 8 szintű rezgés és 16 szintű elektrosztatikus impulzus korrekció. 

 

Hatótávolság

A Patpet T220 kiképzőnyakörv hatótávolsága 400 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és professzionális képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet T220 vevő- és adókészüléke újratölthető akkumulátorral lett ellátva. A csomagban található kettő USB kábel segítségével készülék 2-3 órán belül feltöltődik. Készenléti üzemmódban a vevőegység akkumulátora akár 30 napig, az adóegység akkumulátora 60 napig is bírja.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet T220 nyakörv bővíthető akár 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Patpet T220 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: kiválasztott funkció, korrekció ereje, a képzett kutya, energiaszint. 

 

Vízállóság

A Patpet T220 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző eszköz IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik. Az adó csak a legalapvetőbb víz elleni, IPX1 védettségi fokozattal rendelkezik.

 

A nyakörv hossza

Az állítható nejlon nyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. A nyakörv 20 - 65 cm nyakkerületig állítható.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 5 cm, magassága 15,5 cm, a mélysége 3 cm és a súlya 77 g. A vevőkészülék szélessége 3,5 cm, magassága 8 cm, a mélysége 3 cm és a súlya 60 g. 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Háttérvilágítású LCD kijelző
 • Hang, vibráció és impulzus funkciók
 • Maximum 3 kutya számára alkalmas
 • Külön funkciógombok
 • Kettős töltés
 • Cseppálló anyag
 • 2 hosszúságú elektróda a csomagban
 • Nem meríthető

Miben segít a nyakörv

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Hatótávolság 400 m
Impulzus ereje 16
Kutyák száma 1 - 3 kutya
Akkumulátor élettartama (Adókészülék) 2 - 3 hét
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 30 dní
Kijelző LCD megvilágított
Vízállóság vízálló
Funkció - korrekció impulzus + rezgés + hangjelzés
Elektródák Rövid és hosszú elektródák
Adókészülék súlya 77 g
Vevőkészülék súlya 60 g
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 5 x 15,5 x 3 cm
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 3,5 x 8 x 3 cm
Hengjelzés ereje 1
Rezgés ereje 8
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Akkumulátor ereje (adó) 250 mAh
Tápellátás Tölthető
Akkumulátor ereje (vevő) 500 mAh

A csomag tartalma

 • Vevő
 • Adó
 • Kettős USB kábel
 • Tesztlámpa
 • Rövid és hosszú elektródák
 • Rövid és hosszú gumi hosszabbítók
 • Kézikönyv

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.