Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Martin System Micro B TT 1000 SSC kiképző nyakörv

Világhírű Martin System márkájú, speciálisan megtervezett Micro B TT 1000 SSC kiképzőnyakörv, mely nagy hírnévre tett szert technológiai áttöréseinek köszönhetően. Az ergonómikusan kialakított adó és vevőkészülék, valamint a kompakt kialakítás biztosítja a kutya teljes mértékű kiképzését. A kiképzőnyakörv hatótávolsága 1000 méter. Hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható, mely 9 szinten állítható. Az adókészüléken 4 beállítás közül választhat. A készülék bekapcsolása mágnes segítségével történik. Lehetőség van két kutya képzésére egyszerre. A legkisebb kutyafajták képzésére is alkalmas.

Az új vevőkészülék párosítható mobilalkalmazással!

További információk ›

Raktáron 2 db
241 395 Ft 199 496 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P49450
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek Tartozékok(1)
Martin System TT 1000 SSC
Martin System Micro…
241 395 Ft

Termék leírása

Világhírű Martin System márkájú, speciálisan megtervezett Micro B TT 1000 SSC kiképzőnyakörv, mely nagy hírnévre tett szert technológiai áttöréseinek köszönhetően. Az ergonómikusan kialakított adó és vevőkészülék, valamint a kompakt kialakítás biztosítja a kutya teljes mértékű kiképzését. A kiképzőnyakörv, hatótávolsága 1000 méter. Hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható, mely 9 szinten állítható. Az adókészüléken 4 beállítás közül választhat (impulzus hangjelzés nélkül, impulzus hangjelzéssel, hangjelzés és ezt követően impulzus, vagy kizárólag hangjelzés). A gyártási beállításoknak megfelelően a hangjelzést minden esetben rezgés korrekció kíséri. A beállítás megváltoztatható az Emily USB kulcs segítségével. A progresszív SSC technológiának köszönhetően bármilyen kültéri körülmények között azonos erejű ingerlés érhető el. A készülék bekapcsolása mágnes segítségével történik. További vevő megvásárlásával a nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. A legkisebb kutyafajták képzésére is alkalmas.

 

Az új Micko B vevő lehetővé teszi a kapcsolatot a DOGGIFY mobilalkalmazáson keresztül. Az alkalmazásban figyelemmel kísérheti a kutya hőmérsékletét, figyelmeztethet, ha az elektródák nincsenek érintkezésben a bőrrel, vagy lehetővé teheti az impulzus korrekciók távoli kikapcsolását.

 

 

 

 

 

 

Hatótávolság

A Martin System Micro B TT 1000 SSC hatótávolsága 1000 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel vadászkutyák professzionális képzéshez. A Martin System Micro TT 1000 SSC kiképzőnyakörv ideális választás városban vagy erdős területen való képzéshez, ahol a körülmények rosszabbak és csökkenhet a hatótávolság.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Martin System Micro B TT 1000 SSC korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 9 szinten állítható, így a nyakörvet nagyon egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának. Az impulzusok ereje szükség szerint csökkenthető vagy növelhető az adókészülék segítségével.

 

Energiaellátás

A Martin System Micro B TT 1000 SSC adókészüléke 3V CR2 típusú elemmel lett ellátva. Megközelítőleg 2 évig bírja. A vevőkészülék akkumulátora újratölthető Li-Pol, melynek kapacitása 3,7V 200mAh.

 

Vízállóság

A Martin System Micro B TT 1000 SSC vevőkészüléke vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Nem jelent problémát eső vagy hó, továbbá rövid ideig tartó vízbe merítés sem. Az adókészülék kizárólag enyhe eső elleni védelemmel lett ellátva.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Martin System Micro B TT 1000 SSC nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Martin System Micro B TT 1000 SSC kiképzőnyakörv minőségi LCD kijelzővel lett felszerelve. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció típusa, kutyák száma, impulzusok ereje.

 

A nyakörv hossza

A Martin System Micro B TT 1000 SSC nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 55 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 15,5 cm, magassága 5,5 cm, mélysége 2,4 cm és a súlya 92 gramm. A vevő szélessége 5,5 cm, magassága 3,5 cm, mélysége 2,2 cm és a súlya 32 gramm.

 

 

A termék előnyei:

 • rezgés + impulzus + hangjelzés
 • impulzus 9 szinten
 • LCD kijelzö
 • minőségi és kifinomult anyag
 • hatótávolsága akár 1000 méter
 • magas akkumulátor-üzemidő
 • a legkisebb kutyák számára
 • a vevő párosítható a DOGGIFY alkalmazással

 

A termék hátrányai:

 • nincs

 

A csomag tartalma:

 • Adókészülék
 • Micro Tiny Trainer vevőkészülék
 • Érintkezési pontok 11 mm
 • Poliuretán nyakörv - szélessége 19 mm
 • Töltő
 • Hálózati adapter
 • Lítium elem 3V CR2, 1 db
 • Neon tesztdióda
 • Csavarhúzó (az adókészülék elemtartójának kinyitásához)
 • Utasítás

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

 

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajták szerint Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Hatótávolság szerint 600 - 1000 méter Márka szerint Martin System Korrekció típusa szerint Elektromos Vibrációs Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Vízálló Cseppálló Kutyák száma szerint 1 kutya részére 2 kutya részére

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 1 - 2 kutya
Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés
Hatótávolság 1000 m
Hatótávolság 1000 m
méret Kistestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Frekvencia 869,5 MHz
Vízálló védelem Vízhatlan
Tápellátás USB töltés, Elem

Kapcsolódó termékek