Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Martin System Micro B Pro Trainer PT 3000 SSC kiképző nyakörv

Világhírű Martin System márkájú, speciálisan megtervezett Micro B Pro Trainer PT 3000 SSC kiképzőnyakörv, mely nagy hírnévre tett szert technológiai áttöréseinek köszönhetően. Az ergonómikusan kialakított adó és vevőkészülék, valamint a kompakt kialakítás biztosítja a kutya teljes mértékű kiképzését. A kiképzőnyakörv hatótávolsága 3000 méter. Hangjelzéssel és elektrosztatikus impulzussal használható, mely 18 szinten állítható. Az adókészüléken 9 beállítás közül választhat. A készülék bekapcsolása mágnes segítségével történik. További vevő megvásárlásával a nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre.

Az új vevőkészülék párosítható mobilalkalmazással!

További információk ›

Raktáron 1 db
293 870 Ft 242 867 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P49447
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek Tartozékok(3)
Martin System Micro Pro Trainer PT 3000 SSC
Martin System Micro…
293 870 Ft

Termék leírása

Világhírű Martin System márkájú, speciálisan megtervezett Micro B Pro Trainer PT 3000 SSC kiképzőnyakörv, mely nagy hírnévre tett szert technológiai áttöréseinek köszönhetően. Az ergonómikusan kialakított adó és vevőkészülék, valamint a kompakt kialakítás biztosítja a kutya teljes mértékű kiképzését. A kiképzőnyakörv hatótávolsága 3000 méter. Hangjelzéssel és elektrosztatikus impulzussal használható, mely 18 szinten állítható. Az adókészüléken 9 beállítás közül választhat. A gyártási beállításoknak megfelelően a hangjelzést minden esetben rezgés korrekció kíséri. A beállítás megváltoztatható az Emily USB kulcs  segítségével. A progresszív SSC technológiának köszönhetően bármilyen kültéri körülmények között azonos erejű ingerlés érhető el. A készülék bekapcsolása mágnes segítségével történik. További vevő megvásárlásával a nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. A legkisebb kutyafajták képzésére is alkalmas. 

 

Az új Micro B vevő lehetővé teszi a kapcsolatot a DOGGIFY mobilalkalmazáson keresztül. Az alkalmazásban figyelemmel kísérheti a kutya hőmérsékletét, figyelmeztethet, ha az elektródák nincsenek érintkezésben a bőrrel, vagy lehetővé teheti az impulzus korrekciók távoli kikapcsolását.

 

 

Hatótávolság

A Martin System Micro B Pro Trainer PT 3000 SSC hatótávolsága 3000 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel vadászkutyák professzionális képzéshez. A Martin System Micro B Pro Trainer PT 3000 SSC kiképzőnyakörv ideális választás városban vagy erdős területen való képzéshez, ahol a körülmények rosszabbak és csökkenhet a hatótávolság.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Martin System Micro B Pro Trainer PT 3000 SSC korrekcióként hangjelzéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 18 szinten állítható, így a nyakörvet nagyon egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának. Az impulzusok ereje szükség szerint csökkenthető vagy növelhető az adókészülék segítségével.

 

Energiaellátás

A Martin System Micro B Pro Trainer PT 3000 SSC adókészüléke 3V CR2 típusú elemmel lett ellátva. Megközelítőleg 2 évig bírja. A vevőkészülék újratölthető, aktív használat mellett 3-7 napig tart ki. Piros színű LED dióda jelzi az elem lemerültségét.

 

Vízállóság

A Martin System Micro B Pro Trainer PT 3000 SSC vevőkészüléke vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Nem jelent problémát eső vagy hó, továbbá rövid ideig tartó vízbe merítés sem. Az adókészülék kizárólag enyhe eső elleni védelemmel lett ellátva.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Martin System Micro B Pro Trainer PT 3000 SSC nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Martin System Micro B Pro Trainer PT 3000 SSC kiképzőnyakörv minőségi LCD kijelzővel lett felszerelve. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció típusa, kutyák száma, impulzusok ereje.

 

A nyakörv hossza

A Martin System Micro B Pro Trainer PT 3000 SSC nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 55 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 10 cm, magassága 5,5 cm, mélysége 2,7 cm és a súlya 90 gramm. A vevő szélessége 3,5 cm, magassága 5,5 cm, mélysége 2 cm és a súlya 34 gramm.

 

 

A termék előnyei:

 • 9 hangjelzés és impulzus beállítási lehetőség
 • impulzus 18 szinten
 • újratölthető vevő
 • hangjelzés + impulzus
 • LCD kijelzö
 • minőségi és kifinomult anyag
 • hihetetlen 3 km hatótávolság
 • magas akkumulátor-üzemidő

 

A termék hátrányai:

 • nincs

 

A csomag tartalma:

 • Adókészülék
 • Tiny Trainer vevőkészülék
 • Érintkezési pontok 11 mm
 • Poliuretán nyakörv - szélessége 19 mm
 • Töltő
 • Hálózati adapter
 • Lítium elem 3V CR2, 1 db
 • Neon tesztdióda
 • Csavarhúzó (az adókészülék elemtartójának kinyitásához)
 • Utasítás

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajták szerint Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 2000 - 3000 méter 3000 és több méter Márka szerint Martin System Korrekció típusa szerint Elektromos Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Vízálló Cseppálló Víz alá meríthető Kutyák száma szerint 1 kutya részére 2 kutya részére

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 1 - 2 kutya
Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés
Hatótávolság 3000 m
Hatótávolság 3000 m
méret Kistestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Vízálló védelem Vízbe meríthető
Tápellátás USB töltés, Elem

Kapcsolódó termékek