Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Canicom 250 LE

A Canicom 250 LE egy elektronikus kiképzőnyakörv hang- és impulzusfunkcióval minden kutyafajtához 15 kg felett. Az impulzusok ereje 5 szinten állítható. A nyakörv 250 méteres hatótávolságot kínál 1 kutya kiképzéséhez, elemmel működik. A nyakörv vevőkészüléke vízálló és meríthető. Az adó nem rendelkezik kijelzővel, ugyanakkor egyszerű kezeléssel büszkélkedhet. 2 hosszúságú elektróda a csomagban.

További információk ›

Úton 1 db
46 765 Ft 38 647 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P53368
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Canicom 250 LE elektronikus kiképzőnyakörv megbízható és könnyen használható kiképző készülék, 250 méteres hatótávolsággal. A CANICOM sorozat elektronikus kiképzőnyakörvek előnye a nagyon kicsi, könnyű, ergonomikus kialakítású és kompakt, külső antenna nélküli vezérlő, amely könnyen elfér egy kis zsebben vagy kézben is tartható. Az elektrosztatikus impulzus 5 fokozatban állítható, minden korrekcióhoz külön gomb található a vezérlőn, a hangjelzés nem állítható. A nyakörv minden kutyafajta számára alkalmas 15 kg felett. A csomag rövid és hosszú érintkezési pontokat tartalmaz, amelyek rövid és hosszú szőrű kutyák számára is használhatók. A vevőkészülék vízálló és rövid ideig vízbe meríthető. Erős műanyag nyakörvvel rendelkezik, amely rendkívül tartós. Az adó és a vevő elemmel működik, melyek élettartama akár 6 hónap.

 

 

 

Hatótávolság

A Num Axes Canicom 250 LE kiképzőnyakörv hatótávolsága 200 m. Kiválóan alkalmas alap és professzionális kutyaképzéshez. Ideális választás városban vagy erdőben való képzéshez, ahol a körülmények nem a legkedvezőbbek és ahol csökkenhet a hatótávolság.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Num Axes Canicom 250 LE korrekcióként hangjelzéssel és elektrosztatikus impulzussal használható, melyek 5 szinten állíthatók. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Mindegyik impulzus fokozat külön gombbal lett ellátva az adón.

 

Energiaellátás

Az adókészülék 3V elemre működik, típus CR2450. A vevőkészülék szintén 3V elemre működik, melynek típusa CR2. Az elemek élettartama körülbelül 3-6 hónap.

 

Vízállóság

A Num Axes Canicom 250 LE vízálló vevőkészülékkel rendelkezik és rövid ideig a víz alá meríthető. Védettségi fokozat IPX7

 

A vezérelhető kutyák száma

A Num Axes Canicom 250 LE kiképzőnyakörv segítségével nem lehetséges egyszerre több kutya képzése.

 

 

Kijelző 

A Num Axes Canicom 250 LE nem rendelkezik kijelzővel. 

 

 

A nyakörv hossza

A Num Axes Canicom 250 LE nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza 20 és 50 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 4 cm, magassága 9 cm, mélysége 1,8 cm és a súlya 40 gramm. A vevő szélessége 6,8 cm, magassága 3,8 cm, mélysége 4,3 cm és a súlya 75 gramm.

 

 

A termék előnyei:

 • Diszkrét és könnyű vezérlő
 • Alacsony energiaszint jelző
 • Nincs külső antenna
 • Hang- és impulzuskorrekció
 • Egyszerű beállítás és kezelés
 • Megbízható és hatékony nyakörv

 

A termék hátrányai:

 • Csak 1 kutya képzéséhez
 • Az adó nem rendelkezik kijelzővel

 

A csomag tartalma:

 • Adó
 • Nyakörv
 • Vevő
 • CR2430 elem
 • 3V CR2 elem
 • Tesztlámpa
 • Rövid / hosszú érintkezési pontok
 • Használati útmutató

  

Figyelem! Kiegészítőink csak az EU-ban vásárolt Canicom tartozékokkal kompatibilisek. Ha az Európai Unión kívülről már megvásárolt termékekhez vásárol tőlünk tartozékokat, a termékek nem lesznek kompatibilisek! Különböző frekvenciákon működnek.

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajták szerint Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 0 - 300 méter Márka szerint Canicom Korrekció típusa szerint Elektromos Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Cseppálló Kutyák száma szerint 1 kutya részére

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 1 kutya
Funkció Hangjelzés, Impulzus
Funkció Impulzus, Hangjelzés
Hatótávolság 250 m
Hatótávolság 250 m
Kutyák száma 1 kutya
méret Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak, Temperamentumos kutyáknak
Kijelző nem
Vízálló védelem Vízbe meríthető
Tápellátás Elem
Vízálló védelem Vízbe meríthető
Nyakörv hossza 20 - 50 cm
Vevőkészülék élettartama 6 hónap
Adókészülék élettartama 3 hónap
Elem a vevőkészülékben 3V CR2
Elem az adókészülékben 3V CR2450
Vevőkészülék tápellátása Akkumulátorok
Adókészülék tápellátása Akkumulátorok
Impulzus szint 5
Adókészülék súlya 40 g
Vevőkészülék súlya 75 g
Adókészülék méretei 4 x 9 x 1,8 cm
Vevőkészülék méretei 6,8 x 3,8 x 4,3 cm
Elektródák Rövid és hosszú elektródák

Kapcsolódó termékek