Canicom 1000 elektromos kiképző nyakörv
Canicom 1000 elektromos kiképző nyakörvCanicom 1000 elektromos kiképző nyakörvCanicom 1000 elektromos kiképző nyakörv
-10%

Canicom 1000 elektromos kiképző nyakörv

Kedvezmény

A Canicom 1000 megbízható, elemre működő elektromos kiképző nyakörv hangjelzés, booster és impulzusfunkciókkal, melyek ereje 15 szinten állítható. 1000 m hatótávolságával amatőr és professzionális kutyakiképzésre, valamint közepes és nagytestű kutyafajták képzésére egyaránt alkalmas. A készülék bővíthető 2 kutya egyidejű képzésére, egyetlen ergonomikus adókészülék segítségével. Az adó háttérvilágítású kijelzővel rendelkezik és vízálló.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

Az akció lejár
-ig 10. 06. 2023
Eredeti ár 78 350 Ft 70 515 Ft 58 276 Ft ÁFA nélkül
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Canicom 1000 elektromos kiképző nyakörv

A Canicom 1000 ergonomikus formájú adóval rendelkezik. Az összes funkció külön gombbal lett ellátva, melynek köszönhetően a készülék vezérlése nagyon egyszerű és garantált a gyors reakció a kutya képzése során. A távvezérlő beépített LCD, háttérvilágítású kijelzővel rendelkezik, amely jelzi az impulzusszintet, a kiválasztott kutyát, az akkumulátor állapotát és a jelerősséget. A nyakörvvel póráz használata nélkül képezheti ki a kutyát 1000 m távolságig, ami elegendő alap- és professzionális képzéshez. A Canicom 1000 megbízható, elemre működő elektromos kiképző nyakörv hangjelzés, booster és impulzusfunkciókkal, melyek ereje 15 szinten állítható. Az adó + és - gombjaival bármikor növelheti vagy csökkentheti az impulzus erősségét. A készülék adója és vevője 3 V -os CR2 jelzésű elemmel működik, ami nagyon hosszú élettartammal büszkélkedhet. A Canicom 1000 bővíthető, hogy egyszerre 2 kutyát képezzen (az adón könnyedén válthat az egyes kutyák között). A nyakörv közepes és nagytestű kutyák számára alkalmas. A vevőkészülék vízálló, az adó csupán cseppálló. Mágnese be/kikapcsolás.

 

 

 

 

 

 

 

Hatótávolság

A Num Axes Canicom 1000 kiképzőnyakörv hatótávolsága 1000 m. Kiválóan alkalmas alap és professzionális kutyaképzéshez. Ideális választás városban vagy erdőben való képzéshez, ahol a körülmények nem a legkedvezőbbek és ahol csökkenhet a hatótávolság.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Num Axes Canicom 1000 korrekcióként hangjelzéssel, folyamatos (maximum 8 másodperc) és pillanatnyi (1 másodperc) elektrosztatikus impulzussal használható, melyek 15 szinten állíthatók. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével. További kiegészítő funkció a Booster, mellyel vészhelyzet esetén azonnal megnövelheti az impulzusok erejét.

 

Energiaellátás

A készülék adója és vevője 3 V-os CR2 jelzésű elemmel működik, ami nagyon hosszú élettartammal büszkélkedhet (megközelítőleg 6-12 hónap). Az adó energiaszintje az LCD kijelzőn figyelemmel kísérhető. A vevő elemének energiaszintjét dióda jelzi a vevőkészüléken.

 

 

Vízállóság

A Num Axes Canicom 1000 vízálló vevőkészülékkel lett ellátva. Nem jelent gondot eső, sár vagy hó sem. Az adókészülék csupán cseppálló. Ideális választás alap kutyaképzéshez.

 

 

A vezérelhető kutyák száma

A Num Axes Canicom 1000 kiképzőnyakörv segítségével akár 2 kutya is képezhető egyszerre. Mindössze további vevőkészülék megvásárlása szükséges.

 

 

A nyakörv hossza

A Num Axes Canicom 1000 nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza 20 és 50 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 5,5 cm, magassága 10,8 cm, mélysége 2,4 cm és a súlya 85 gramm. A vevő szélessége 3,8 cm, magassága 6,8 cm, mélysége 4,3 cm és a súlya 75 gramm.

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Hatótávolság akár 1000 m
 • Hangjelzés + impulzus + Booster
 • Vízálló vevő
 • Háttérvilágítású kijelző
 • Be- / kikapcsolás mágnessel
 • LED dióda a vevőkészüléken

Miben segít a nyakörv

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak
Temperamentumos kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék tápegysége CR2 3V
Adókészülék tápegysége CR2 3V
Hatótávolság 1000 m
Impulzus ereje 15
Nyakörv hossza 20 do 50 cm
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 38 x 68 x 43 mm
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 108 x 55 x 24 mm
Vevőkészülék súlya 75 g
Adókészülék súlya 85 g
Frekvenció 869,525 MHz
Tápellátás elemre
Funkció - korrekció impulzus + hangjelzés + booster
Vízállóság vízhatlan
Kijelző LCD megvilágított
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Elektródák Rövid és hosszú elektródák

A csomag tartalma

 • Vevő
 • Adó
 • Nyakörv
 • 2x CR2 elem
 • Elektródák (rövid, hosszú)
 • Tesztlámpa
 • Útmutató

Útmutatók

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.