Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Canicom 1000 elektromos kiképző nyakörv

A Canicom 1000 megbízható, elemre működő elektromos kiképző nyakörv hangjelzés, booster és impulzusfunkciókkal, melyek ereje 15 szinten állítható. 1000 m hatótávolságával amatőr és professzionális kutyakiképzésre, valamint közepes és nagytestű kutyafajták képzésére egyaránt alkalmas. A készülék bővíthető 2 kutya egyidejű képzésére, egyetlen ergonomikus adókészülék segítségével. Az adó háttérvilágítású kijelzővel rendelkezik és vízálló.

További információk ›

Úton 1 db
80 845 Ft 66 811 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P50836
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Canicom 1000 ergonomikus formájú adóval rendelkezik. Az összes funkció külön gombbal lett ellátva, melynek köszönhetően a készülék vezérlése nagyon egyszerű és garantált a gyors reakció a kutya képzése során. A távvezérlő beépített LCD, háttérvilágítású kijelzővel rendelkezik, amely jelzi az impulzusszintet, a kiválasztott kutyát, az akkumulátor állapotát és a jelerősséget. A nyakörvvel póráz használata nélkül képezheti ki a kutyát 1000 m távolságig, ami elegendő alap- és professzionális képzéshez. A Canicom 1000 megbízható, elemre működő elektromos kiképző nyakörv hangjelzés, booster és impulzusfunkciókkal, melyek ereje 15 szinten állítható. Az adó + és - gombjaival bármikor növelheti vagy csökkentheti az impulzus erősségét. A készülék adója és vevője 3 V -os CR2 jelzésű elemmel működik, ami nagyon hosszú élettartammal büszkélkedhet. A Canicom 1000 bővíthető, hogy egyszerre 2 kutyát képezzen (az adón könnyedén válthat az egyes kutyák között). A nyakörv közepes és nagytestű kutyák számára alkalmas. A vevőkészülék vízálló, az adó csupán cseppálló. Mágnese be/kikapcsolás.

 

 

 

 

 

 

 

Hatótávolság

A Num Axes Canicom 1000 kiképzőnyakörv hatótávolsága 1000 m. Kiválóan alkalmas alap és professzionális kutyaképzéshez. Ideális választás városban vagy erdőben való képzéshez, ahol a körülmények nem a legkedvezőbbek és ahol csökkenhet a hatótávolság.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Num Axes Canicom 1000 korrekcióként hangjelzéssel, folyamatos (maximum 8 másodperc) és pillanatnyi (1 másodperc) elektrosztatikus impulzussal használható, melyek 15 szinten állíthatók. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével. További kiegészítő funkció a Booster, mellyel vészhelyzet esetén azonnal megnövelheti az impulzusok erejét.

 

Energiaellátás

A készülék adója és vevője 3 V-os CR2 jelzésű elemmel működik, ami nagyon hosszú élettartammal büszkélkedhet (megközelítőleg 6-12 hónap). Az adó energiaszintje az LCD kijelzőn figyelemmel kísérhető. A vevő elemének energiaszintjét dióda jelzi a vevőkészüléken.

 

 

Vízállóság

A Num Axes Canicom 1000 vízálló vevőkészülékkel lett ellátva. Nem jelent gondot eső, sár vagy hó sem. Az adókészülék csupán cseppálló. Ideális választás alap kutyaképzéshez.

 

 

A vezérelhető kutyák száma

A Num Axes Canicom 1000 kiképzőnyakörv segítségével akár 2 kutya is képezhető egyszerre. Mindössze további vevőkészülék megvásárlása szükséges.

 

 

A nyakörv hossza

A Num Axes Canicom 1000 nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza 20 és 50 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 5,5 cm, magassága 10,8 cm, mélysége 2,4 cm és a súlya 85 gramm. A vevő szélessége 3,8 cm, magassága 6,8 cm, mélysége 4,3 cm és a súlya 75 gramm.

 

 

A termék előnyei:

 • Hatótávolság akár 1000 m
 • Hangjelzés + impulzus + Booster
 • Vízálló vevő
 • Háttérvilágítású kijelző
 • Be- / kikapcsolás mágnessel
 • LED dióda a vevőkészüléken

 

A termék hátrányai:

 • Nincs

 

A csomag tartalma:

 • Vevő
 • Adó
 • Nyakörv
 • 2x CR2 elem
 • Elektródák (rövid, hosszú)
 • Tesztlámpa
 • Útmutató

  

Figyelem! Kiegészítőink csak az EU-ban vásárolt Canicom tartozékokkal kompatibilisek. Ha az Európai Unión kívülről már megvásárolt termékekhez vásárol tőlünk tartozékokat, a termékek nem lesznek kompatibilisek! Különböző frekvenciákon működnek.

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajták szerint Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 600 - 1000 méter Márka szerint Canicom Korrekció típusa szerint Elektromos Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Cseppálló Kutyák száma szerint 1 kutya részére 2 kutya részére

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 1 - 2 kutya
Funkció Hangjelzés, Impulzus, Booster
Funkció Impulzus, Hangjelzés, Booster
Hatótávolság 1000 m
Hatótávolság 1000 m
Kutyák száma 1 - 2 kutya
méret Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak, Temperamentumos kutyáknak
Kijelző igen
Vízálló védelem Vízhatlan
Tápellátás Elem
Vízálló védelem Vízhatlan
Nyakörv hossza 20 - 50 cm
Vevőkészülék élettartama 6 - 12 hónap
Adókészülék élettartama 6 - 12 hónap
Elem a vevőkészülékben 3V CR2
Elem az adókészülékben 3V CR2
Vevőkészülék tápellátása Akkumulátorok
Adókészülék tápellátása Akkumulátorok
Impulzus szint 15
Adókészülék súlya 85 g
Vevőkészülék súlya 75 g
Adókészülék méretei 5,5 x 10,8 x 2,4 cm
Vevőkészülék méretei 3,8 x 6,8 x 4,3 cm
Elektródák Rövid és hosszú elektródák

Útmutató letöltése

Kapcsolódó termékek