Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

BAZÁR - Patpet 661

A Patpet 661 egy modern elektronikus kiképző nyakörv, amely 300 méteres hatótávolsággal, hangjelzés, rezgés vagy hang + rezgés funkciókkal lett ellátva. Az impulzuskorrekció nélküli nyakörv USB kábellel újratölthető és alapszintű eső elleni védelemmel rendelkezik. Lehetővé teszi 2 kutya kiképzését egyetlen adókészülékkel. A Patpet kiképző nyakörv közepes és nagytestű kutyafajták számára alkalmas, 15-90 kg-ig.

 

 

További információk ›

Raktáron 1 db
31 120 Ft 25 717 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P54706
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

Figyelmeztetés: Cégünk az egyetlen hivatalos forgalmazója a Petrainer márkának a Cseh és Szlovák Köztársaságban. Felhívjuk figyelmét azonos és olcsóbb Petrainer termék megvásárlására más eladótól és forgalmazótól! A legtöbb esetben másolatokról vagy termékekről van szó, melyek nem a cseh és szlovák piacra vonatkoznak - úgynevezett szürke behozatal. Kizárólag a mi cégünk és a feljogosított forgalmazóink garantálják a 100% -os hitelességet és 2 év garanciát.

 

A Patpet 661 impulzuskorrekció nélküli kiképző nyakörv, amely 15-90 kg-os közepes és nagytestű kutyafajták számára alkalmas. A készülék hangjelzés, rezgés és együttesen hangjelzés + rezgés funkciókkal rendelkezik. A rezgés intenzitása 8 fokozatban állítható, a hangjelzés nem állítható. Az intenzitási szint beállítása egyszerűen növelhető vagy csökkenthető a jeladón található gombbal. A Patpet 661 kiképző nyakörvvel akár 300 m távolságból is képezheti kutyáját, így megfelelő választás alap terepre - mint például kert, park vagy kiképző terep. További vevőegység megvásárlásával a kiképzés akár 2 kutyára is kiterjeszthető, egyetlen adókészülékkel. A nyakörv impulzuskorrekció nélküli, így nincs elektródája, ennek köszönhetően a nyakörv nagyon gyengéd és az érzékenyebb kutyafajták számára is. A Patpet 661 csak esőálló és mind a vevő, mind az adó akkumulátora újratölthető. A készülék további jellemzői: Külön funkciógombok, háttérvilágítású kijelző, könnyű adókészülék.

 

 

                       

A működés (korrekció) típusa

A Patpet 661 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és hangjelzés + rezgés együttesen. A rezgések ereje 8 szinten állítható.

 

Hatótávolság

A Patpet 661 kiképzőnyakörv hatótávolsága 300 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és haladó képzéshez.

 

 

Energiaellátás

A Patpet 661 vevő- és adókészülékének akkumulátora újratölthető, a csomagban található USB kábellel. A teljes feltöltés ideje megközelítőleg 2-3 óra. Készenléti állapotban a vevő akár 11 napig, az adó 30 napig is bírja, használattól függően.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet 661 nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Patpet 661 kisméretű, háttérvilágítású LCD kijelzővel rendelkezik, könnyen elérhető gombokkal. A kijelzőn látható a korrekció erőssége, az akkumulátor állapota és a kiválasztott kutya jelzője.

 

Vízállóság

A Patpet 661 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A vevőkészülék IPX5 és az adókészülék IPX1 védettségi fokozattal rendelkezik.

 

A nyakörv hossza

A műanyag nyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Hossza 20 és 65 cm között állítható.

 

 

Súly és méretek

Az adó szélessége 4,5 cm, magassága 10,5 cm (antennával), mélysége 1,5 cm és a súlya 59 gramm. A vevő szélessége 3,5 cm, magassága 8 cm, mélysége 2,5 cm és a súlya 72 gramm.

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Bazár Kiképző nyakörvek

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 1 - 2 kutya
Funkció Hangjelzés, Rezgés
Funkció Rezgés, Hangjelzés
Hatótávolság 300 m
Hatótávolság 300 m
Kutyák száma 1 - 2 kutya
méret Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Kijelző igen
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás USB töltés
Vízálló védelem Cseppálló
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Vevőkészülék élettartama 11 nap
Adókészülék élettartama 30 napok
Vevőkészülék tápellátása USB töltés
Adókészülék tápellátása USB töltés
Rezgés szint 8
Adókészülék súlya 59 g
Vevőkészülék súlya 79 g
Adókészülék méretei 4,5 x 10,5 x 1,5 cm
Vevőkészülék méretei 3,5 x 8 x 2,5 cm

Útmutató letöltése

Kapcsolódó termékek

BAZÁR - Nyakörv és vevőkészülék Aetertek AT-211 Mini
Változatok (3)
Használt Alig használt Szinte új - jó állapotban

BAZÁR - Nyakörv és vevőkészülék Aetertek AT-211 Mini

BAZÁR - Dogtrace d-control 640
Változatok (1)
Szinte új - jó állapotban

BAZÁR - Dogtrace d-control 640

BAZÁR - PetSafe Standard 300m
Változatok (1)
Kicsomagolt

BAZÁR - PetSafe Standard 300m

Výcvikový obojek Canicom Spray
Változatok (1)
Alig használt

BAZÁR - Canicom Spray

BAZÁR - Patpet F800
Változatok (2)
Alig használt Szinte új - jó állapotban

BAZÁR - Patpet F800