Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

BAZÁR - Aetertek AT-215D

Az Aetertek AT-215D elődjének, az AT-215C-nek továbbfejlesztett modellje, amely immár jobb akkumulátor-élettartammal, jobb vízállósággal és újonnan hozzáadott hangfunkcióval rendelkezik. Meg fog lepődni az adó új dizájnján is, a piros gombok immár edzett műanyagból készültek, ami kiküszöböli a gombok nem kívánt megnyomását. Az Aetertek AT-215D elektronikus kiképző nyakörv kifejezetten 2 kutya egyidejű kiképzésére készült. Az adókészülék gombjai közvetlenül minden kutyához külön lettek kialakítva – így nincs hosszas kapcsolás, ami rontja a kiképzés minőségét. A nyakörv 550 méteres hatótávolsággal, hosszú akkumulátor-élettartammal és nagyon egyszerű kezeléssel rendelkezik. Rezgés, hang és impulzus funkciókkal képezheti négylábú kedvencét.

További információk ›

Raktáron 1 db
54 730 Ft 45 230 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P6983
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Elektronický výcvikový obojek Aetertek AT-215D
BAZÁR - Aetertek AT…
54 730 Ft

Termék leírása

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

Az Aetertek AT-215D elődjének, az AT-215C-nek továbbfejlesztett modellje, amely immár jobb akkumulátor-élettartammal, jobb vízállósággal és újonnan hozzáadott hangfunkcióval rendelkezik. Meg fog lepődni az adó új dizájnján is, a piros gombok immár edzett műanyagból készültek, ami kiküszöböli a gombok nem kívánt megnyomását. Az Aetertek AT-215D elektronikus kiképző nyakörv kifejezetten 2 kutya egyidejű kiképzésére készült. Az adókészülék gombjai közvetlenül minden kutyához külön lettek kialakítva – így nincs hosszas kapcsolás, ami rontja a kiképzés minőségét. A nyakörv 550 méteres hatótávolsággal, hosszú akkumulátor-élettartammal és nagyon egyszerű kezeléssel rendelkezik. Rezgés, hang és impulzus funkciókkal képezheti négylábú kedvencét. Az elektrosztatikus impulzusok erősségének csak 1 fokozatban történő beállításának lehetősége miatt a nyakörv csak kis- és közepes kutyák számára alkalmas, 5 kg-tól 40 kg-ig. Az impulzus gomb megnyomása után a nyakörv három impulzust bocsát ki, ami kellemetlen a kutyának. A hangjelzés gomb megnyomása után három hangot ad ki. A nyakörv teljesen vízálló (eső, hó, sár) és Li-ion akkumulátorral lett felszerelve, így nem kell elemet cserélni. Egyszerűen csatlakoztassa a nyakörvet a mellékelt töltőhöz. Kiegészítő vevő vásárlásával az Aetertek AT-215D kiképző nyakörv egyszerre 2 kutya kiképzésére bővíthető. Az Aetertek AT-215D kifejezetten két kutya egyidejű kiképzésére készült.

 

 

Hatótávolság

Aetertek AT-215D hatótávolsága 550 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel alap- és professzionális kutyaképzéshez is. Az Aetertek AT-215D ideális választás városban vagy erdős területen való edzéshez, ahol a körülmények rosszabbak.

 

A működés típusa 

Az Aetertek AT-215D korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az elektrosztatikus impulzusok erősségének csak 1 fokozatban történő beállításának lehetősége miatt a nyakörv csak kis- és közepes kutyák számára alkalmas, 5 kg-tól 40 kg-ig.

 

Energiaellátás

Az Aetertek AT-215D adóegysége 9V elemmel működik, melynek élettartama több hónap. A vevőkészüléke újratölthető és cserélhető Lithium-Ion akumulátorral lett ellátva, melynek kapacitása 450mAh. Feltöltés ideje 2 óra. A teljesen feltöltött vevő 1-3 napig bírja. A nyakörvet bármikor feltöltheti a hálózati töltő segítségével.

 

Vízállóság

Az Aetertek AT-215D kiképzőnyakörv teljes mértékben vízálló vevőkészülékkel rendelkezik. Ideális választás kutyaképzéshez erdős és saras terepeken, extrém körülmények között. Az adókészülék ellenállóképessége kizárólag esővel és hóval szemben.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával az Aetertek AT-215D nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Minden funkcióhoz külön gomb tartozik, így biztosítva van a gyors reakció, ami edzés közben szükséges. Mindkét kutyához külön funkciógombok.

 

A nyakörv hossza

Az Aetertek AT-215D nagyon szilárd és minőségi nejlon anyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza 20 és 65 cm között állítható.


Súly és méretek

Az adó szélessége 4,7 cm, magassága 11 cm, mélysége 2,1 cm és a súlya 95 gramm. A vevő szélessége 6,5 cm, magassága 3,5 cm, mélysége 3,5 cm és a súlya 61 gramm.

 

 

A termék előnyei:

 • hatótávolsága akár 550 méter
 • kifejezetten 2 kutya kiképzésére tervezték
 • egyszerű kezelés - minden funkcióhoz külön gomb
 • tölthető vevő
 • vízálló és meríthető vevő
 • rezgés, hang, impulzus
 • tartósabb kivitel

 

A termék hátrányai:

 • nem állítható az impulzusok ereje

 

A csomag tartalma:

 • Vevő
 • Adó
 • Elektródák
 • Állítható nyakörv (narancssárga)
 • Akkumulátor a vevőben
 • Elem az adóhoz
 • Töltő
 • Nyakpánt
 • Tesztlámpa
 • Használati útmutatóó

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Bazár Kiképző nyakörvek

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 1 - 2 kutya
Hatótávolság 550 m
Kutyák száma 1 - 2 kutya
méret Kistestű kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Kijelző nem

Kapcsolódó termékek

BAZÁR - Patpet T400
Változatok (1)
Szinte új - jó állapotban

BAZÁR - Patpet T400

BAZÁR - Dogtrace d-control 640
Változatok (1)
Szinte új - jó állapotban

BAZÁR - Dogtrace d-control 640

BAZÁR - Nyakörv és vevőkészülék Aetertek AT-211 Mini
Változatok (3)
Használt Alig használt Szinte új - jó állapotban

BAZÁR - Nyakörv és vevőkészülék Aetertek AT-211 Mini

Obojek a přijímač Aetertek AT-215 C
Változatok (1)
Szinte új - jó állapotban

BAZÁR - Nyakörv és vevőkészülék Aetertek AT-215C

Výcvikový obojek Canicom Spray
Változatok (1)
Alig használt

BAZÁR - Canicom Spray

BAZÁR - Patpet 661
Változatok (1)
Alig használt

BAZÁR - Patpet 661