Eyenimal Crocodile
Eyenimal Crocodile
-10%

Eyenimal Crocodile

Kedvezmény

A természetes gumiból készült Eyenimal Crocodile rágójáték harapásálló és nagyszerű játszótársa lesz szeretett négylábú kedvencének. A domború kialakítás megakadályozza a lepedék és fogkő felhalmozódását a kutya fogain. A játék feje egy sípot tartalmaz, amely harapáskor hallható.

Az akció lejár
43: 48:15
Eredeti ár 5 450 Ft 4 905 Ft 4 052 Ft ÁFA nélkül
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Eyenimal Crocodile

Az Eyenimal Crocodile egy rendkívül tartós rágójáték kutyáknak, nagy sűrűségű természetes gumiból készült, marha- vagy mogyoróvaj illattal, hogy biztosítsa a játék biztonságát és rugalmasságát. A játék nem deformálódik a kutya hosszan tartó harapása alatt és nem károsítja a kutya fogait. A játék krokodil formájú, felülete szabálytalan résekkel lett kialakítva, amelyek megakadályozhatják a lepedék és fogkő felhalmozódását a kutya fogain. A játék belsejében található síp nemcsak a szórakozást és az interaktivitást fokozza, hanem serkenti a kutya természetes vadászösztönét is. A játék közepes és nagytestű kutyák számára alkalmas.

Méretei: 180 x 93 x 70 mm, súlya: 260 g

 

A termék előnyei A termék hátrányai
  • Természetes gumiból készült
  • Rágáshoz és fogtisztításhoz tervezték
  • Síp a játék belsejében
  • Közepes és nagytestű kutyák számára
  • Védi a kutya fogait
  • Marhahús és mogyoróvaj illata
  • Nem alkalmas a legkisebb kutyák számára

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak
Temperamentumos kutyáknak

A csomag tartalma

  • Eyenimal Crocodile

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.