Gps Tracker G400FI nyomkövető kutyanyakörv

A GPS nyomkövető nyakörv lokalizálja a kutya helyzetét, 3 másodpercenkénti frissítéssel és távolság korlátozása nélkül. A kutya helyzetét közvetlenül az alkalmazásban, kiváló minőségű topográfiai térképen keresztül figyelheti, iránytű használatával. A készülék biztonsági zóna beállításának lehetőségét kínálja. A kutya helyzete csoporton belül megosztható. A GPS és GLONASS műholdas navigációs támogatás áttekintést biztosít igényesebb terepen is.

208 285 Ft 172 135 Ft ÁFA nélkül
10 nap
Mikor kapom meg a terméket?
ve středu 06. 10. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Gps Tracker G400FI nyomkövető kutyanyakörv

A GPS nyomkövető nyakörv lokalizálja a kutya helyzetét, 3 másodpercenkénti frissítéssel és távolság korlátozása nélkül. A kutya helyzetét közvetlenül az alkalmazásban, kiváló minőségű topográfiai térképen keresztül figyelheti, iránytű használatával. A készülék biztonsági zóna beállításának lehetőségét kínálja. A kutya helyzete csoporton belül megosztható. A GPS és GLONASS műholdas navigációs támogatás áttekintést biztosít igényesebb terepen is.

A GPS Tracker G400FI legfőbb funkciói:

 • A kutya követése korlátlan távolságban
 • Automatikus helymeghatározás topográfiai vagy műholdas térképen
 • Valós idejű kutya követés, 3 másodpercenkénti frissítés (a funkció energiatakarékosság érdekében deaktiválható)
 • Percenkénti automatikus helymeghatározás
 • A környezeti hangok távoli lejátszása
 • Ugatás intenzitásának mérése
 • Geo Fence védelmi zóna
 • Adatmegosztás lehetősége
  A szoftver frissítése és az új alkalmazások feltöltése, over-the-air mobil adatforgalom segítségével (a régebbi modelleket, G400 és G400i, díj ellenében frissíteni kell a Tracker Service-en).

 

 

Gps lokátor Tracker megbízható készülék igényesebb terepen

A finn gyártású Tracker GPS lokátor nehezen elérhető terepen is támogatja. A kutya nyakörvének vevőkészüléke vízálló, porálló és a masszív, robusztus kialakításnak köszönhetően ütésálló. Valós időben követheti figyelemmel a kutya és a csoport további tagjai helyzetét. Három másodpercenkénti helyzetfrissítés.

A nyakörv GPS és GLONASS technológia kombinációját használja a helymeghatározáshoz, így nem számít milyen messzire távolodik el Öntől kutyája. Folyamatos áttekintést nyer a kutya helyzetéről.

A kutya mozgását és pozícióját mobiltelefonja alkalmazásában figyelheti (terep, TOPO és műholdas térképek vagy iránytű használatával).

Az alkalmazás ingyenes verziójában 100 nemzetközi térképet talál, a fizetett verzió Finnország, Németország, Észtország, Norvégia és az USA szabad nemzeti térképét kínálja. Az Automatikus térképletöltés funkcióval megtekintheti offline állapotban is.

 

 

Csoportos együttműködés professzionális szinten!

Amellett, hogy a készülék, egy csoporton belül korlátlan adatmegosztást tesz lehetővé, meghatározhatja az útvonalakat, célokat és beállíthatja a kívánt területet a térképen. A Tracker alkalmazást használó csoporttagokkal megoszthatja az összes információt. A teljes együttműködés így sokkal hatékonyabb. A csoportos adatmegosztást felhasználói név és jelszó védi. 

A GPS és GLONASS technológia, valamint a GSM hálózat kombinációjának köszönhetően nem számít milyen messzire távolodik el Öntől kutyája. Folyamatos áttekintést nyer a kutya helyzetéről nehezen megközelíthető terepen is.

A nyomkövető nyakörv az alábbi szoftvereket támogatja: Tracker Hunter 3, Tracker for Android, Tracker Hunter for iOS és Tracker WebApp.

A nyomkövető készülék elsődlegesen mentőegységek, vadászok, rendőrkutyák és igényesebb felhasználók számára lett kifejlesztve.

 

 

Egyszerű használat, kényelem a kutyának

Az ergonomikusan kialakított vevőkészülék vízálló (10 méteres vízmélységig meríthető), porálló és a masszív, robusztus kialakításnak köszönhetően ütésálló. A vevő ellenáll szélsőséges hőmérséklet ingadozásoknak -25 °C és +40 °C között. A GPS nyakörv súlya 225 g, ezért kistestű kutyafajtáknak is alkalmas. Az egyes funkciók használatától függően, az akkumulátor élettartama 18 és 100 óra között mozog.

 

 

 

Alapvető funkciók prémium biztosítékkal

Nagyobb távolságban, nyílt terepen sem veszíti szem elől négylábú kedvencét. Erről egy egyoldalú mikrofon gondoskodok, melynek köszönhetően meghallgathatja, mi zajlik a kutya környezetében. Elegendő az alkalmazáson keresztül "felhívni" a GPS készüléket. A GPS Tracker figyelmezteti Önti a kutya ugatásáról és ugatásának intenzitásáról. Ezekkel a tulajdonságokkal és magas mechanikai ellenálló képességgel a készülék lényegesen megkönnyíti a kutya követését.

 

 

A nyomkövető készülék további fontos funkciója az úgynevezett GeoFence biztonsági zóna, mely a beállított távolságon belül szemmel tartja a kutyát. A biztonsági zóna körsugara szükség szerint állítható be. Amennyiben a kutya átlépi a zóna határvonalát, figyelmeztetés érkezik, hogy időben reagálhasson és visszahívhassa a kutyát.

 

 

 

A GPS Tracker nyomkövető kutyanyakörv megbízható befektetés minden professzionális kutyagazda, mentőcsoport és vadász számára. Lehetőség nyílik az alkalmazás automatikus frissítésére.

 

 

 

 

 

Miben segít a GPS nyakörv?

 • A kutya elvesztése vagy megszökése esetén segít hatékonyan, aktívan és időben cselekedni.
 • Garantálja a kutya pontos helymeghatározását és követését vadászatok, mentési tevékenységek vagy séták során.
 • Felbecsülhetetlen eszköz a kutya biztonságának bebiztosításához.
 • Könnyen és egyszerűen megakadályozhatja házi kedvencének elvesztését
 • Távolról, bárhonnan információt nyújt a kutya mozgásáról.
 • A kutya helyzeteinek elmentése és visszanézése megmutatja a problémás szakaszokat és zónákat a kertben vagy a telken. 

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék súlya 225 g
Vevőkészülék méretei 4,6 x 8,5 x 4,1 cm
Vevőkészülék tápegysége 1950 mAh
Frekvenció 900 MHz

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.