Telefonos ügyfélszolgálatunk, szabadság miatt, 2022. május 23. és 2022. május 27. között nem lesz elérhető. Kérdéseit 24 órán belül megválaszoljuk. Email címünk: info@elektro-nyakorvek.hu.

Garmin Alpha 100 + TT15 mini + EU TOPO

Kedvezmény

A Garmin Alpha 100 a legújabb generációjú nyomkövető rendszer érintőképernyővel és vadonatúj TT15 mini nyakörvvel, kiskutyák számára. GPS, GLONASS és VHF technológia kombinációja, melynek köszönhetően nyomon követheti házi kedvence minden lépését vadászat, sétáltatás vagy mentés közben, nehezebb terepen is. 

Termékcsoport kiválasztása
 • Változat

Eredeti ár 450 160 Ft 403 575 Ft 333 530 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 1 db
Mikor kapom meg a terméket?
ve středu 25. 05. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Garmin Alpha 100 + TT15 mini + EU TOPO

A Garmin Alpha 100 a legújabb generációjú nyomkövető rendszer érintőképernyővel és vadonatúj TT15 mini nyakörvvel, kiskutyák számára. GPS, GLONASS és VHF technológia kombinációja, melynek köszönhetően nyomon követheti házi kedvence minden lépését vadászat, sétáltatás vagy mentés közben, nehezebb terepen is.

 

 

A GARMIN Alpha 100 legfőbb előnyei

EMERGENCY ALERT - figyelmeztetés veszély esetén: az Alpha 100 felhasználói egyszerűen megoszthatják aktuális helyzetüket és veszély esetén riaszthatják a további felhasználókat.
DISTANCE ALERTS - beállíthatja a zóna sugarát és amennyiben a kutya elhagyja a kijelölt területet, figyelmeztetés érkezik.
ALPHA TRACKING - További Alpha 100 felhasználó aktivitásának figyelése.

 • A Garmin Alpha 100 ANT + vezeték nélküli interfésszel rendelkezik, külső érzékelők, pl. hőmérséklet-érzékelők csatlakoztatásához.
 • Az Alpha 100 egyszerűen, USB kábel segítségével csatlakoztatható PC/MAC készülékéhez. BaseCamp alkalmazás segítségével megoszthatja, tervezheti vagy elemezheti az útvonalakat, stb.
 • A Garmin Alpha 100 3D iránytűvel és micro SD kártyaleolvasóval lett ellátva. A micro SD kártyanyíláson keresztül, bármilyen TOPO kiadású térkép telepíthető. A készülék TOPO Euro térképpel rendelkezik. Szükség esetén a Garmin.cz weboldalon részletesebb térkép is megvásárolható. A TOPO Euro 42 európai állam térképét foglalja magába, digitális térkép (1:100 000, részletes úthálózat). A készülék nem rendelkezik automata útvonaltervezéssel (autorouting).
  * az országon belüli lefedettség változhat, a ciprusi lefedettség nem foglalja magában az úthálózatot. © EEA, Koppenhága, 2007.
 • Az Adventures alkalmazásnak köszönhetően megoszthatja élményeit, kedvenc helyeit és történeteit további felhasználóval, barátaival családtagjaival.

 

A GARMIN TT15 mini GPS nyakörv legfőbb előnyei

18 szintű pillanatnyi vagy folyamatos impulzus, rezgés vagy hangjelzés állítható be az Alpha 100 adókészüléken. A nyakörv felismeri a kutya ugatását és a készülék (pl. Alpha 100) üzenettel figyelmeztet, ha az ugatás intenzitása eléri a beállított szintet.

Az impulzus korrekció megzavarja, bünteti vagy figyelmezteti a kutyát, nem kívánt tevékenysége esetén. Kellemetlen a kutya számára, azonban egyáltalán nem elviselhetetlen. Rövid idő elteltével a kutya megtanulja, hogy amennyiben teljesíti gazdája kérését, nem kap impulzust és a kiképzés így sikeres lesz. 

A rezgés korrekció kizárólag figyelmeztetésként szolgál. Megzavarja a kutyát és azonnal eltereli figyelmét a nem kívánt tevékenységről. 

Hangjelzés korrekció esetén a figyelmeztetés hangjelzés formájában érkezik a kutyának.


KOMPAKT MÉRETEK - a 7 kg és 24 kg közötti kutyák részére lett megtervezve (a kutya nyakának kerülete 24 - 35,5 cm).
KÖNNYŰ KÉSZÜLÉK - összehasonlítva a T5 nyakörvvel a T5 mini megközelítőleg 25%-kal könnyebb. A nyakörv súlya 212 gramm.
ALVÓ ÜZEMMÓD - szükség esetén távolról is aktiválható az alvó üzemmód (a nyakörv kikapcsolása), mellyel energiát takaríthat meg és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. 
MORE CONTROL - távolról, szükség szerint, hangjelzéssel figyelmeztetheti kutyáját.
HIGH UPDATE RATE - 2,5 másodpercenként frissítheti a nyakörv pontos helyzetét.
REMOTE LIGHT - integrált LED dióda a nyakörvön, a magasabb biztonság és jobb láthatóság érdekében (jól látható akár 90 méteres távolságból is).
RESCUE MODE - a nyakörv automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol, mellyel jelentősen meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.

 


Hatótávolság

A GPS és GLONASS műholdas jeleknek köszönhetően a helymeghatározás nagyon pontos, nehezebb körülmények között is. A nyakörv hatótávolsága, tereptől függően 6,5 km.

 

 

Vízállóság

A készülék teljes mértékben vízálló. Nem okoz gondot eső, hó vagy saras terület sem. Rossz időjárási körülmények között is figyelheti kutyáit.

 

 

Kutyák száma

További nyakörv megvásárlásával, a készülék egyszerre akár 20 kutya követésére is alkalmas. Az adatok frissíthetők 2,5 - 5 - 10 - 30 vagy 120 másodpercenként.

 

 

Kijelző

Színes érintőkijelzővel lett ellátva (kesztyűben is érzékeli ujjait). Képátló 3” (7,6 cm); képfelbontás 240 x 400 pixel.

 

 

Energiaellátás

A készülék újratölthető Li-ion elemre működik, mely használattól függően 20 óráig bírja. Kapacitása 2000 mAh (3,7V).

 

 

A nyakörv hossza

A Garmin Alpha 100 + TT5 mini műanyagból készült, kiváló minőségű, tartós nyakörv. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza 47,5 cm.

 

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 6,1 cm, magassága 16 cm, mélysége 3,6 cm és a súlya 250 g (akkumulátorral). A vevőkészülék szélessége 7,8 cm, magassága 4,5 cm, mélysége 3,5 cm és a súlya 212 g.

 

 

Miben segít a GPS nyakörv?

 • A kutya elvesztése vagy megszökése esetén segít hatékonyan, aktívan és időben cselekedni.
 • Garantálja a kutya pontos helymeghatározását és követését vadászatok, mentési tevékenységek vagy séták során.
 • Felbecsülhetetlen eszköz a kutya biztonságának bebiztosításához.
 • Könnyen és egyszerűen megakadályozhatja házi kedvencének elvesztését
 • Távolról, bárhonnan információt nyújt a kutya mozgásáról.
 • A kutya helyzeteinek elmentése és visszanézése megmutatja a problémás szakaszokat és zónákat a kertben vagy a telken. 

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Külső antenna támogatása igen
Érintőképernyő igen
Tápellátás újratölthető
Vízállóság víz alá meríthető
Megjelenítés térképes
Navigációs rendszer GPS + GLONASS
Funkciók GPS + hangjelzés + rezgés + impulzus + fényjelzés + biztonsági zóna
Hatótávolság 6,5 km
Integrált memória 8.0 GB
Iránytű igen
Előre telepített térkép TOPO EURO + SK/CZ
Térkép hozzáadásának lehetősége igen
Kijelző 3" (7,6 cm), 240 x 400 px
Kutyák száma 1 - 20
Impulzus ereje 18
Nyakörv hossza 47,5 cm
Adókészülék tápegysége 2000 mAh
Vevőkészülék méretei 7,8 x 4,5 x 3,5 cm
Adókészülék méretei 6,1 x 16 x 3,6 cm
Vevőkészülék súlya 212 g
Adókészülék súlya 250 g
Frekvenció 155,450 - 155,475 MHz

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.