Lishinu Stopper

A Lishinu Stopper lehetővé teszi a zsinór hosszának tetszés szerinti beállítását és a zsinór ezen helyzetének rögzítését. A Lishinu Stopper kompatibilis az összes Lishinu póráz modellel.

2 380 Ft 1 970 Ft ÁFA nélkül
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Lishinu Stopper

A Lishinu Stopper lehetővé teszi a zsinór hosszának tetszés szerinti beállítását és a zsinór ezen helyzetének rögzítését. A Lishinu Stopper kompatibilis az összes Lishinu póráz modellel.

 

Miben segít a póráz?

  • A futó póráz hasznos és nélkülözhetetlen segítséget nyújt négylábú kedvencünk sétáltatásakor!
  • A póráznak köszönhetően kutyája vagy macskája mindig felügyelet alatt lesz, ugyanakkor teljes mozgásszabadságot élvezhet.
  • Lehetővé teszi, hogy teljes mértékben élvezhesse a sportolást akkor is, ha kedvencét nem engedheti szabadon.
  • Megoszthatja kutyájával kedvenc fizikai tevékenységét és ezáltal erősíti a bizalmat és a kölcsönös köteléket.
  • Praktikus segédeszköz edzés és kiképzés során.
  • Elegendő fizikai aktivitást biztosít kedvencei számára felesleges korlátozások nélkül.

 

Miben segít a póráz?

  • az automata, öntekercselő póráz nagyszerű eszköz a kutya sétáltatásához
  • különböző méretek közül választhat, hogy tökéletesen megfeleljen a kutyájának
  • az automata pórázok rendkívül praktikusak, mivel tömörebbek és nagyobb rugalmasságot biztosítanak Önnek és kutyájának séta közben
  • ezeket a termékeket az egyszerű kezelés, a praktikus, kompakt forma és a designos változatok választéka jellemzi

 
Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.