Garantáltan meg szeretné kapni rendelését Karácsony előtt? Rendelje meg a raktáron lévő terméket legkésőbb 2023.12.14-ig és válasszon utánvétes vagy online kártyás fizetést.
Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Lishinu

A Lishinu a kutyasétálás világának újkora. Teljesen egyedi, automata pórázzal lépett a piacra, mely ideális ha futni járunk a kutyával. Az intelligens technológia lehetővé teszi a szalag folyamatos mozgását és szükség esetén az gyors és azonnali lefékezését. Felbecsülhetetlen a hands-free megoldás és a változtatható design.

##vice##

 

Grega Likar, a Lishinu egyik feltalálója, egyik nap futni ment Red nevű agár kutyájával. Amikor Grega észrevette, hogy kioldódott a cipőfűzője, megállt, hogy ismét bekösse. De ebben a pillanatban Redet valami megrémisztette és elrohant az erdőbe. Szerencsére a történet nem végződött tragikusan. Grega 4 nap elteltével rátalált kiszáradt és dehidratált kutyájára. Így keletkezett az ötlet és 20 hónappal később megszületett a Lishinu automata kutyapóráz. Most már Ön is könnyedén beszerezheti a Lishinu kutyapórázt.

Teljes leírás megjelenítése

További kategóriák megjelenítése

Rendezés: Ajánlott Legolcsóbbtól Legdrágábbtól Legújabbtól

A kínálatban 2 termékek - az eredményeket pontosan az Ön igényei szerint szűrheti.

Megjelenítés 1-2 -ból/-ből 2 termékek

| 1|