Lishinu

Hivatalos weboldal: https://lishinu.com/

A Lishinu a kutyasétálás világának újkora. Teljesen egyedi, automata pórázzal lépett a piacra, mely ideális ha futni járunk a kutyával. Az intelligens technológia lehetővé teszi a szalag folyamatos mozgását és szükség esetén az gyors és azonnali lefékezését. Felbecsülhetetlen a hands-free megoldás és a változtatható design.

 

Grega Likar, a Lishinu egyik feltalálója, egyik nap futni ment Red nevű agár kutyájával. Amikor Grega észrevette, hogy kioldódott a cipőfűzője, megállt, hogy ismét bekösse. De ebben a pillanatban Redet valami megrémisztette és elrohant az erdőbe. Szerencsére a történet nem végződött tragikusan. Grega 4 nap elteltével rátalált kiszáradt és dehidratált kutyájára. Így keletkezett az ötlet és 20 hónappal később megszületett a Lishinu automata kutyapóráz. Most már Ön is könnyedén beszerezheti a Lishinu kutyapórázt.

A gyártó termékei ezekben a kategóriákban:


Megjelenítés

   Rendezés ... szerint:         
Lishinu Stopper Lishinu StopperLishinu Stopper

Lishinu Stopper

A Lishinu Stopper lehetővé teszi a zsinór hosszának tetszés szerinti beállítását és a zsinór ezen helyzetének…

2 880 Ft 2 380 Ft ÁFA nélkül Raktáron > 10 db 06. 10. Önnél
Lishinu Wymienna obudowa Lishinu Wymienna obudowaLishinu Wymienna obudowaLishinu Wymienna obudowaLishinu Wymienna obudowaLishinu Wymienna obudowaLishinu Wymienna obudowaLishinu Wymienna obudowa

Lishinu cserélhető borítófedél

Az összes Lishinu kutyapóráz cserélhető fedőlappal lett ellátva, melyet bármikor, könnyedén lecserélhet! Összhangba…

Szín sárga, fekete, rózsaszín, narancssárga, fehér, zöld, kék

3 390 Ft 2 800 Ft ÁFA nélkül Raktáron 3 db 06. 10. Önnél