Reedog Smart Bowl automata etetőtál kutyáknak és macskáknak
Reedog Smart Bowl automata etetőtál kutyáknak és macskáknakReedog Smart Bowl automata etetőtál kutyáknak és macskáknakReedog Smart Bowl automata etetőtál kutyáknak és macskáknak

Reedog Smart Bowl automata etetőtál kutyáknak és macskáknak

Kedvezmény Doporučujeme

A Reedog Smart Bowl egyedülálló modern automata tál kutyáknak és macskáknak, infravörös érzékelővel az automatikus nyitáshoz. Amint házi kedvence megközelíti az etetőtálat, a tál 1 másodpercen belül automatikusan kinyílik és újra bezáródik, miután távolodik a táltól. A tartós anyagból készült tál könnyen mosható, jól áttekinthető kijelzővel lett ellátva, mely mutatja az akkumulátor energiaszintjét. A Reedog etetőtál mindig friss, illatos tápanyagot és tiszta vizet biztosít.

 

 


Egyéb változatok:
Eredeti ár 20 655 Ft 16 780 Ft 13 865 Ft ÁFA nélkül
2 hét
Mikor kapom meg a terméket?
ve čtvrtek 18. 06. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Reedog Smart Bowl automata etetőtál kutyáknak és macskáknak

A Reedog Smart Bowl egyedülálló modern automata tál kutyáknak és macskáknak, infravörös érzékelővel az automatikus nyitáshoz. Amint házi kedvence megközelíti az etetőtálat, a tál 1 másodpercen belül automatikusan kinyílik és újra bezáródik, miután távolodik a táltól. A tartós anyagból készült tál könnyen mosható, jól áttekinthető kijelzővel lett ellátva, mely mutatja az akkumulátor energiaszintjét. A Reedog etetőtál mindig friss, illatos tápanyagot és tiszta vizet biztosít.  

Legfőbb funkciók:

 • Modern design – a tál nem csupán funkcionális, de rendkívül modern és beilleszkedik az összes háztartásba 
 • Automatikus nyitás - az infravörös érzékelő biztosítja a fedél automatikus kinyílását (1 másodpercen belül) és záródását
 • Az összes házi kedvencnek - a tál alkalmas macskáknak, kistestű és közepes testű kutyáknak
 • Minőségi anyag - a tál ABS műanyagból készült, mely ellenáll a karcolásoknak és a szennyeződésnek. A műanyag burkolat átlátszó polikarbonátból készült, mely alatt az élelmiszer látható. A beépített, rozsdamentes acéltál karbantartása nem igényes  
 • LCD kijelző - áttekinthető kijelző nagyméretű számokkal, mely mutatja az akkumulátor energiaszintjét 
 • Kapacitás - 350 ml víz, 160 g tápanyag (száraz vagy nedves) 
 • Akkumulátor élettartama 5 nap - újratöltés 3 óra

 

 

Hogyan működik a Smart Bowl etetőtál?

A Smart Bowl a beépített infravörös érzékelőnek köszönhetően nyílik és záródik. Amint háziállata megközelíti a tálat, automatikusan kinyílik 1 másodpercen belül és mindig friss, illatos tápanyagot vagy vizet kínál. Amint a kutya / macska elhagyja az infravörös érzékelő területét, a tál automatikusan bezáródik és a száraz vagy nedves táp frissen marad, védve a portól, rovaroktól.

 

 

Macskáknak és kistestű kutyáknak!

A Reedog Smart Bowl macskáknak és kis- vagy közepes testű kutyáknak felel meg. A tál mérete 21 x 17 x 9,2 cm, súlya 570 g. Kis méretének köszönhetően a tál utazásra is alkalmas, könnyedén becsomagolhatja egy táskába. Ennek köszönhetően utazás során is mindig friss tápanyaggal jutalmazhatja négylábú kedvencét.

 

 

Minőségi és kifinomult anyag!

A fehér, modern tál kiváló minőségű, vízálló anyagból készül, amelyek friss és illatos állapotban tartják a tápanyagot. A tál konstrukciója ellenáll a szennyeződésnek és karcolásoknak, továbbá tökéletes védi a táplálékot a portól. A tál alsó része gumírozott, mely megakadályozza a tápanyag véletlenszerű kiszóródását vagy a víz kiömlését. A gumírozott réteg szinte leszögezve tartja a fémtálat! A műanyag burkolat átlátszó polikarbonátból készült és az élelmiszer könnyen látható alatta. A beépített tál rozsdamentes acélból készült, mely könnyen mosható. 350 ml víz vagy 160 g tápanyag tárolására képes.

 

 

Hosszú élettartamú akkumulátor! 

Az edény akkumulátorának kapacitása 2000 mAh, mely 3 órán át tartó teljes feltöltést követően, akár 5 napig is működőképes. A tál feltöltése a csomagban található töltőkábel segítségével történik. A kiválóan áttekinthető LCD kijelző mutatja az akkumulátor kapacitását, mellyel jelzi, mikor szükséges újratölteni.

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • A tál vízhez és tápanyaghoz használható
 • Frissen és illatosan tartja a tápanyagot
 • Modern design
 • Por-védett konstrukció, karcolásokkal és szennyeződésekkel szemben
 • ellenálló
 • Az összes háziállat számára
 • Automatikus nyitás
 • Egyszerű karbantartás
 • Áttekinthető LCD kijelző
 • nincs

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

A legkisebb kutyáknak
Kistestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Anyaga ABS plast
Kijelző igen
Tápellátás Akkumulátor

A csomag tartalma

 • Smart Bowl etetőtál
 • Töltőkábel

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.