Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Újdonság üzletünkben - Reedog Smart Bowl automata etetőtál

A Reedog cég vadonatúj automata etetőtállal lépett a piacra, kutyák és macskák számára. A Reedog Smart Bowl automata etető gondoskodik házi kedvence étrendjéről és folyadékfelvételéről, továbbá tisztán tartja a padlót.

      

Legfőbb funkciók:

  • Modern design – a tál nem csupán funkcionális, de rendkívül modern és beilleszkedik az összes háztartásba 
  • Automatikus nyitás - az infravörös érzékelő biztosítja a fedél automatikus kinyílását (1 másodpercen belül) és záródását
  • Az összes házi kedvencnek - a tál alkalmas macskáknak, kistestű és közepes testű kutyáknak
  • Minőségi anyag - a tál ABS műanyagból készült, mely ellenáll a karcolásoknak és a szennyeződésnek. A műanyag burkolat átlátszó polikarbonátból készült, mely alatt az élelmiszer látható. A beépített, rozsdamentes acéltál karbantartása nem igényes  
  • LCD kijelző - áttekinthető kijelző nagyméretű számokkal, mely mutatja az akkumulátor energiaszintjét 
  • Kapacitás - 350 ml víz, 160 g tápanyag (száraz vagy nedves) 
  • Akkumulátor élettartama 5 nap - újratöltés 3 óra

 

 

Hogyan működik a Smart Bowl etetőtál?

A Smart Bowl a beépített infravörös érzékelőnek köszönhetően nyílik és záródik. Amint háziállata megközelíti a tálat, automatikusan kinyílik 1 másodpercen belül és mindig friss, illatos tápanyagot vagy vizet kínál. Amint a kutya / macska elhagyja az infravörös érzékelő területét, a tál automatikusan bezáródik és a száraz vagy nedves táp frissen marad, védve a portól, rovaroktól.

 

 

Ki számára alkalmas az etetőtál?

A Reedog Smart Bowl macskáknak és kis- vagy közepes testű kutyáknak felel meg. A tál mérete 21 x 17 x 9,2 cm, súlya 570 g. Kis méretének köszönhetően a tál utazásra is alkalmas, könnyedén becsomagolhatja egy táskába. Ennek köszönhetően utazás során is mindig friss tápanyaggal jutalmazhatja négylábú kedvencét.

 

 

Miből készült az etetőtál?

A fehér, modern tál kiváló minőségű, vízálló anyagból készül, amelyek friss és illatos állapotban tartják a tápanyagot. A tál konstrukciója ellenáll a szennyeződésnek és karcolásoknak, továbbá tökéletes védi a táplálékot a portól. A tál alsó része gumírozott, mely megakadályozza a tápanyag véletlenszerű kiszóródását vagy a víz kiömlését. A gumírozott réteg szinte leszögezve tartja a fémtálat! A műanyag burkolat átlátszó polikarbonátból készült és az élelmiszer könnyen látható alatta. A beépített tál rozsdamentes acélból készült, mely könnyen mosható. 350 ml víz vagy 160 g tápanyag tárolására képes.

 

Meddig bírja az akkumulátor?

Az edény akkumulátorának kapacitása 2000 mAh, mely 3 órán át tartó teljes feltöltést követően, akár 5 napig is működőképes. A tál feltöltése a csomagban található töltőkábel segítségével történik. A kiválóan áttekinthető LCD kijelző mutatja az akkumulátor kapacitását, mellyel jelzi, mikor szükséges újratölteni.

 


Kapcsolódó termékek