Tisztelt Vásárló! Technikai okok miatt, telefonos ügyfélszolgálatunk nem elérhető. A beérkezett megrendeléseket késedelem nélkül postázzuk. Az email üzenetekre 24 órán belül választ kap. Megértését köszönjük.
Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

Cheerble Wicked Mouse PLUS

Interaktív és szórakoztató, a Cheerable Wicked Mouse PLUS egy olyan játék, amelyet azért fejlesztettek ki, hogy még jobb legyen a játék a macskával. Ez az okos egér magától mozog, kikerüli az akadályokat és stimulálja kedvence természetes vadászösztönét, mozgásban tartja és szórakoztatja. A valósághűen véletlenszerű mozgás és a teljesen új menekülési reakció valósághű vadászélményt nyújt a macskáknak. A meghosszabbított akkumulátor-élettartam és a levehető kerekek biztosítják a könnyű karbantartást. A figyelmeztető rendszer csipog, ha a játék elakad vagy újratöltésre szorul.

További információk ›

Raktáron 7 db
9 060 Ft 7 487 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P54527
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Az interaktív és szórakoztató Cheerable Wicked Mouse PLUS egy olyan játék, amelyet a macskával való még jobb játékhoz fejlesztettek ki. A valósághű véletlenszerű mozgás és a teljesen új repülési reakció valósághű vadászélményt nyújt a macskáknak. A meghosszabbított akkumulátor élettartam és a levehető kerekek biztosítják a könnyű karbantartást. A figyelmeztető rendszer csipog, ha a játék elakad vagy újratöltésre szorul. Ez az okos egér magától mozog, kikerüli az akadályokat és stimulálja kedvence természetes vadászösztönét, mozgásban tartja és szórakoztatja.

Intelligens játék

Csak nyomja meg az egér orrában elrejtett gombot, és az eszköz automatikusan elkezd mozogni és elszaladni a háziállat elől. A termék egy intelligens algoritmust használ, amelynek köszönhetően magától irányt vált, és amikor akadályba ütközik, például falba vagy bútorba, leugrik és más irányba gurul. Nem kell aggódnia, hogy valahol elakad, és elrontja kedvence szórakozását!

Még tovább tart, mint az első generáció

A Cheereble Wicked Mouse PLUS-hoz képest akár 48%-kal nagyobb akkumulátorral rendelkezik a hosszú játékidő és a még jobb akkumulátor-üzemidő érdekében. A játék könnyen feltölthető a mellékelt mikro USB kábelen keresztül, és úgy tervezték, hogy biztonságos és tartós legyen a hosszú távú szórakozás érdekében. Két üzemmóddal rendelkezik - normál és lágy, minden macskafigurához.

A játék és a pihenés tökéletes összjátéka

A készüléket úgy tervezték, hogy macskájának rengeteg időt adjon játékra és pihenésre. A Wicked Mouse először 10 percig működik, majd alvó üzemmódba kapcsol. Azonban bármikor újra aktiválható - a macskának például csak meg kell érintenie az egeret az orrával vagy a mancsával. Ennek a megoldásnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy kedvence nem fog elfáradni, és nem fogja túl gyorsan megunni a játékot!

A termék a következő kategóriákba sorolt

Játékok Típus szerint Interaktív Elektronikus Márka szerint Cheerble

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Dimenzió 6 x 5 x 4 cm
Anyag PVC
Tömeg 45 gramů

További információk

A csomag tartalma 
Cheerble Wicked Mouse PLUS 
Használati utasítás 
USB töltőkábel 


Előnyök 
Hosszabb játékidő a feleakkora akkumulátornak köszönhetően
Egyszerű töltés USB-kábellel 
Tökéletes kölcsönhatás a pihenés és a játék között a 40 percenkénti időzített indításnak köszönhetően. 
Csipogó riasztás figyelmeztet, ha az akkumulátor lemerül, vagy akadály kerül az egér útjába 
Szórakozás, amely fejleszti macskája agyát 
LED világító farok 


Hátrányok 
Nincs

Kapcsolódó termékek