Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

BAZÁR - Petkit Fresh Element Mini automata etető - tápadagoló

A Petkit Fresh Element Mini automata tápadagoló luxusos designt és innovatív szabadalmaztatott technológiát kínál. Elődjével, a Petkit Fresh Element tápadagolóval szemben, kifinomultabb tápadagoló rendszerrel lett ellátva, melynek köszönhetően pontosabb és rugalmasabb étkezési tervet készíthet házi kedvencének. ez azt jelenti, hogy négylábú kedvence mindig pontosan a megadott időben fog enni és pontos adagot fog kapni. A mini kialakításnak köszönhetően a készüléket szinte bárhol elhelyezheti otthonában és nem foglal el sok helyet.

További információk ›

Raktáron 1 db
79 610 Ft 65 790 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P45619
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
BAZÁR - Petkit Fresh Element Mini automata etető - tápadagoló
BAZÁR - Petkit…
79 610 Ft

Termék leírása

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

 

A Petkit Fresh Element Mini automata tápadagoló luxusos designt és innovatív szabadalmaztatott technológiát kínál. Elődjével, a Petkit Fresh Element tápadagolóval szemben, kifinomultabb tápadagoló rendszerrel lett ellátva, melynek köszönhetően pontosabb és rugalmasabb étkezési tervet készíthet házi kedvencének. ez azt jelenti, hogy négylábú kedvence mindig pontosan a megadott időben fog enni és pontos adagot fog kapni. A mini kialakításnak köszönhetően a készüléket szinte bárhol elhelyezheti otthonában és nem foglal el sok helyet. Szeretné egyszerűen megetetni házi kedvencét, akár távolról is? Az automata tápadagoló segítségével házi kedvence egészségesebben táplálkozhat, az Ön távollétében is. Az intelligens Fresh Element Mini tápadagoló gondoskodik a megfelelő étkezési terv beállításáról. Biztosítja a friss tápanyagot és a tartály állapotáról értesíti Önt. A Fresh Element Mini kezelése nagyon egyszerű, manuálisan vagy alkalmazás segítségével automatikusan. Az automata tápadagoló ügyel négylábú kedvence diétájának betartására.

 

 

 

Legfőbb funkciók:

  • Távvezérlés - Alkalmazás segítségével a készülék nagyon egyszerűen kezelhető. Az alkalmazás kompatibilis Android és iOS eszközökkel.
  • Folyamatosan friss eledel - Petkit ügyel arra, hogy a tápanyag frissen maradjon. Az adagoló kétfázisos rendszerrel rendelkezik nedvesség és szennyeződés elleni védelme érdekében.
  • Automata adagolás - Egyszerűen beállítja az adagok nagyságát, az adagok számát és az egyes adagolások közötti időintervallumot.
  • Étkezési rend - Az alkalmazáson keresztül megadja a kutya fajtáját, életkorát és súlyát és a Petkit automatikusan, algoritmus használatával kiszámolja a szükséges és optimális kalóriamennyiséget. Akár napi 10 étkezésre is programozható a készülék, 1-20 adag az összes etetési időben. Az összes adag megközelítőleg 5 g (a granulátum mérete mínusz 5-12 mm).
  • Szabadalmaztatott technológia - A belső mechanizmusnak és a szilikonos motornak köszönhetően a tápanyag nem tapad össze és nem nedvesedik. A készülék könnyedén kiadagolja a beállított mennyiséget. 
  • Biztonsági érzékelő - Az automata kisajtó érzékelővel lett ellátva. Bezáródás közben, ha az infravörös szenzor az adott területen bármilyen objektumot érzékelne, azonnal leáll.
  • Cserélhető tál - Az automata adagoló tála kivehető és rozsdamentes acélból készült.
  • A tápanyag mennyisége ellenőrzés alatt - A súlyérzékelő informálja a tápanyag mennyiségéről a tartályban, melyet az alkalmazásban jelenít meg. Amennyiben az eledel elfogy, az alkalmazás figyelmezteti.
  • Áramkimaradás esetén aktiválódik a tartalék tápegység (4 x AA típusú elem, nem a csomag tartalma)

A tartály akár 2,8l tápanyagra

A belső tartály akár 2,8l tápanyag befogadására képes. A szilikon szita és a szárító védi az eledelt a szennyeződéstől és a nedvességtől. A Fresh Element megakadályozza a tápanyag minőségének romlását, nem ragad össze a granulátum, melynek köszönhetően nem akad el adagolás közben. A tároló doboz peremén és a külső ajtónál lévő szilikon szegély szorosan lezárja az egyes nyílásokat. A megbízható lezárásnak köszönhetően a tápanyag nem szennyeződik be és védelmet biztosít baktériumokkal szemben is.

 

 

Egyszerű, egészséges és biztonságos etetés

Az automata kisajtó csak az etetéskor nyílik ki. Amint kiadagolja a készülék a beállított adagot, az ajtócska azonnal automatikusan bezár. Az automata kisajtó érzékelővel lett ellátva. Bezáródás közben, ha az infravörös szenzor az adott területen bármilyen objektumot érzékelne, azonnal leáll. Nem kell félnie, hogy a kutyus orra vagy tappancsa beszorulna.

 

 

 

Az étkezési terv ellenőrzés alatt

Az alkalmazáson keresztül megadja a kutya fajtáját, életkorát és súlyát és a Petkit automatikusan, algoritmus használatával kiszámolja a szükséges és optimális kalóriamennyiséget. Az alkalmazás letölthető Android és iOS készülékekre.

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Bazár Egyéb

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

méret Legkisebb kutyáknak, Macskáknak, Kistestű kutyáknak

Kapcsolódó termékek

BAZÁR - EYENIMAL szőrnyíró házi kedvenceknek
Változatok (1)
Szinte új - jó állapotban

BAZÁR - EYENIMAL szőrnyíró házi kedvenceknek

Pelíšek pro psa Reedog Black & Beige Tommy
Változatok (1)
Szinte új - jó állapotban

BAZÁR - Kutyafekhely Reedog Black & Beige Tommy 3XL

BAZÁR - Nyakörv és vevőkészülék Aetertek AT-211 Mini
Változatok (3)
Használt Alig használt Szinte új - jó állapotban

BAZÁR - Nyakörv és vevőkészülék Aetertek AT-211 Mini

BAZÁR - Automata mancstisztító Patpet
Változatok (1)
Szinte új - jó állapotban

BAZÁR - Automata mancstisztító Patpet