Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

BAZÁR - Eyenimal GPS nyakörv és aktivitásmérő

A GPS készülék valós időben nyomon követi házi kedvence mozgását, elmenti az útvonalat, biztosítja a mozgássugarat és ügyel kutyája vagy macskája fizikai aktivitására. Az ideális egészségi állapot és biztonság érdekében egyszerűen elmentheti az eredményeket, megoszthatja az állatorvossal. Ezenkívül házi kedvence profiljának megosztásával ismerősei között, bővítheti kapcsolatait a közösségi oldalakon.

További információk ›

Raktáron 1 db
46 160 Ft 38 148 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P12171
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
BAZÁR - Eyenimal GPS nyakörv és aktivitásmérő
BAZÁR - Eyenimal…
46 160 Ft

Termék leírása

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

 

A GPS készülék valós időben nyomon követi házi kedvence mozgását, elmenti az útvonalat, biztosítja a mozgássugarat és ügyel kutyája vagy macskája fizikai aktivitására. Az ideális egészségi állapot és biztonság érdekében egyszerűen elmentheti az eredményeket, megoszthatja az állatorvossal. Ezenkívül házi kedvence profiljának megosztásával ismerősei között, bővítheti kapcsolatait a közösségi oldalakon.

 

 

Az okos alkalmazással mindig képben lesz

Egyszerűen csatlakoztassa GPS készülékét egy intelligens alkalmazáshoz és kövesse figyelemmel házi kedvence útvonalát. Bárhonnan! Szeret utazni? A funkció 28 európai országban, díjmentesen vehető igénybe és kompatibilis Android 2.3 és újabb verziókkal vagy iOS 6.0 és újabb verziókkal.

 

 

Gondoskodjon áttekintéssel!

30 másodperces pontossággal láthatja, milyen irányba van házi kedvence és hogy merre követheti. A GPS kiváló segédeszköz, mellyel megakadályozhatja háziállata elvesztését. A mozgáspályát és az utolsó helyzetét az alkalmazás tárolja. Bármikor könnyedén megtekintheti az adatokat. A Geo-fence funkciónak köszönhetően azonnali figyelmeztetés érkezik, amint a kutya átlépi a beállított távolságot.

 

A GPS helymeghatározó további előnye a fizikai aktivitás rendszeres, pontos mérése és rögzítése. Az adatokat elmenti, melyeket grafikon segítségével ábrázolhat. Optimalizálhatja és tervezheti házi kedvence tevékenységét. Valami nincs rendben? Fáradt, aluszékony a kutyája? A legjobbat azzal teheti, ha a  lehető leghamarabb megosztja az összes információt állatorvosával. Nem csak az orvos kap pontos áttekintést a helyzetről, de Ön is sokkal hamarabb kap választ. A gondoskodás négylábú barátja egészségi állapotáról mindig kifizetődő.

 

 

 

Hogyan fogjunk hozzá? 

Töltse le az ingyenes alkalmazást AndoridiPhone, vagy egyéb készülék részére és hozzon létre felhasználói fiókot. Felhasználói fiók létrehozásával és házi kedvence regisztrációjával kapcsolatos információkat megtalálja az útmutatóban.

A megvásárolható szolgáltatások: 

 • 3 hónap: 24,90 EUR
 • 12 hónap: 59,90 UER
 • 24 hónap: 99,9 EUR

 


Aktivitásmérő

A nyomkövető figyelemmel kíséri és feljegyzi házi kedvence mindennapos fizikai aktivitását, melynek köszönhetően részletes áttekintést nyerhet a kutya vagy a macska egészségi állapotáról. 

 

GPS helymeghatározás

Folyamatosan informálódhat a kutya pontos helyzetéről vagy megtett útvonaláról. A kutya helyzete 30 másodpercenként frissül.

 

 

Közösségi oldalak

Az alkalmazás segítségével megoszthatja ismerőseivel élményeit, tapasztalatait és az összes információt. 

 

 

Energiaellátás 

A nyomkövető készülék 3,7V - 600 mAh Li-Po újratölthető elemre működik, melynek élettartama 8 nap. A töltő a csomag tartalma.

 

 

Vízállóság

A készülék vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Nem okoz problémát eső, hó vagy saras terep sem, azonban vízbe nem meríthető.

 


Súlya és méretei

A készülék súlya mindössze 35 g, ezért kisebb kutyafajták részére is alkalmas. Méretei 42 x 36 x 16 mm (magasság x szélesség x mélység).

 

 

 

 

A 35 g-os miniatűr és a vízálló aktivitásmérő GPS nyakörv széles körben használható, kényelmes funkciókat és egészségügyi támogatást kínál. A funkcióknak köszönhetően ideális segítséget nyújt házi kedvence szemmel tartásához sétáltatás közben vagy ha egyedül marad a lakásban. A készüléket akár 28 államban használhatja, azonban nem alkalmas olyan terepekre, ahol gyenge a jeladás. Vadászkutyák képzésére és vizes terepekre sem alkalmas.

 

A termék előnyei:

 • valós idejű követés
 • elem élettartam
 • vízálló
 • tevékenység figyelő

 

A termék hátrányai:

 • a nyakörv nem a csomag tartalma
 • az alkalmazás nem ingyenes

 

A csomag tartalma:

 • IOPP nyomkövető és aktivitásfigyelő
 • Töltő
 • Kézikönyv

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Bazár Kutya GPS Egyéb

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Megjelenítés alkalmazás
Helymeghatározás GSM (SIM kártya)
Hatótávolság mobilhálózaton belül
Funkciók - korrekció GPS, aktivitás mérő
méret Kistestű kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak

Kapcsolódó termékek

BAZÁR - Martin System GPS nyakörv MPS Dog 2.0
Változatok (1)
Szinte új - jó állapotban

BAZÁR - Martin System GPS nyakörv MPS Dog 2.0

Raktáron
448 655 Ft

Összehasonlítás