Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Pet at School Soft vibrációs kiképzőnyakörv

A Num Axes Pet at School Soft vibrációs kiképzőnyakörv hatótávolsága 200 méter. Mivel a nyakörv elektrosztatikus impulzus korrekcióval nem rendelkezik, gyorsan megkedvelik a kutyagazdik, akik nem akarnak elektronikus impulzusokat használni a képzéshez. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: rezgés, fény- és hangjelzés. Kis, közepes és nagyobb kutyák alap-képzésére ajánljuk.

További információk ›

Raktáron 1 db
47 760 Ft 39 468 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P1193
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

A Num Axes Pet School at Soft egy praktikus és könnyen használható kiképzőnyakörv, 200 méteres hatótávolsággal. Alkalmas a kutyák képzésére, ahol elegendő a stimuláció rezgés formályában és gyorsan megkedvelik azon kutyagazdik is, akik nem akarnak elektronikus impulzusokat használni a képzéshez. Az adókészülék segítségével kétféle jelet küldhetünk a kutyának: rezgés és hangjelzés, melyek különböző módon használhatók fel a képzéshez. A nyakörv elektrosztatikus impulzus korrekcióval nem rendelkezik. A gomb lenyomva tartásával a nyakörv növeli az impulzusok intenzitását mindaddig, amíg a kutya nem reagál. Az erősen világító vörös LED dióda intenzív villogással jelzi a kutya helyzetét. A kompakt, kis méretű, külső antenna nélküli adókészülék nagyon praktikus, gyorsan vezérelhető és nagyon tartós.

 

 

Hatótávolság

A Num Axes Pet at School kiképzőnyakörv hatótávolsága 200 m. Megfelel szinte az összes kutya alap-képzéséhez. A Num Axes Pet at School ideális választás az alapvető parancsok gyakorlásához: hozzám, lábhoz, fekszik, ül...

 

A működés (korrekció) típusa 

A Num Axes Pet at School korrekcióként hangjelzést és rezgést használ. A rezgés korrekció 2 szinten állítható. A legtöbb esetben maga a rezgés elegendő a kutya figyelmének elterelésére és nincs szükség impulzusok használatára.

 

Energiaellátás

A Num Axes Pet at School vevőkészüléke 3V elemre működik, típusa CR2. Az adókészülék elem-típusa CR2032. A nyakörv és az adókészülék is hosszú élettartammal bír. A gyártó szerint akár 6 hónapig is bírja az elem, mindennapos használat mellett. Új elemk ára kb. 700 Ft.

 

Vízállóság

Az adókészüléknek nem jelent problémát kisebb esőzés és havazás, azonban víz alá nem meríthető. A vevőkészülék teljes mértékben vízálló és meríthető. Ideális választás a kutyák képzéséhez vízben.

 

A vezérelhető kutyák száma 

A Num Axes Pet at School kiképzőnyakörv egyszerre 1 kutya képzésére lett megtervezve. Ennek köszönhetően kezelése nagyon gyors és egyszerű. A gyors reagálás érdekében minden funkció külön gombbal lett ellátva.

 

A nyakörv hossza

A Num Axes Pet at School nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 65 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 4,2 cm, magassága 9,8 cm, mélysége 1,7 cm és a súlya 36 gramm. A vevő szélessége 6,8 cm, magassága 4,3 cm, mélysége 3,8 cm és a súlya 75 gramm.

 

 

A termék előnyei:

 • A legkisebb és legkönnyebb adó
 • Hang- és rezgés korrekciók
 • Nincs impulzus korrekció
 • Hatótávolság akár 200 méter
 • Egyszerű kezelés – minden funkcióhoz külön gomb
 • Az elem élettartama akár 6 hónap
 • Vízálló és meríthető vevő

 

A termék hátrányai:

 • Kisebb hatótávolság
 • A vevő nagyobb méretei

 

A csomag tartalma:

 • Vevő
 • Adó
 • Műanyag elektródák
 • Állítható nyakörv
 • Elem az adóhoz
 • Elem a vevőhöz
 • Nyakpánt
 • Útmutató

  

Figyelem! Kiegészítőink csak az EU-ban vásárolt Canicom tartozékokkal kompatibilisek. Ha az Európai Unión kívülről már megvásárolt termékekhez vásárol tőlünk tartozékokat, a termékek nem lesznek kompatibilisek! Különböző frekvenciákon működnek.

 

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajták szerint Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 0 - 300 méter Márka szerint Pet at school Korrekció típusa szerint Elektromos Vibrációs Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Víz alá meríthető Kutyák száma szerint 1 kutya részére

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 1 kutya
Funkció Hangjelzés, Rezgés
Funkció Rezgés, Hangjelzés, Fényjelzés
Hatótávolság 200 m
Hatótávolság 200 m
Kutyák száma 1 kutya
méret Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Kijelző nem
Vízálló védelem Vízhatlan
Tápellátás Elem
Vízálló védelem Vízbe meríthető
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Vevőkészülék élettartama 3 - 6 hónap
Adókészülék élettartama 3 - 6 hónap
Elem a vevőkészülékben 3V CR2
Elem az adókészülékben CR2032
Vevőkészülék tápellátása Akkumulátorok
Adókészülék tápellátása Akkumulátorok
Rezgés szint 2
Adókészülék súlya 36 g
Vevőkészülék súlya 75 g
Adókészülék méretei 4,2 x 9,8 x 1,7 cm
Vevőkészülék méretei 6,8 x 4,3 x 3,8 cm
Elektródák Rövid elektródák

Kapcsolódó termékek