Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Újdonság

Cheerble társasjáték macskáknak 3in1

A Cheerble 3 az 1-ben intelligens macskajáték kaparó felülettel, Cheerble labdával és játéktáblával lett felszerelve, ahol macskája játszhat, gyakorolhat és szundikálhat. A játék megfelel az összes cica számára, a legkisebb cicáktól a legnagyobb felnőtt macskákig. Ezzel a sikeres társasjátékkal a macskája biztosan nem fog unatkozni.

További információk ›

Raktáron 9 db
18 605 Ft 15 373 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P50738
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Cheerble társasjáték egy univerzális játékkészlet minden cica számára. Tökéletesen alkalmas minden macska számára, a legkisebb cicáktól a legnagyobb felnőtt macskákig. A tábla felülete részben fedett és nyílásokat tartalmaz, amelyeken a macska játék közben át tudja dugni a mancsát. A játék vastag hullámkartonból készült, melyet a macska kaparóként is használhat. A játékhoz tartozik egy kis Wicked Ball, amely különféle manővereket tud végrehajtani, például pörögni, ugrálni vagy gurulni. A labda tartalmaz egy szenzort, amely érzékeli, ha falnak ütközik és a labdát egy másik véletlenszerű irányba gurítja, mellyel megakadályozza, hogy a labda beszoruljon a lyukakba vagy más szűk helyekre. A labdán lévő színes diódák jelzik a játék intenzitását, zöld (gyengéd - gyakorlat a labdával, amely a felszínen forog), lila (normál - a labda felgyorsul és ugrál) és piros dióda (aktív - a leginkább mozgó labda). A labda USB-kábellel tölthető fel, teljesen feltöltve négy órányi folyamatos játékot és szórakozást kínál kedvencei számára.

Hogyan működik: Nyomja meg a gombot 3 másodpercig a Cheerble Ball bekapcsolásához, válassza ki az intenzitást. Zöld a gyengéd, kék a normál és lila az aktív. Aktiválja a Cheerble labdát ütögetéssel vagy rázással.

 

 

 

A termék előnyei:

 • Szintetikus szál borítás
 • Edzésre és kikapcsolódásra
 • Beépített kaparó
 • 3 Wicked ball mód
 • USB töltés
 • Különböző játéklehetőségek
 • Akadálykerülő rendszer

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Játékok Cicáknak Típus szerint Közönséges Márka szerint Cheerble

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

méret Macskáknak

Játékok macskáknak

Milyen játékot vásároljunk a cicának?

 • Ha házi kedvence az aktívabb macskák közé tartozik, értékelni fogja a macskafát, amelyre fel tud mászni és ugrani. Kombinálható egy kaparóval a karmok élezéséhez.
 • Az interaktív játékok fejlesztik az ösztönt. Az ilyen típusú játékokkal a macskák általában maguktól boldogulnak. Például labdajátékok, automata tollas rudak vagy macskamentás játékok, amelyeket a macskák nagyon imádnak és nem tudnak ellenállni illatának.
 • A tollal, egérrel vagy színes bojttal ellátott rudak, aktív játékot biztosítanak a macskának.
 • Kedvelt játék a lézermutató, amikor a cica egy piros pontot kerget.
 • A cicák nem válogatósak, mindegy, milyen alakú, méretű, anyagú a játék. Azonban egy egér formájú játék, amelyre a macska vadászhat, nem hiányozhat otthonából.

 

Kapcsolódó termékek