Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Tesla Smart Pet Feeder, tápadagoló

A Tesla Smart Pet Feeder lehetővé teszi házi kedvence rendszeres etetését az Ön távollétében is. Az új mobilalkalmazásnak köszönhetően folyamatosan ellenőrizheti az etetést és az adagolást. Az alkalmazás letölthető iOS és Android eszközökre. WIFI kapcsolat. Etetés tervezése. Feed gomb a manuális tápadagoláshoz. Tartalék akkumulátor. Mikrofon és hangszóró.

További információk ›

Raktáron 1 db
62 135 Ft 51 347 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P49343
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Tesla Smart Pet Feeder, tápadagoló
Tesla Smart Pet…
62 135 Ft

Termék leírása

A Tesla Smart Pet Feeder rendszeres táplálékellátást biztosít kedvence számára. A 4 l térfogatú kivehető tápanyagtartály bármilyen száraz, 2-10 mm granulátumhoz alkalmas. Ezenkívül a tartály részben átlátszó, ennek köszönhetően folyamatosan figyelemmel kísérheti a tápanyag jelenlegi állapotát. Az etetési tervet a Tesla Smart alkalmazás biztosítja, amely mind iOS, mind Android számára elérhető. Az alkalmazásban könnyedén beütemezhet több adagolási időt különféle méretű adagokkal. Az adagolás manuálisan is aktiválható, az adagoló testén található gomb megnyomásával. Az alkalmazás elérhető magyar nyelven. A Tesla Smart Pet Feeder áramszünet esetén is problémamentesen működik, köszönhetően a praktikus tartalék akkumulátornak.

 

Legfőbb funkciók:

 • Tesla Smart alkalmazás iOS és Android operációs rendszerrel rendelkező eszközökhöz
 • Áramszünet esetén az adagoló tartalék akkumulátorral működik
 • Kétirányú audiorendszer mikrofonnal és hangszóróval
 • Lehetőség az etetési idő és az adagméretek beállítására
 • Legfeljebb 10 mm méretű száraz tápanyag
 • 4 liter űrtartalmú tápanyagtartály

 

Technikai paraméterek:

 • Granulátum átmérője: 2 - 10 mm
 • Vezetéknélküli kapcsolat: Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n
 • Tartály térfogata: 4l
 • Tápellátás: DC 5V, 1A, 3 x LR20(D) elem
 • Alkalmazás: Tesla Smart / Android és Apple iOS
 • Tápadag: Akár 10 adag 10 grammonként
 • Méretei: 193 x 193 x 311 mm
 • Alkalmazás nyelve: EN, CZ, SK, PL, HU, SL, HR, DE
 • Egy adag: kb 10 g

 

 

 

A tápanyag tartály térfogata 4 liter

A Tesla Smart Pet Feeder tápadagoló 4 literes tartálya egyszerre nagy mennyiségű granulátumot képes befogadni. Szokásos tápmennyiség mellett akár 10 adag is kiadagolható, mellyel 3-5 napig elegendő tápanyaggal láthatja el négylábú kedvencét. Különböző típusú, legfeljebb 10 mm nagyságú granulátummal tölthető meg a tápanyagtartály. A Tesla Smart Pet Feeder a takarmányt több részre osztja a nap folyamán, így kedvence megkapja az ideális adagot és nem eszi meg egyszerre az összes granulátumot. A mobilalkalmazás segítségével könnyedén ütemezheti az etetési időket és az adagok méretét.

 

A tartalék akkumulátor biztosítja a megbízható működést

A Tesla Smart Pet Feeder LR20 (D) típusú tartalék akkumulátora, mely az etető alsó részében található, áramkimaradás esetén is biztosítja a megbízható működést. Házi kedvence mindig elegendő tápanyagot kap és több napra biztosítva lesz a zavartalan működés. Szükség esetén üzletünkben vásárolható tartalék akkumulátor.

 

Vezérlés okostelefon segítségével 

A Tesla Smart Pet Feeder Wi-Fi csatlakozással lett felszerelve és kényelmesen vezérelhető mobilalkalmazás segítségével, amely letölthető iOS és Android eszközökre. Az alkalmazással az etetés megtervezése nagyon egyszerű. Több adag kiadagolását ütemezheti, különböző mennyiségekben. A tápadagolót manuálisan is aktiválhatja a feed gomb megnyomásával a készüléken, mely kiadagolja az előre beállított tápmennyiséget. A hangszóróval ellátott integrált mikrofonnak köszönhetően mindig tudni fogja, mi történik az etető közelében és ha szükséges, saját maga is beszélhet házi kedvencéhez.

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

SmartPet Smart tápadagoló Táplálék és felszerelés Etetőtálak, itatókutak Automata etetők

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

méret Macskáknak, Kistestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak

Útmutató letöltése

Kapcsolódó termékek