Automata etető Petkit Fresh Element Solo

Az intelligens Patpet tápadagoló lehetővé teszi, hogy távollétében etesse kedvenceit. Az Android és iOS eszközökre elérhető ingyenes mobilalkalmazásnak köszönhetően teljes mértékben ellenőrzés alatt tarthatja az adagolót, Wi-Fi kapcsolaton keresztül. Űrtartalom 3 liter, adagolás tervezés, adagoló dőlésszög, kettős zárrendszer.

Termékcsoport kiválasztása
 • Színek

45 810 Ft 37 856 Ft ÁFA nélkül
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Automata etető Petkit Fresh Element Solo

A 3 literes Petkit Fresh Element Solo intelligens adagoló egyszerre 50 gramm ételt adagol ki, hogy megakadályozza kedvencei túlevését. Az adagoló mindig frissen és illatosan tartja az ételt. Az adagoló 6 fokos dőlésszöggel és kissé megemelt talppal rendelkezik, így négylábú kedvencének evés közben nem kell megerőltetnie a nyakát. A készüléken található adagológombbal manuálisan is kiadagolhatja a tápanyagot. A mobilalkalmazás segítségével ütemezheti az etetési időt, figyelemmel kísérheti a tápanyag aktuális állapotát az adagolóban, ráadásul soha többé nem felejti el megetetni kedvencét. Az adagolót úgy tervezték, hogy az étel soha ne akadjon el és a betervezett etetési idő alatt kiadagolja kedvence eledelét. A Fresh Element az első adagoló, amely kettős zárrendszerrel rendelkezik. Ennek köszönhetően frissen tartja a granulátumot és megakadályozza penész kialakulását az adagolóban. Az adagoló száraz tápanyaghoz és legfeljebb 12 mm-es granulátumhoz alkalmas. Karbantartása nem igényes, könnyen mosható, kivehető tápanyag tartállyal rendelkezik. Az 5x AAA elemes tartalék tápegység (nem tartozék) biztosítja a megbízható működést áramszünet esetén is.

 

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Mosható és levehető részek
 • Napi 10 étkezés / 50 g adag
 • Rozsdamentes acél tál
 • Android és IOS alkalmazás
 • Űrtartalom 3 l
 • Kézi adagoló gomb
 • Kiemelt és döntött alap
 • Minőségi anyagok
 • Tartalék elemes tápegység
 • Alkalmas macskáknak, kis és közepes kutyáknak

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

A macskáknak
Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Dimenzió 31,6 × 29,6 × 16,6 cm

A csomag tartalma

 • Petkit Fresh Element Solo tápadagoló
 • Hálózati adapter
 • Használati utasítás

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.