Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Újdonság

Sureflap Microchip Pet Door Connect kutyaajtó

A Microchip pet door connect az első automatikus, elemre működő ajtó, csatakoztatva okos alkalmazás segítségével a megosztáshoz, lezáráshoz távolról és fontos figyelmeztetésekhez. A precíz mikrochip-szkennelési technológia csak az Ön által kiválasztott háziállatok számára biztosítja az ajtó használatát. Az egyedi beállításoknak köszönhetően akár 32 különféle állat számára programozható az ajtó. Soha többé nem lép be otthonába idegen állat és nem lesz hívatlan vendége!

További információk ›

Raktáron 10 db
124 050 Ft 102 520 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P12665
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Leírás és paraméterek Tartozékok(5)
Sureflap Microchip Pet Door Connect kutyaajtó
Sureflap Microchip…
124 050 Ft

Termék leírása

A Sure Flap automatikus mikrochipes ajtó az első olyan kisállat ajtó, amely egy intelligens alkalmazáshoz kapcsolódik. Az elemre működő ajtó távolról bármikor zárható és nyitható. A precíz mikrochip-szkennelési technológia csak az Ön által kiválasztott háziállatok számára biztosítja az ajtó használatát. Az egyedi beállításoknak köszönhetően akár 32 különféle állat számára programozható az ajtó. Az alkalmazás segítségével megoszthatja ismerőseivel kedvence profilját, továbbá értesítések érkeznek telefonjára kedvence kijárásáról. 4 zárási mód álla rendelkezésére és minden állat számára külön beállítható. A progresszív mikrochip-szkennelési technológiának köszönhetően, idegen állatok soha nem lépnek be otthonába! A mikrochip-leolvasó normál módban deaktiválható. Az ajtók nagyobb macskafajták és kisebb kutyák számára alkalmasak.

 

 

Legfőbb funkciók:

 • A mikrochip szkennelési technológia pontosan megkülönbözteti az egyes háziállatokat
 • Beolvassa az összes általánosan használt mikrochip-kódot - az EU-ban leggyakrabban használt 9, 10 és 15 számjegyű kódokat. Az összes kisállat mikrocsiphez társulnak a tulajdonos adati is. TASS-nyilvántartásban szereplő tulajdonos- és címinformációk, hogy azonosíthassák az elveszett vagy ellopott háziállatokat és az orvosi információkat.
 • Kapcsolódás okos alkalmazáson keresztül - Csatlakoztassa a HUB készüléket az otthoni hálózathoz. Ezt követően, internetes kapcsolat segítségével a HUB biztosítja a zavartalan adatátvitelt az ajtó és az alkalmazás között. A vidám, villogó fülek jelzi, hogy értesítés kapott.
 • 4 zárási mód: Szabad belépés, blokkolt kijárás - kedvence beléphet az ajtón, azonban kinti irányba zárva marad, Szabad kijárás, blokkolt bejárás - a kisállat szabadon kimehet, de befelé zárva marad az ajtó; Időzár - előre beállítja az ajtó bezárásának / kioldásának idejét; Az ajtó teljes lezárása mindkét irányban.
 • Távoli zár - egy ikonkára kattintva azonnal lezárhatja az ajtót bárhonnan távolról.  
 • Időzár - előre beállítja az ajtó bezárásának idejét! 
 • Akár 32 mikrochip ID elmentése - az ajtó memóriájába egyszerre akár 32 mikrochip olvasható be. Továbbá lehetőség van a vendégek kisállatainak is biztosítani a szabad bejárást.
 • Minőségi megvilágított kijelző - Az összes beállítás jól olvasható az ajtó megvilágított kijelzőjén
 • Manuális beállítás:A beállítások szabadon automatikusról kézi üzemmódra válthatók és a mikrochip-leolvasó deaktiválható. Az ajtó ezután a szokásos módon működik.
 • Cserélhető elemek - az ajtó 4 db AA típusú elemre működik. Az elemek élettartama megközelítőleg 6 hónap. LED dióda jelzi az elemek lemerültségét.
 • Az ajtó méretei - Külső keret 26,2 cm szélesség x 28,1 cm magasság, Átjárási méretek 17,8 cm szélesség x 17 cm magasság. Az alagút mélysége 7 cm.

  

 

Csak az Ön kedvence juthat be!

A mikrochip-leolvasó pontosan megkülönbözteti, melyik állat léphet be. Szeretné megakadályozni idegen állat vagy a szomszéd macskájának és kutyájának bejutását? A szenzor leolvassa a mikrochip azonosító kódját és ha ez eltér az Ön által megadott adattól vagy ha az állat nem rendelkezik mikrocsippel, akkor az ajtó nem nyílik ki és lezáródik. Az egyetlen kulcs házi kedvence beültetett és beolvasott mikrocsipje!

 

 

Beolvassa az összes általánosan használt mikrochip-kódot

Az EU-ban a 9, 10 és 15 számjegyű kódokat használják leggyakrabban a jelöléshez. A chip mikrochip-leolvasó segítségével azonosítható és a központi adatbázisban szereplő adatok alapján azonosítható be az elkóborolt vagy ellopott kisállat. A Pet Door Connect beépített mikrochip-leolvasója hasonló elven működik. Ez egy nagyon pontos és megbízható technológia. Nem rendelkezik háziállata mikrocsippel vagy nem ültethető be? Nem probléma, használhatja a nyakba akasztható medált is, melyet szintén beolvashat az ajtó memóriájába. A medált egyszerűen a kutya vagy macska nyakörvére akaszthatja. Ide kattintva, az oldal alján, könnyen ellenőrizheti háziállatának mikrocsipjének kompatibilitását.

 

Csak Ön rendelkezik távoli kulccsal az ajtóhoz!

HUB központ segítségével párosíthatja az ajtót egy intelligens alkalmazással és távvezérlő áll a rendelkezésére. Csak válassza ki, hogy beállítja e a lezárási módot előzőleg vagy azonnal szeretné lezárni. Egyetlen ikonra kattintva azonnal lezárhatja az ajtót, bárhonnan. A Sure Pet Care alkalmazás használatával minden lehetőség játék lesz. Azonnal és bárhonnan!

4 zárási mód közül választhat!

Használja pontosan az Ön helyzetének megfelelő üzemmódot! A zárási módot előre beállítja és további teendője nincs. Választhat: nagyszerű alkalmazás a telefon számára a kedvtelésből tartott ajtók intelligens távoli zárolásává változtatja a beállításokat. Az alábbiak közül választhat: Szabad belépés, blokkolt kijárás - kedvence beléphet az ajtón, azonban kinti irányba zárva marad, Szabad kijárás, blokkolt bejárás - a kisállat szabadon kimehet, de befelé zárva marad az ajtó; Időzár - előre beállítja az ajtó bezárásának / kioldásának idejét; Az ajtó teljes lezárása mindkét irányban.

 

 

 

Az alkalmazással számos hasznos információhoz juthat és folyamatosan tarthatja a kapcsolatot kedvencével...

Kíváncsi, hogy mit csinál kedvence és hányszor ment ki? Az alkalmazáson keresztül figyelmeztetés érkezik mobiltelefonjára, ha kedvence átmegy az ajtón. Ön ismeri legjobban négylábú társát. Mivel azonban kevés ember tartózkodik egész nap háziállatával, értékelni fogja a figyelmeztetéseket kedvence viselkedésének esetleges változásairól. Felbecsülhetetlen érték a változások monitorozása és az aktivitás érzékelése. Ezen felül létrehozhatja kedvence profilját, melyet megoszthat ismerőseivel, barátaival.

 

 

4, 8, 12... vagy 128 mancs lépi át otthona küszöbét?

Akár 128 mancs vagy 32 háziállat biztonságosan járhat az ajtón. A mikrochip leolvasó maximálisan 32 különféle azonosító tárolására képes. Az átjárási üzemmódot az összes beolvasott chip számára külön beállíthatja.

 

 

 

Megvilágított kijelző !

Az összes beállítás kiválóan olvasható a minőségi megvilágított kijelzőn. Pontosan és azonnal ellenőrizheti, hogy minden szükséges beállítás rendben van.

 

 

Manuális beállítás lehetősége

Bármikor átválthat manuális üzemmódra és a leolvasó deaktiválódik. Ezt követően az ajtó hagyományos üzemmódban működik, tehát nincs szükség mikrocsipre.

 

 

 

 

 

Már csak azt kell tudnia, hogyan tanulja meg kedvence az ajtó használatát

Az edzés szórakoztató lesz és sok időt nem igényel. Csak összpontosítson a természetes kíváncsiságra és a négylábú társa kedvenc finomságaira. Helyezze az ajtót a szobába és hívja a háziállatot. Helyezzen néhány finomságot az alagútba, az ajtó túloldalára és kedvence minden lépését dicsérje meg. Amint oda-vissza sétál, az öröm megduplázódik. Ugyanezt az eljárást meg lehet ismételni az ajtó beszerelése után, hogy megtanulja, hová vezet az ajtó.

 

 

 

 

Miért jó ha HUB központot használ?

A készülék nem csak lehetővé teszi az adatok zökkenőmentes átvitelét az alkalmazás számára, de akár 10 további okos eszközt, játékot is hozzáadhat, melyeket egyszerűen ellenőrzés alatt tarthat mobiltelefonján keresztül. A megvilágított fülek az értesítéseket jelzik. A HUB-nak köszönhetően az alkalmazáshoz való kapcsolódás bárhonnan működik.

 

Néhány tipp a szereléshez

Az ajtó kompatibilis az összes általánosan használt anyaggal. Ezért szerelhető falba, fába, valamint kiegészítő adapterrel üvegbe is. A beépítéshez alagút is használható, amely további 5 cm-rel meghosszabbítja az átjárót. Az alagutak összekapcsolhatók, így az átjáró speciális mérete sem jelent problémát. A Sure Flap használatával négylábú kedvence biztonságban lesz és a mikrochip megbízható kulcsot biztosít a ki/bejáráshoz.

 

 

A termék előnyei:

 • Csatlakozás a mobil alkalmazáshoz a HUB-on keresztül
 • Automatikus időzár vagy aktuális zár
 • 4 zárási mód
 • Individuális üzemmód beállítása az egyes állatok számára
 • Távoli zár beállítás az alkalmazáson keresztül
 • Automatikus vagy kézi beállítás
 • Háttérvilágítású kijelző az adatkezeléshez
 • Telepítés minden szokásos anyagba
 • Alagút az átjáró optimális szélességének beállításához
 • Alkalmas kistestű kutyák számára

 

A termék hátrányai:

 • Az elemeket a csomag nem tartalmazza

 

A csomag tartalma:

 • SureFlap kutyaajtó
 • 1 x RFID medál
 • csavarok 3 különböző méretben
 • SureFlap Hub elosztó központ
 • ethernet kábel (1,5 m)
 • USB kábel (1,5 m)

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

 

 

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

SmartPet Táplálék és felszerelés Kutyaajtók, macskaajtók Funkció szerint Chip nyitási mód Márka szerint SureFlap

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Alagút 7 cm
Szín Fehér
Anyaga műanyag
Funkció nyitás chipre
Ajtó (sz x m) 26,2 x 28,1 cm
Nyílás (sz x m) 17,8 x 17 cm
méret Kistestű kutyáknak, Legkisebb kutyáknak
Tápellátás Elem
Tápellátás Elem

Smart termékek

Miben segítenek a smart termékek?

 • A smart kutya termékek hatékony segédeszközök, amelyek szórakoztatják négylábú kedvencét akkor is, ha Ön éppen dolgozik. Az új intelligens termékeknek köszönhetően a kapcsolat kedvenceivel sokkal könnyebb lesz.
 • Játékot és szórakozást kínálnak házi kedvenceinek, áttekintést nyer tevékenységükről és étrendjükről, felügyelheti mozgásukat. Audiovizuális érintkezést akár távolról is.
 • Nyomon követheti, képezheti, lokalizálhatja, beszélhet vele és meghallgathatja, mit csinál. Online nézhet, távolról játszhat, vagy csak rögzítheti tevékenységét vagy alvását.

 

Kutyaajtók

Miben segítenek a kutya- és macskaajtók?

 • Lehetővé teszi, hogy a házi kedvence szükség szerint, korlátlanul járhasson ki és be.
 • Az ajtók beszerelését könnyedén elvégezheti. Telepítésük nem igényes és kompatibilisek a hétköznapi anyagok összes változatával (fa, fém, műanyag, tégla stb.).
 • Nem kell folyamatosan felügyelnie négylábú kedvencét, mikor végezte el legutóbb szükségletét.
 • Megbízható hátteret és szabad mozgást teremt kedvencének.

 

Kapcsolódó termékek