Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

A cicáknak szánt Menforsan illatok gyengédek és illatosak

A Menforsan spanyol márkájú természetes kozmetikumok és higiéniai termékek háziállatok számára, amely nem feledkezik meg macskabarátairól sem. A Menforsan termékeket több mint 40 éve értékesítik világszerte. Kivételes összetételüknek és minőségüknek köszönhetően naponta több ezer elégedett vásárló használja őket a szakemberek és a hétköznapi fogyasztók körében.

A cicákról közismert, hogy valószínűleg a legtisztább állatok. Természetes illatuk azonban valami más. Bármennyire is szereted ölelgetni négylábú kedvencedet, nehéz megközelítened, ha a bundája nem a legkellemesebb illatú. Hasonló helyzetekben jól jön a macskaparfüm. Ha a cica gyakori fürdetése nehézséget okoz, szerezzen be egy üveg macskaparfümöt, mellyel meghosszabbítja a gondtalanság idejét és élvezheti a közös ölelkezést.

A Menforsan márka tiszteletben tarja a környezet tisztaságát. Ezenkívül minden termék szigorú ellenőrzés alatt áll a gyártás során, továbbá gyógyszerészeti, állatorvosi és vegyi felügyelet mellett készülnek. Ennek köszönhetően a Menforsan parfüm egyértelmű választás mindazok számára, akik csak a legjobbat szeretnék négylábú kedvencüknek.

 

Gyengéd és biztonságos ápolás

Az összetétel főként természetes hatóanyagokon alapul, melyeket a legmodernebb tudományos ismeretekkel kombinálnak a legjobb eredmény érdekében. A termékek nagyon gyengédek és érzékenyek a macska minden részére. Kellemes szagtalanító hatásúak és felfrissítik a cica bundáját. Semleges pH és teljesen alkoholmentesek. A parfüm nem irritálja szőrös barátja bőrét.

A Menforsan termékek előnyei közé tartozik a kellemes szagtalanító hatás, mely úgy lett kialakítva, hogy toronymagas illatot és nagyon kellemes intenzív szagtalanító hatást biztosítson fürdés után vagy fürdések között. Nem tartalmaznak alkoholt és semleges pH-értékkel rendelkeznek, így nem irritálják a cicát.

Hogyan kell a parfümöt használni? Permetezze közvetlenül a nyaka köré, vagy permetezze a parfümöt a kezére/kefére és finoman masszírozza a macska szőrébe. 

 

 


Kapcsolódó termékek