Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Házak, fekhelyek, iglu kutyáknak és macskáknak. Kiváló ajándék házi kedvencünknek!

Szereti időnként megajándékozni, szerettein kívül, házi kedvencét is? Mi is! És örömmel tesszük. Mi hiányzik jelen pillanatban leginkább kutyájának vagy macskájának? Véletlenül nem puha fekhely vagy kényelmes kutyaház? Például olyan, melynek karbantartása egyáltalán nem igényes és jól is néz ki. 

Gyakran utasítja a kutyát, hogy menjen a helyére? De valójában hol van a helye? Régi takaró vagy összevagdalt kiöregedett matrac? Valóban nem érdemel ennél többet négylábú barátja? Kiváló, kényelmes és méretes fekhely, mely biztosítja kedvence maximális kényelmét, mindemellett jól néz ki és árban is elérhető.

Miért fontos a kutyafekhely?

Kutyafekhely, kutyaház, matrac, takaró vagy például iglu macskák és kutyák számára. A fekhely fontos és természetes kiegészítő házi kedvence számára. A szabadon élő macskák és kutyák is rendelkeznek saját fekhellyel, akik a természet adta lehetőségeket használják fel, hogy megteremtsék maguknak a kényelmes pihenést. A kutyák általában összegömbölyödnek vagy egy pokrócot gyűrnek maguk alá, hogy kényelmesen alhassanak.

Saját fekhelynek köszönhetően nagyobb biztonságban érzik magukat, nyugodtabbak és otthonuknak tekintik. Kényelmesen pihenhetnek a hosszú séta vagy kiképzés után. Másképpen szólva, saját fekhely fontos a kutyák és a macskák számára is, melynek köszönhetően fizikai és pszichikai állapotuk is kiegyensúlyozott marad. 

Milyen fekhelyet kedvelnek leginkább a kutyák és a macskák?

A piacon számos típusú kutyaház, fekhely, matrac, takaró vagy iglu kutyaház is kapható, különböző méretben, színben és kialakításban. Egyesek a nyílt matracokat vagy fekhelyeket helyezik előtérbe, a félénkebbek inkább a zárt, fedett kutyaházakat kedvelik. Mindenki megtalálja kedvence számára a legmegfelelőbbet. A legkedveltebb márka közé a Reedog tartozik, mely az egyik legkiválóbb és legjobb minőségű fekhelyekkel rendelkezik.

Reedog kutyafekhelyek

A Reedog Pianki kutyafekhely kiváló minőségű cordura anyagból készült. Az anyag legfőbb előnye, hogy ellenáll házi kedvence karmainak és a szennyeződésnek. Az anyag karbantartása nem igényes és rendkívül tartós. A fekhely számos méretben és színkombinációban is kapható, mely ideális a kis-, közepes- és nagytestű kutyák számára is. Elhelyezheti bárhol az otthonában, mivel design-os lakáskiegészítőként is szolgál.

Reedog kutyaház

Az anyagból készült kutyaházak a legkedveltebb termékek közé tartoznak. Megfelelő nyugalmat és magányt biztosítanak a kikacsolódáshoz. A Reedog kutyaházak minőségi anyagból készültek, melyek karbantartása nem igényes és moshatók. A kutyaházból pillanatokon belül kutyafekhely varázsolható. A tetőrész lecsatolható. Előnyös megoldás, mivel ha a fekhelyet a lakás hűvösebb előterében vagy előszobájában helyezi el, rendkívül jól szigetelt és házi kedvence garantáltan nem fog fázni. Megvédi a huzattal szemben is.

 

Reedog felfüggeszthető fekhely macskáknak

A felfüggeszthető Reedog fekhelyet leginkább a macskák fogják értékelni. Bárhová függeszthető, pl. a székre vagy a radiátorra. Minden macska imádja a meleget és ha szem előtt tarthatják az egész lakást. Ezért leginkább pl. az ablakpárkányon heverésznek, ahonnan belátható az egész helység. A fekhely minőségi anyagból készült. egyszerűen és könnyen elhelyezhető szinte bárhol a lakásban. Karbantartása nem igényes.

Luxus fekhelyek az igényes házi kedvenceknek

Kutyusa igényes, szereti a luxust, a puha ágyikót és a kényelmet? Vásároljon házi kedvencének Reedog Beige Luxus fekhelyet, melynek köszönhetően garantáltan kényelmes lesz pihenése és alvása. Alkalmas a legnagyobb kutyafajták számára is. A fekhely felső része Cordura anyagból készült, mely ellenáll a karmolásnak és a szennyeződésnek. A fekhely alsó része polipropilén és a töltet habszivacs. A termék előnye, hogy a huzat levehető és mosógépben is mosható (kézi mosás 30°). A megfelelő méretet az alábbi táblázat alapján választhatja ki. (*Kézzel varrott termékek, így a méretek maximálisan 2 - 4 cm-el eltérhetnek.)

Bőr luxus fekhelyek kutyáknak

Hasonló kényelmet biztosít a Reedog Red Luxus kutyafekhely is, mely a piros és fekete színt kombinálja. Szintetikus bőrből és minőségi cordura anyagból készült. Rendkívül tartós és ellenálló. A termék előnye, hogy a huzat levehető és mosógépben is mosható (kézi mosás 30°).