Telefonos ügyfélszolgálatunk, szabadság miatt, 2022. augusztus 8. és 2022. augusztus 10. között nem lesz elérhető. Kérdéseit 24 órán belül megválaszoljuk. Email címünk: info@elektro-nyakorvek.hu.

Patpet KD661C

A Patpet KD661C vezeték nélküli kerítés közepes és nagytestű kutyák számára, hang- és impulzusfunkciókkal. A beépített akkumulátorral ellátott hordozható alapegység, maximálisan 150 m távolságig, kör alakú jelet sugároz. A vevőegység vízálló és újratölthető.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

64 160 Ft 53 023 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 2 db
Mikor kapom meg a terméket?
ve středu 10. 08. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Patpet KD661C

A Patpet KD661C láthatatlan kerítés a legbiztonságosabb és legegyszerűbb megoldása a kutya visszatartásának. Nagy területen a kutya szabadon és biztonságosan, korlátozás nélkül mozoghat. A kerítés kör alakban határolja el a területet. Amint a kutya eléri a zóna határát, a vevő figyelmeztető hangjelzéssel, majd emelkedő impulzussal figyelmezteti a kutyát, amíg el nem hagyja a korrekciós zóna területét és határát. A kisállat nyakörv egy biztonsági funkcióval lett felszerelve, amely leállítja a statikus korrekciót, ha a kutya több mint 30 másodpercig a korrekciós zónában marad. A határzóna határjelző zászlókkal megjelölhető, mely kiváló vizuális segítség lesz a kutya számára a kezdeti betanítás során. A kerítés korlátlan számú vevőkészülékkel használható. A jel hatótávolsága az alapegységen 25 és 150 m között állítható, hang és impulzus funkcióval.

 

Zóna beállítása

A biztonsági zóna szélessége az alapnál állítható, 25 m-től 150 m-ig. A határzóna határ-zászlókkal jelölhető, vizualizálja a határt a kutya számára, különösen a kiképzési szakaszban.

 

Korrekciók típusa 

A Patpet KD661C vezeték nélküli kerítés elektrosztatikus korrekcióval és hangjelzéssel rendelkezik. A nyakörv biztonsági zárral lett ellátva - amely leállítja a statikus korrekciót, ha a kutya több mint 30 másodpercig a korrekciós zónában marad.

 


Tápellátás és töltés

A Patpet KD661C vevőegysége újratölthető akkumulátorral működik. Az alapegység beépített akkumulátorral lett felszerelve, melynek köszönhetően hordozható. Az alapegység és vevő akkumulátorának élettartama 3 nap.

 

Vízálló védelem 

A készülék IPX65 jelzésű cseppálló vevővel rendelkezik, használata esőben és nagyon párás környezetben is alkalmas. Az alapegység szintén cseppálló, azonban javasoljuk, hogy száraz helyen helyezze el.

 

Kutyák száma 

A Patpet KD661C korlátlan számú kutyához használható. További vevőkészülékek megvásárlásával egyszerűen bővíthető a rendszer.

 

Nyakörv hossza

A vevőegység nagyon erős és kiváló minőségű műanyag nyakörvvel rendelkezik. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza 10-68 cm között állítható.

 

Méretek és súly

Az alapegység 7 cm széles, 14 cm magas, 4 cm mély és 85 g súlyú. A vevőegység szélessége 4 cm, magassága 7 cm és mélysége 3 cm, súlya 54 gramm.

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Hordozható alapegység
 • Vezeték nélküli rendszer
 • Akkumulátor állapotjelző
 • Korlátlan számú kutyának
 • Hang és impulzus funkciók
 • Közepes és nagytestű kutyák számára

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Rezgés ereje 100
Nyakörv hossza 10 - 68 cm cm
A földterület kerülete 150 m
Vevőkészülék súlya 54 g
Vezeték a csomagban ne m
Funkciók - korrekció impulzus, hangjelzés
Kutyák száma korlátlan
Adókészülék súlya 85g
Vízállóság vízálló
Tápellátás tölthető akkumulátor

A csomag tartalma

 • Alapegység
 • Vevőkészülék
 • Nyakörv
 • Kettős töltő adapter
 • Elektródák
 • Tesztdióda
 • Zászlók
 • Utasítás

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.