Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Reedog No Bark Vibro Premium

A Reedog No bark Vibro Premium ugatásgátló nyakörv új generációjú, innovatív technológiával felszerelt, teljesen programozható nyakörv, mely kynológusokból álló, speciális csoport kifejlesztésével készült. Rendelkezik hangjelzés és rezgés korrekciókkal. Állítható továbbá az ugatás érzékenysége is (7 szinten) és a beépített mikrofonnak köszönhetően alkalmas üvöltés ellen is. A Reedog No bark Vibro Premium 1 méteres vízmélységig meríthető, az újratölthető akkumulátor élettartama megközelítőleg 14 nap és érintőkijelzővel lett ellátva. Alkalmas az összes kutyafajta számára 5 és 50 kg között. 

További információk ›

Raktáron > 10 db
30 990 Ft 25 609 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P52055
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Reedog No Bark Vibro Premium
Reedog No Bark…
30 990 Ft

Termék leírása

A Reedog No bark Premium ugatásgátló nyakörv új generációjú, innovatív technológiával felszerelt, teljesen programozható nyakörv, mely kynológusokból álló, speciális csoport kifejlesztésével készült. Rendelkezik hangjelzés és rezgés korrekciókkal. A rezgések ereje 7 szinten állítható. A készülék a beépített mikrofon és a kutya hangszálainak rezgése alapján érzékeli az ugatást. Állítható az ugatás érzékenysége is (7 szinten) és a beépített mikrofonnak köszönhetően alkalmas üvöltés ellen is. A Reedog No bark Premium 1 méteres vízmélységig meríthető (maximálisan 30 percig), az újratölthető akkumulátor élettartama megközelítőleg 14 nap és érintőkijelzővel lett ellátva. Alkalmas az összes kutyafajta számára 5 és 50 kg között. Az ugatásgátló nyakörv 2 típusú korrekcióval rendelkezik. A megvilágított érintőkijelzőn az összes adatot ellenőrizheti: energiaszint, korrekciószint, ugatás érzékenység. A hangjelzés korrekciót nem lehet deaktiválni. Az érzékenység és intenzitás beállításának köszönhetően ideális kisebb és nagytestű kutyák számára egyaránt.

 

 

 

 

 

Az ugatás felismerése

A Reedog No bark Vibro Premium a beépített mikrofon és a kutya hangszálainak rezgése alapján érzékeli az ugatást. A készülék érzékenysége állítható 7 szinten, melynek köszönhetően akár már a leghalkabb ugatásra is aktiválódhat a nyakörv. A nyakörv felismeri az üvöltést is. 

 

A működés (korrekció) típusa 

A Reedog No bark Vibro Premium ugatásgátló nyakörv 2 típusú korrekcióval rendelkezik. Rezgés és hangjelzés. A hangjelzés korrekciót nem lehet deaktiválni. Az érzékenység és intenzitás beállításának köszönhetően ideális kisebb és nagytestű kutyák számára egyaránt.

 


A nyakörv beállítása

A rezgések ereje 7 szinten állítható. A Reedog No bark Vibro Premium ugatásgátló nyakörvnél állítható az ugatás érzékenysége, melynek köszönhetően a kutya üvöltése esetén is hatékonyan reagál a készülék. A 7 szintű rezgések közül kiválaszthatja kutyája számára a legmegfelelőbb szintet, mellyel meggátolja a nem kívánt ugatást. A megvilágított érintőkijelzőn az összes adatot ellenőrizheti: energiaszint, korrekciószint, ugatás érzékenység.

 

Energiaellátás

A Reedog No bark Vibro Premium akkumulátora újratölthető. Az akkumulátor kapacitása 300 mAh és megközelítőleg 14 napig bírja egyszeri feltöltéssel. Mindenekelőtt attól függ, hogy milyen gyakran aktiválódik a nyakörv.

 

Vízállóság 

A Reedog No bark Vibro Premium teljes mértékben vízálló és IP67 védettségi fokozattal rendelkezik. Alkalmas otthoni, valamint kültéri használatra. Nem okoz gondot eső vagy havazás sem és 1 méteres vízmélységig meríthető (maximálisan 30 percig).

 

Kutyafajta

Az univerzális nyakörv az összes kutyafajta számára is megfelel. Alkalmas kis-, közepes- és nagytestű kutyák számára 5 és 50 kg között.

 

A nyakörv hossza

A nyakörv nagyon szilárd és minőségi nejlon anyagból készült, fekete-fehér színben. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 25 és 62 cm között állítható.

 


Súly és méretek

A nyakörv vevőkészüléke ergonomikusan lett kialakítva. Szélessége 4 cm, magassága 7 cm, mélysége 3,7 cm és a súlya 93 gramm.

 

 

A termék előnyei:

 • Teljesen programozható
 • Kynológusok által kifejlesztett
 • Hangjelzés és 7 szintű rezgés korrekció
 • 7 szintű ugatási érzékenység
 • Az összes méretű kutya számára
 • Újratölthető akkumulátor
 • 1 méteres mélységig meríthető
 • Készenléti üzemmód
 • Érintőkijelző

 

A termék hátrányai:

 • A legkisebb testű kutyák számára nem alkalmas
 • Nem rendelkezik impulzus korrekcióval

 

A csomag tartalma:

 • 1x vevőkészülék Reedog
 • 1x állítható tartós nejlon nyakörv
 • 1x USB töltőkábel
 • 1x útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Ugatásgátló nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajták szerint Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Korrekció típusa szerint Vibrációs Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Víz alá meríthető Márka szerint Reedog Nyakörvek üvöltés ellen

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Funkció Rezgés, Hangjelzés
Ugatás felismerés hang
Érzékenység beállítása igen
méret Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak, Temperamentumos kutyáknak
Vízálló védelem Vízbe meríthető
Tápellátás USB töltés
Nyakörv hossza 25 - 62 cm
Vevőkészülék élettartama 10 - 14 nap
Hangjelzés szint 7 szintek
Rezgés szint 7 szintek
Vevőkészülék súlya 93 g
Vevőkészülék méretei 4 x 7 x 3,7 cm

Útmutató letöltése

Kapcsolódó termékek