Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Újdonság

Patpet B801

A Patpet B801 az első rezgő ugatásgátló nyakörv a piacon, színes LED érintőképernyővel felszerelve. Hang- és rezgésfunkciókkal rendelkezik. A kutya ugatását vagy üvöltését intelligens kettős érzékelővel + a hangszálak rezgésével ismeri fel. A nyakörv vízálló, hosszú az akkumulátor-élettartama és megfelel az összes kutyafajtának 5-60 kg között.

 

További információk ›

Raktáron > 10 db
31 015 Ft 25 629 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P49180
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Patpet B801 az első rezgő ugatásgátló nyakörv a piacon, színes LED érintőképernyővel felszerelve. Hang- és rezgésfunkciókkal rendelkezik, melyek intenzitása 6 szinten állítható. A hangjelzés korrekció nem deaktiválható. A kutya ugatását vagy üvöltését intelligens kettős érzékelővel + a hangszálak rezgésével ismeri fel. A nyakörv vízálló, ellenáll az enyhébb esőnek és hónak, azonban vízbe nem meríthető. A készülék akkumulátorának élettartama hosszú, akár 18 nap (készenléti üzemmódban maximum 150 nap). Az érintőképernyő 2 gombjával könnyedén beállíthatja az egyes funkciókat. A nyakörv megfelel az összes kutyafajtának 5-60 kg között. A színes háttérvilágítású kijelzőn (3 x 5 cm) ellenőrizheti az akkumulátor állapotát, a kiválasztott funkciót + szintet, az ugatások számát.

 

Ugatás érzékelése

A Patpet B801 ugató hang + hangszálak rezgése alapján aktiválódik. Ennek köszönhetően más kutya ugatása vagy környező zaj nem aktiválja a készüléket.  Mivel ugató hang is aktiválja a készüléket, ideális üvöltés ellen is.

 

Korrekció típusa

A készülék hangjelzés és rezgés korrekcióval figyelmezteti a kutyát az ugatásra. A rezgések ereje 6 szinten állítható.

 

Energiaellátás

A beépített, újratölthető akkumulátor kapacitása 300 mAh. A teljesen feltöltött akkumulátor élettartama megközelítőleg 18 nap (készenléti állapotban akár 150 nap). Az újratöltés ideje mindössze 70 perc.

 

Vízállóság

A Patpet B801 ugatásgátló nyakörv IPX6 vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Nem okoz problémát eső és havazás sem, azonban víz alá nem meríthető és úszásra sem alkalmas.

 

Kutyafajta

Az ugatásgátló nyakörv alkalmas az összes méretű és az összes kutyafajta számára 5 és 50 kg között. 

 

 

A nyakörv hossza

Kiváló minőségű, nejlon anyagból készült nyakörv. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete és jól alkalmazkodik a kutya nyakához. A nyakörv hossza 24-66 cm között állítható.

 

Súly és méretek

Az ugatásgátló nyakörv vevőkészüléke kicsi, könnyű és ergonomikusan kialakított. Méretei 6,2 cm x 3,5 cm x 3 cm (szélesség, magasság, mélység); súlya 78 g.

 

 

A termék előnyei:

 • Színes intelligens érintőképernyő
 • Könnyen kezelhető
 • Gyors töltés
 • Funkciók: hang, rezgés
 • Mágneses töltés
 • Megjeleníti az ugatások számát
 • Vízálló nyakörv
 • Intelligens chip a kutya ugatásának felismerésére
 • Hosszú akkumulátor-élettartam
 • Készenléti mód

 

A termék hátrányai:

 • Nem vízhatlan

 

A csomag tartalma:

 • Ugatásgátló készülék
 • Csavarhúzó
 • USB kábel
 • Útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Ugatásgátló nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajták szerint Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Korrekció típusa szerint Vibrációs Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Vízálló Márka szerint Patpet Nyakörvek üvöltés ellen

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Funkció Rezgés, Hangjelzés
Ugatás felismerés hang + hangszálak rezgése
méret Kistestű kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Kijelző igen
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás USB töltés
Nyakörv hossza 24 - 66 cm
Vevőkészülék élettartama 16 - 18 nap
Elem a vevőkészülékben 300 mAh
Rezgés szint 6 szintek
Vevőkészülék súlya 78 g
Vevőkészülék méretei 6,2 x 3,5 x 3 cm

Kapcsolódó termékek