Protištěkací obojek PetSafe (PBC19-10765)
Protištěkací obojek PetSafe (PBC19-10765)Protištěkací obojek PetSafe (PBC19-10765)Protištěkací obojek PetSafe (PBC19-10765)

BAZÁR - PetSafe PBC19-10765 - ugatásgátló nyakörv

A PetSafe PBC19-10765 ugatásgátló nyakörv univerzális, mely megfelel szinte az összes méretű kutya számára. Vibrációs szenzor segítségével azonosítja az ugatást és korrekcióként elektrosztatikus impulzust használ.

Termékcsoport kiválasztása
  • A termék állapota

14 395 Ft 11 896 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 1 db
Mikor kapom meg a terméket?
ve středu 19. 01. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

BAZÁR - PetSafe PBC19-10765 - ugatásgátló nyakörv

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

A PetSafe PBC19-10765 ugatásgátló nyakörv univerzális, mely megfelel szinte az összes méretű kutya számára. Vibrációs szenzor segítségével azonosítja az ugatást és korrekcióként elektrosztatikus impulzust használ. Az első ugatásra figyelmeztető hangjelzés érkezik, melyet azonnal impulzus korrekció követ. Ha a kutya ismét ugat, a nyakörv folyamatosan növekvő impulzus korrekciót adagol mindaddig amíg a kutya ugat. Amennyiben a kutya 30 másodpercig nem ugat, a készülék kinullázódik. Ha a kutya 50 másodpercen belül több mint 15x ugat, a készülék automatikusan kikapcsol 3 percre. A nyakörv nem alkalmas üvöltés megakadályozásához. Ebben az esetben az alábbi nyakörvet ajánljuk: Petrainer PET852.

 

Az ugatás érzékelése

A PetSafe ugatásgátló nyakörv vibrációs szenzor segítségével azonosítja az ugatást. Amint a nyakörv ugatást érzékel, korrekciót indít. 

 

Korrekció típusa

A nyakörv rezgést és impulzus korrekciót használ az ugatás meggátlásához, mely a leghatékonyabb ugatásgátló korrekció a piacon. A nyakörv 6 szintű, folyamatosan növekvő korrekció lehetőségét kínálja.

 

Energiaellátás

A nyakörv speciális PetSafe 6V elemre működik (RFA-67D). Az elem élettartama körülbelül 3 - 6 hónap (1 db elem a csomag tartalma).

 

Vízállóság

A PetSafe ugatásgátló nyakörv vízálló, azonban víz alá nem meríthető. Nem okoz gondot kisebb esőzés vagy havazás.

 

Kutyafajta

A PetSafe ugatásgátló nyakörv vevőkészüléke kicsi és könnyű, ezért ideális a kisebb kutyafajtáknak, 5 kg felett.

 

A nyakörv hossza

A PetSafe kiváló minőségű, tartós anyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza 15,5 és 70 cm között állítható.

 


Súlya és méretei

A PetSafe vevőkészüléke kicsi, könnyű és ergonomikusan kialakított. A vevőkészülék súlya mindössze 42,5 gramm. 

 

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Súlya 42,5 g
Impulzus ereje 6
Érzékenység beállítása nem
Nyakörv hossza 15 - 70 cm
Baterie RFA-67D
Korrekció típusa impulzus + hangjelzés
Vízállóság vízhatlan
Tápellátás elemre
Ugatás felismerése hangszálak rezgésével
Tápegység élettartama 3 - 6 hónap

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.